fotoanı58
fotoanı58 (üye)
Sivas / Stüdyo Fotoğrafçısı

Fotoğraf Kağıt Üzerindemi Yoksa Flashbel

ii günler arkadaşlar fotoğraf kağıt üzerindeyken mi fotoğraftır yoksa hafıza kartlarında mı

bu günlerde kimse fotoğraf bastırmıyo

Tarih: 30 Aralık 2009, 22:25 - İp: 78.***.**2.86
fotoanı58
fotoanı58 (üye)
Sivas / Stüdyo Fotoğrafçısı

anlaşılan bu durumdan yalnız ben rahatsız değilmişim yine de geleceğe umutlu bakmak lazım en kötü dükkana kilit vurur bizde başkalarının mesleklerini yaparız ...

Tarih: 4 Ocak 2010, 14:52 - İp: 78.***.**6.20
catapat
catapat (üye)
Kayseri / Stüdyo Fotoğrafçısı

internette gazetede okunyo ama gazeteyi şole elıne alıp ewırıp cevırıp okumanın tadını vermıyo fotografta ole kagıtta basılı resmın verdıgı zevkı pcde bakmakla alınmaz zaten bu yuzden fotografcılık yavas yavas bitiyo şimdiden ek iş naparıs onu dusunmemız lazım

Tarih: 21 Ocak 2010, 22:23 - İp: 85.***.**4.195
anamone
anamone (üye)
Konya / Stüdyo Fotoğrafçısı

selam ustam ben de konyada bir fotografçıyım agırlık olarak fotografçıların baskısını yapıyorum ama bazı uyanıkların sayesinde işlerde azalma var belkide sende duymuşsundur bazı uyanıklar bazı salak fotografçılar diye konuşacagım yazıcılardan baskı yapıyoruz diye yayılmaya başladı bazı uyanıklar 100lr makinaları 1700 kadar alıyorlar
yav bu işin yok lugunda bu bazı salolarda böle yazıcılarla iş yapmaya kalkarlarsa bize size herkese zararı olan bu uyanıkların icabına bakmak lazım agalar bide kodak fuji diye bası yapıyorlar buna inana salolarda makina aldık diye sevinenler var y a sonunda yaptıkları hatayı anlayacaklarda iş işten geçince sen de bende iş bekleriz böle arkadaş hayırlı işler isimde vereyim linemax yapanlarda konyadan çıkıyorlar bu uyanıklar ben kötülüyorum sizinde yardımlarıyla bunu yayın

Tarih: 23 Ocak 2010, 14:00 - İp: 85.***.**6.244