Fotoğrafçılık Forumları
Alevi Ve Sünni Türklerin Dikkatine
bu ne ya?
sol tarafta faşizan bir çiziktirik...
üstelik ay yıldız motifini de koymuş ki militarist görüntü biraz sevimli dursun diye,
ay-yıldızımın böyle karalamalarda ve böylesi mesajların yanında kullanılmasına İTİRAZ EDİYORUM.
sağ tarafta ise güya birlik mesajı veren ucuz mu ucuz,
berbat ötesi bir üslupla yazılmış kin dolu mesajlar.
güya sünni ve alevi türklere nasihat ediyor.
papuçlarımın ulusalcısı,
bu ulusu hiç tanımıyorsun!
zaten tanımak gibi bir derdin de yok,
senin tüm derdin ulusu adam etmek, hizaya getirmek...
hiç de başarılı olamadın ya
her girişimin, sosyal mühendislik alanındaki her projen paçalarına dolaştı,
hiçbir seçimde halkı manipüle edemedin,
aba altından sopa gösterdin bu halk sana sopanı yedirdi,
tehdit ettin açıktan,
gözünün içine dik dik bakılınca kuyruğunu kıstırıp defolup gittin,
ne kendin rahat ettin ne de halka huzur verdin,
istikrar da battı sana, barışı da sevemedin gitti...
illa ki düşman/lar lazım sana...
dış düşman olmazsa iç düşman...
yeter ki sen hep iktidarını koru, topladığın parsaları kaptırma
Halk yemedikçe senin numaralarını hırçınlaşır sağa sola saldırırsın,
ulusalcı oluğunu söyler ulusunun reyine, kanaatine, kararına hiç saygı duymazsın,
alevi derken de samimiyetsizsin sünni derken de,
senin için en iyisi bunların kavga halinde olmasıdır.
Kavga etmemekte direnirlerse ikisinin karşısında başka iç düşmanlar yaratır şansını bir kez daha denersin.
Şimdi AKP düşmanı gözüküyorsun,Oysa dün düşman bellediğin RP (şimdiki Saadet P.) yi şimdilerde ulusal güçler safında görüyorsun.
Dün gencecik sağcı ve solcu gençler asılırken sevinçten geberiyordun, şimdi bakıyorum da MHP diyorsun CHP diyorsun.
Düş artık yakamızdan
AKP de bizim,
CHP de bizim
MHP de bizim
hepsine benim sevgili halkım (senin umutsuzca yaltaklandığın ulusun) oy veriyor destekliyor.
Hiçbirisi diğerinin düşmanı OLMAYACAK...
Bu ülkede çatışma çıkarmana izin vermeyeceğiz...
Seni sümüklü ulus düşmanı seni...
#fipar' tarafından 12.07.2007 22:10:50 tarihinde düzenlendi.
Yorumunuz için teşekkürler sn. fipar..
Afyonkarahisar'a selamlar.. ben Gebzedeyim.. Tokat'lı bir ailenin çocuğuyum.. yolunuz düşerse, sizi ağırlamakdan onur duyarım..
fotoğraflarınızı, ilgiyle izledim..
Bir düşman yaratmazsak kendimize, kimi kimden kurtaracağız?
Bizim memleket bir gariptir vesselam.
60 larda amerikan zırhlısına defol demek için toplanan solcu abilerimizi döven, ağzını burnunu kıran sağcı abilerimiz bugün amerikan düşmanı olmuşlardır. Keza o günlerde sağcı abilerimizden dayak yiyen solcu abilerimizde büyümüş gazeteci olmuş, televizyoncu olmuş amerikan menşeili gazete, dergi ve tivilerinden halkı manipüle eden patronlarının sesi konumuna yükselmişlerdir.
Sevgili fipar Videoyu izledikten sonra yazmak için kafamda epey şey kurguladım.
Sonra senin yazdıklarını okudum ve kendim yazmaktan vazgeçtim.
Öyle güzel yazmışsınız ki Teşekkürler
Ellerinize sağlık...
Üstelik bu tür görüntülerde eskiden
Türk gencinin yanında
elinde kitapla genç kız olurdu.
Anlaşılan ulusalcılarda gittikçe asıllarına dönüyorlar
sevgili fipar yüreğine ve kalemine sağlık.
ancak bu kadar güzel ifade edilebilr.
kendini ulasalcı sayan ama ulusun asıl düşmanı olanlara en güzel cevabı vermişsin
HAYDAAAA, ya arkadaşım siz ne oluyosunuz bunu buraya koymakla bir düşünün ,bence siz bölücülük yapıyorsunuz belki farkındasınız ,belkide değil ama yaptığınız bu.ben evime giderken bile aynı şeyler aynı ağzı nedense hep CHP lilerden duyuyorum ,yapmayın güzel kardeşim yapmayın ülkeyi germeyin,bizleri germeyin yeter artık,sizlerin inadına bunu yapanların inadına AKP ye verceğim oyumu ve sizleri vede bunu yapanları şiddetle KINIYORUM.
FİPAR SENİDE TEPRİK EDİYORUM ABİCİM.
#fotomerve1' tarafından 15.07.2007 12:35:39 tarihinde düzenlendi.
Yorumsuz bir konu....
Yanı başımızda aynı dinden olduğumuz Iraklı komşularımızı, kardeşlerimizi acımasızca katleden, hamile kadınları kurşuna dizen, koyunlarını dağda otlağa götüren çocuğun merakla kendilerine yaklaşmasını bombalıdır diye çocuğu tank mermisiyle paramparça eden, anaların babaların hayatını zindana çeviren, Irakın halkına barış rüyasında savaş kabusu yaşattıran, gerçekleştirmiş oldukları katliamları utanmadan, sıkılmadan ülkelerine gidip TV radyo dolaşıp, dergilere anlatmaktan zevk alan ABD askerleri için;
"Kahraman ABD askerlerinin en az kayıpla evlerine dönmeleri için dua ediyorum" diyen Başbakanın Partisine oylarınızı esirgemeyin.
neler oluyor bize, bize neler oluyor..?
Saygılar.
#photoali' tarafından 15.07.2007 15:35:10 tarihinde düzenlendi.
konu gene siyasi atışmaya gidiyor..
UYARMAK ! istiyorum.. yazdıklarınızın yeri burası değil..
Birlik beraberlik için, siyasetçi isimleri anlılırsa.. kim olduğuna bakmaksızın kucaklamak boynumun borcu..
konu sahibinide UYARIYORUM!... birinci muhatap sizsiniz..
ne amaçla konu açtınız.. önceki konularınızdaki; vicdan sızlatma durumlarınızı.. ibranice sevdanızı.. hatırlatırım..
doğum gününüzüde kutlarım.. ( niye doğdun ki demoon )
- 1
- 2