yebrar
yebrar (üye)
Ankara / Meraklı

...

...

#yebrar' tarafından 18.01.2010 08:48:40 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Şubat 2007, 21:37 - İp: 85.***.**7.44
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sevgili güzin abla;
Sevgilimin kıskançlığı yüzünden dslr alamıyorum. Na'pmalıyım.

Rumuz :kompak pazarbey

Tarih: 15 Şubat 2007, 22:11 - İp: 85.***.**7.136
liebster
liebster (üye)
Kütahya / Firma

ayrılmak bitirmek icin sebeb arıyormuş üzülmeye degmez salla gitsin..bu kadar ucuz sebep olurmu ya...komik

Tarih: 15 Şubat 2007, 22:12 - İp: 88.***.**4.117
mandyy
mandyy (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili güzin babla
dün gece rüyamda onu gördüm.acaba o mu
o olursa çok mutlu olurum.sence ne
rumuz:rüyagezen

Tarih: 15 Şubat 2007, 22:14 - İp: 85.***.**9.127
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

Liesbter olur mu.. Oyle deme hemen neden sallasın canım..

Hem yebrar verdigin linkte ben şiir yada şair namına bisey goıremedim. Yanlış link vermeyesin..

Sevgili kompak pazarbeycim.
Sevgiliniz demekki makinaları kıskanıyor. Peki ona şöyle demeyi dusundunuz mu. Sevgilim anlıyorumki dslr alamicam senin yuzunden peki yeni bir sevgili alıcam o zaman..
Evet aynen bunu deyin. O zaman sizin gercek degerinizi anlicak ve size full fraym bri makina aldırtacaktır.

Tarih: 15 Şubat 2007, 22:16 - İp: 88.***.**6.229
fotomat
fotomat (üye)
Ordu / Meraklı

sevgili güzin abla
şimdide sana yazdığım için kızdı. özel hayatımıza ne karıştırıyon o kadını dedi.intiharın eşiğine geldim of of

Tarih: 15 Şubat 2007, 22:16 - İp: 85.***.**0.159
yebrar
yebrar (üye)
Ankara / Meraklı

...........

#yebrar' tarafından 15.02.2007 23:40:43 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Şubat 2007, 22:19 - İp: 85.***.**7.44
studyofoto
studyofoto (üye)
Sinop / Meraklı

hakıkaten böyle ayrılık sebebi olur mu !!!

birbirinizi iyi tanımamıssınızdır hrhalde yada o sizi tanımamıstır..bilemıyorum mantıklı dusununce sacma sapan bir sebep.. bagırıyorum hakaret edıyorum bazen gene de sevgimden suphe etmıyor ...ayrılık kelımesını duymuyorum agzından

tabı sızın ılıskınız ne kadarlıktı ? bunun öncesınde tartısma yasandı mı ?yasandıysa konu neydı ? bugunlerde problemlerı varmıydı ailevı yada işi yahut arkadaslarıyla bunlarda önemlı

Tarih: 15 Şubat 2007, 22:20 - İp: 88.***.**9.3
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili mandyy..

Her sakallıyı dede sanma. Basınıza iş gelebilir. Her gordugunuz ruyayı da o zannetmeyin. Bu yuzden ben okuyucularıma hep diyorum. Gördügünüz ruyaları gorürken yazın diye. Uyanınca aklınızda bulunsun. Sen şimdi bir daha uyu. Konsantre ol.

Sevgili fotomat..

Sizin sevgilinizde çok kıskançmış canım. Bence hemen ayrılın. Onun derdi sizi hapsetmek. Boyle sevgi mi olur aaa. Size tavsiyem. Açık ahavada bol bol yürüyüş yapın. Ve kendi kendinize şu soruyu sorun. Aşağıdakilerden hangisi benim sevgilim olamaz. a-kıskanc b-kıskanc değil.. EVet bu soruyu surekli sorun ve kendiniz şartlandırın. İki sonra herşey duzelecektir.

Tarih: 15 Şubat 2007, 22:21 - İp: 88.***.**6.229
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

yebrar yien aynı linki verdin ama ben yien şiir göremedim.. eger ilişkiniz olmayan bir şey yuzunden bittiyse üzülücem gercekten..

Tarih: 15 Şubat 2007, 22:23 - İp: 88.***.**6.229
yebrar
yebrar (üye)
Ankara / Meraklı

1,5 senelik bir ilişki
bi problemde yoktu
Ama ben hep netfotoya foto yükledim dedikçe yinemi diyenlerdendi

Tarih: 15 Şubat 2007, 22:25 - İp: 85.***.**7.44