Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş,meke,göreme,konya Mantaliteleri
Gittik gezdik gördük,,meke ve çevresel talî yerlerde de yardımlarından dolayı mekici emmiye de teşk ler..
En güzeli de yerinde mevsimin taze lezzetli meyvalarını yemek idi..Hele de İvriz Ereğli/Halkapınar'ın sarı kirazları..
...
emmiler arabada öyle demiyordunuz ama. yok motor sesi yokmuş benzinli gibi imiş falan diyordunuz. hem kim uyumamış kineık. yani bi okyanus uyudu... horlamalardan biz uyuyamadık keza.
okyanus sidiyi gönderdinmi hem sen baken bi.
Güzel pan..
Sidiyi unutmuştur o..
Pustacı hâla gelemedi buraya.
işine gelmez emmi. ödemeli gönderse bari. zati unuttum ona borcum vardı vermeyi. ayıp oldu bozkırlıya. adamın ihtiyacıda var zati. 2 tebligat mukabili.
emmi bak bakam hankısını ekliim.x
Mekici emmi inşallah bu sefer geleceğim..7 Ağustosta izne çıkmayı planlıyorum.eğer bir aksilik olmazsa hem de ailece geleceğizinşallah..
Hatta dönüşü YYunak Çelitik Sivri hisar istikametinden yapıp eski okulumu da görmeyiş arzuluyorum..
kısmet diyelim..ah mekici bu fakire iltifat etmişsin..sağolsun çok değerli dost-kardeşlerimiz zahmetlerimizi çektiler.....biraz araba kullanarak bari katkıda bulunayım dedim,o bile olmadı,beceremedim....
aman efendim estağfirullah. şaban abi hanki foturaf güzel.
pazarbey takma kafana..eskiden " debbağ " lık dedikleri bir meslek varmış.....hangisi güzel demişsin..her ikiside ayrı güzel..çekimleri bir tarafa bırakalım,yaşananlar güzeldi...
İlki iyi ,,ilki..
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Arama Motoru Yok Mu Ben mi Göremedim?
21 Tem. 2009, 02:07 deskjet007
3165208 Eki. 2010, 19:31
kumköy34 -