Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş,meke,göreme,konya Mantaliteleri
Gittik gezdik gördük,,meke ve çevresel talî yerlerde de yardımlarından dolayı mekici emmiye de teşk ler..
En güzeli de yerinde mevsimin taze lezzetli meyvalarını yemek idi..Hele de İvriz Ereğli/Halkapınar'ın sarı kirazları..
...
gitcez emmi eğer benim son anda los angeles civarında bir işim çıkmaz ise.
bu sefer ordan kızkalesine geçeriz emmi.
sen orayı da bilmezsin hiç.
Emminyus teminden beri e tekip hazırlama çabası içindeyim. Lakin beceremedim. Manuel olsun gali boşver.
Emmi ayrıcana benim 8 ve 9 unda duruşmalarım var yoğun işi olan avukat mukabili.
Los encılısta işim olmaz benim.
ağustosta ne duruşması olur emmi.
bizde e-takip 1 dk sürüyor emmi dosya başına. hem e-takip hem manuel analok filmli takip aynı anda yazıcıdan çıkıyor.
paraya kıy da bir icra programı al gali.
Emmi olmazsa öyle yapmalı. Bakanlığın bedava şeysi ile olmıycak gibi. Bİraz uğraşmak lazım. Emme vakit nerde bende. Türkiyeyi gezme mukabili.
dur emmi daha gezdiğin gezeceklerinin onda biri etmez.
sen şimdiden mazut stoku yapmaya başla.
her gün 5 liralık iki litre mazut al gannefer dayresinde biriktir.
sen bizim ebedi mazut sponsorumuzsun emmi.
Emmi bu sefer kommün usulü olsun. Havuzda toplayalım gelir ve giderleri.
Gelirde ortak giderde.
Adama gannefer dayresinde tavık sote hazırlattırıyor dedik,ekmeğinden ettik,demez olaydık,,gitti mazot paraları pzremminin..Şindi herkes havuz sistemi yapsın der durur ,,okyanus,ne etsekki..
Yahu ayın altısı cuma,,yedisi c.tesi,,Sekizi de pazar,,ne atliyesi ki bu şimdi,,kıvırma pzremmi..Geleceksen gel..
Yakumm or no YAKUUMMM..
Emmi bakarız . o zaman cumudan çıkmalı. Kız kalase mukabiline.
Trenle yataklı fiatı 55 lira..Ereyliye kadar gider mantalite..Adannaya kadar da 64 lira imiş..
ucuzmuş emmmi. kütayadranda gidermi acep.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Arama Motoru Yok Mu Ben mi Göremedim?
21 Tem. 2009, 02:07 deskjet007
3165208 Eki. 2010, 19:31
kumköy34 -