Fotoğrafçılık Forumları
...
...
#yebrar' tarafından 18.01.2010 08:48:40 tarihinde düzenlendi.
kilint esvut yazmış, ya Nuri Alço yazsaydı şiiri, bunada şükür...
Bu arada geçmiş olsun...
erkek arkadasın yuzde yuz haklı..sen nasıl fotograf cekersin,hadi cektin nasıl yorum olarak bir şiir gelir..
bilmiyormusun bızım erkeklerimiz şiir yazmaz hazır mesaj yazar??romantik olmaz cicek bile verse bir bag maydanoz gibi verir...kim ne hakla sana şiir yazıyor ozaman..seni tavlamaktan baska nıyeti olmayana sana niye siir yazsın,kesin avatarını begendi,dur suna bir ayar cekiyim dedi şiir yazdı baska amacı olamaz..ben bilmezmiyim ne kurttur ooooo.....
git sevgiline binbir ozur dile ayaklarına kapan,kendini yerlere at agla zırla..bundan sonra yolda yururken baska kızlara bakmasına ızın verecegini kafede otururken istedigini kesebilecegini falan soyle...eger ayrılmak için bahane arıyorsa bundan sonra bahaneleride senin bulup ona soyleyecegini falan soyle olsun bitsin..nede olsa zeka yası 5 yada 6..bide boyle seyleri dusunmek zorunda kalmasın..
bir daha sana siir yazan olursa,sen kimsin bana şiir yazıyorsun benim dag gibi sevgilim var gelirse agzını burnunu kırar yazarsın,sevgilinede yanlıslıkla okutmus gibi yapıp okutursun sonrada araya sıte sahıbınıde soktum uyeligini sildircem serefsizin falan dersin,sevgilin gururlanır...bu sefer tabi "site sahıbını nerden tanıyonda istedigin seyleri hemen yapıyo,benim senle işim olmaz hadi kendi yoluna diyebilir"
yaniiiiiii fotografıma yorum yapıldı diye beni terkedecek bir sevgiliyi,ne pahasına olursa olsun geri kazanır,ardından dısarı cıktıgımız ilk gun,onlarca kişinin içinde bagıra cagıra terkederim..dene bence onunda hosuna gidecektir..ilişkilerde heyecan lazım,bitirirken bile...
benim bir fotografıma bir erkek şiir yazmıstı,acaba diyorum şimdi
Gecen gün bir bayan ismi lazım değil. Fotografıma yorum yazarken gülücük işareti koymuş. Ben bundan bir anlam çıkartsam olur mu?
düşünelim biraz, sizin sevgiliniz ot çöp resmi çekmiş, siteye yüklemiş sonra, Nuri Alço kılıklı biri gelmiş, hayatın anlamı aşk, falan filanlı şiirler yazmış siz olsanız ne yaparsınız.?
nuri alconun salak oldugunu dusunurum..benim sevgilimin nuri alco tıplı bırının yazdıgı iki kelimeye tav olmayacak kadar aklı basında oldugunu dusunurum,adamın sadece yorum yazmak için yazdıgını dusunurum....
ya kimi kandırıyorum ben.dişi kopek kuyruk sallamazsa erkek nıye yanassın degilmi
evet kontraz bır anlam cıkarmalısın bencede..mesela bana sadece gulucuk gonderiyor cogusu..yorum yok ortada..komık duruma dusuyorsun kaldır bu fotoyumu demek istiyorlar yoksa kuyrukmu sallıyorlar anlamlandırınca sıtenın yarısını arkama almıs olcam
kıskanıyor buda sevdiğine işarettir.. hayırlısı ne ise o olsun..
guzin anne
ama sen kendi sorularını niye yzıyorsunki buraya. bendimde bir sorum olacaktı ama madem seninde sorunların var şimdi komple o sorunlar içerisinde sorularıma sorunsuz bir cevap verebileceğini düsunmediğimden şimdilik sadece selamlarımı iletiyorum
vay be şiirlerimin insanları kzıdırdığını,üzüp ağlatttığını bazen neşelendirdiğini biliyordum ama bir yuva yıkabiliceğini bilmiyordum
şiiri hatırlamıyorum
ne zaman nerde yazdım bilmem
ama yebrar arkadaşı da tanımam bilmem
sevgilisi kendince haklı olabilir
ama bence hoş bir davranış değil
neyse böylelikle bu olayıda hafızamıza kaydettik
şiir yazmadan önce sorup öğrenmeli kızgın bir sevgili varsa yazılamamalı
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Yapay Zeka: Yoksa Teknoloji İtekliyor...
03 Oca. 2023, 19:52 miratcenk
099603 Oca. 2023, 19:53
miratcenk -
Kırşehir Deki Fotoğrafçılar Buraya...
27 Ağu. 2009, 14:21 yakamoz40
5485726 Eyl. 2022, 00:54
samen383862 -
Gerçeklik Ve Dezenformasyonun Sınırlarında...
21 Eki. 2021, 11:59 miratcenk
0132821 Eki. 2021, 11:59
miratcenk -
Gerçeklik Ve Dezenformasyonun Sınırlarında...
21 Eki. 2021, 11:59 miratcenk
0117421 Eki. 2021, 11:59
miratcenk -
Podcast: Toplumsal Belgeci Fotoğraf: Buraya...
26 Ağu. 2021, 13:58 miratcenk
0163026 Ağu. 2021, 13:59
miratcenk -