demoon
demoon (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

Alevi Ve Sünni Türklerin Dikkatine

İZLEYİN

Tarih: 10 Temmuz 2007, 17:35 - İp: 88.***.**2.101
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

NE GEREK VARKİ BÖLE Bİ TOPİCİN AÇILMASINA!!!

Tarih: 10 Temmuz 2007, 18:09 - İp: 81.***.**2.58
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

hadi burdan devam edelim bari.Aynen katılıyorum.Gene ulusalcı garabet(ler)inden bir demet.

Tarih: 10 Temmuz 2007, 18:11 - İp: 88.***.**3.57
demoon
demoon (üye)

Merak ettigim, ne anladiginiz? Konusacam ama bekliyorum simdi.

Tarih: 10 Temmuz 2007, 18:13 - İp: 88.***.**2.101
gencmenn
gencmenn (üye)
Almanya / Amatör

yasasin türk kürt kardesligi, tek kitap tek peygamber tek ümmet bilinci.
yasasin alevi sünni kardesligi.
yasamasin aleviyi, sünniyi, türkü , kürdü sevmeyen.
kahrolsun tek benciler.

Tarih: 10 Temmuz 2007, 19:54 - İp: 83.***.**0.35
dadasnazim
dadasnazim (üye)
İstanbul / Amatör

asıl sizin gibiler insanları bölüyor.ve bu vatan için düşman yaratıyorsunuz.bu ülke için kendince birşey yapmaya çalışan(doğru veya yanlış)bir partiyi nasıl da vatan haini ilan ediyorsunuz.asıl vatan haini sizlersiniz.
yok sen kürtsün dolayısıyla pkk sın
sen muhafazakarsın dolayısıyla gericisin.

eee sizmi bu ülkeyi seviyorsunuz sadece.

bu ülkeyi sevmek insanları sınıflara ayırmakla olmuyor

sizin gibi lerede size bu topic i açmaya ve devamettirmeye müsade edenede yazıkları olsun

yaklaşık 2 yıldır bu siteyi takip ediyorum.kin ve nefret oluşturan onlarca topic açıldı ve açılıyor.site yönetim ise sessiz.

insanların birbirlerini yemesi hoşlarına gidiyor herhalde

Tarih: 10 Temmuz 2007, 20:04 - İp: 85.***.**0.84
gencmenn
gencmenn (üye)
Almanya / Amatör

gecenlerde bir cemaat ile almanya turuna katildim. yaya cemaati idi bunlar ve iclerinde 2 arjantinli, 1 amerikali 1 pakistanli, 2 bangladesli, 1 romanyali, 2 endonezyali ve benle birlikte 2 türk vardi. bu insanlari bir araya getiren tek sey müslüman olmalariydi.
sen ve senin gibiler bu duyguyu yani ayni anneden dogmadan kardes olmayi bilemessiniz.

Tarih: 10 Temmuz 2007, 20:11 - İp: 83.***.**0.35
demoon
demoon (üye)

dadasnazim tepkini anliyorum. Bir anlik ofke diyelim. Ama, oradaki metni dikkatli okuyun. Yanilgiye dusuyorsunuz. Birileri birseyleri yaziyor, okuyorsunuz ama hala yanilgiya dusuyorsunuz.

Bunu Can YUCEL okumus olsaydi, oturup bir kac saat kafa yorardi ve oyle yorum yazardi.

Tarih: 10 Temmuz 2007, 20:11 - İp: 88.***.**2.101
seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

türk'ü sevmeyen kürt alçaktır
kürt'ü sevmeyen türk alçaktır.

en büyük alçak kardeşliği bozandır..

Tarih: 10 Temmuz 2007, 20:17 - İp: 88.***.**3.131
hilalimu
hilalimu (üye)
İstanbul / Meraklı

komik!

Tarih: 10 Temmuz 2007, 21:40 - İp: 85.***.**6.17
photoali
photoali (üye)
İstanbul / Amatör

türkler ve kürtler yüzyıllardır anadolu coğrafyasında birlikte yaşamayı başarmış iki dost millettir. ben türk olmama karşın kürt türkü ve müziklerini hayranlıkla dinliyorum. bilen varsa şemame halayına hayranım, şiwan perver dinlerim. biz dost milletleriz.

alevi ve sünni diye birşey yok diyemem var. burda kötü niyet unsuru ayrım yapmaktır. din vicdan özgürlüğüne bağlı olarak tercih edilir. kim neye kendini ait hissediyorsa odur.

alevilik konusunda halkımız yeterli bilgi ve belgeye sahip olmadan yorum yapabiliyorlar. alevilik müslümanlığı dışlamaz. ehlibeyti dışlamaz. aleviler hz. ali efendimizi çok sevdikleri gibi hz.muhammed efendimizi (s.a.v) de çok severler.hangisini birbirinden ayırabilirizki. hz. ali efendimiz, hz. muhammedin hem amcasının oğlu hemde damadıdır. aynı zamanda hz. ali efendimize yiğitliği doalyısıyla "Allahın Aslanı" sıfatı verilmiştir. elhamdülillah hepimiz müslümanız.

konuları incelerken ve yorum yaparken abartmaya gerek yoktur.
şuda vardır ben bi alevi olmama karşın, farklı bir alevi arkadaşımız daha sert dille konuşur veya yorumlar burda tercih konusu size kalır. kafasında soru işareti olanlar googleden araştırsınlar.

saygılar

Tarih: 10 Temmuz 2007, 23:20 - İp: 85.***.**6.55