iborotti
iborotti (üye)
Yurtdışı / Amatör

Sony H1 Kullanici Yorumlari

3 gunluk bir h1 sahibi olarak ilk izlenimlerimi sizlerle paylasmak istedim. sizde yazarsaniz sevinirim. makro cekimlerde 2 cm olmasi durumu biraz zorlastiriyor. galeri de bir arkadas parmaginda sivrisinek resmi cekmis mukemmeldi. bu cekimleri bu makinada gerceklestirmek biraz zor. cekim hizi flashli ve flassiz oldukca iyi. pil omru yeterli iki kalem pile gore. ekran buyukluyu oldukca onemliymis nikondan sonra bunu acikca hissettim. kullanim menusu oldukca basite indirgenmis ingilizce olmasina ragmen cozmekte zorlanmiyorsunuz. bugun karsilastigim bir sorun sarj adaptoru bozuldu isigi yanmiyor ve sarj etmiyor. ama garantisi var bakalim ise yarayacak mi simdilik bu kadar

Tarih: 28 Ağustos 2005, 01:40 - İp: yok
zyilmaz
zyilmaz (üye)
İstanbul / Amatör

Ya arkadaşlar Bulalım şu klavuzu. e-Klavuz haline donusturmesi benden. yetreki Bulalım Ya...

 

Tarih: 2 Eylül 2005, 17:34 - İp: yok
huzun_seli
huzun_seli (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşlar H1 in kullanma klavuzunu bulacağıma soz veriyorum size madem bu kadar kişi merakla bekliyoo..benimde çorbada tuzum olsun!

 

Tarih: 2 Eylül 2005, 19:14 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Nuru aynım hüzün selinin ismini görünce dayanamadım, düşmünü bir yorum kazandırma pahasına yazdım.
Sevgili hüzün seli millet burada h1 kullanma klıvuzu deyu kırılır iken sen bir kitapçı olarak buna el atmamakla hem arkadaşların zararına hemde kendi zararına iş yaparsın.
Bul bir tane kullanma klavuzu fotokopi et 5-10 ytl den sat. Herkes alır değilmi arkadaşlar.Lakin benim sözüme bakıpta 5-10000 adet basıpta müflisss duruma düşme.
Hatta s2 kullanma klavuzunu bul ilk müşterin ben olayım.
Lakin kendine hemen bir posta çeki hesabı al.Şöyleki postaneye gidip 5 ytl yatırıyorsun 3 adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi ve bir forum dolduruyorsun.Hepsi bu 1 al sonra hesap numaran geliyor.Herkes bed-i hava para gönderebiliyor.Aksi halde 4.5 ytl ücret edeyor.

 

Tarih: 2 Eylül 2005, 20:02 - İp: yok
mizak17
mizak17 (üye)
Çanakkale / Firma

vallahi arkadaşlar size nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum ama kullanıcı kılavuzunu tek tek tarayım html olarak yollamak isterdim sizlere ama şu anda çok yoğun olarak çalışıyorum fotoğraf çekmeye bile zor vakit buluyorum ama makineye alışmaya başladım gece çekimleri iyi ekleyebilirsem bir tanesini göndereceğim kılavuzla ilgili bir çözüm düşünen varsa mesajlaşalım ok herkese selamlar

 

Tarih: 5 Eylül 2005, 13:13 - İp: yok
zyilmaz
zyilmaz (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşım Klavuzu Karşı Odemeli olarak bana gonderebilirsen ben gerekli kopyalama işlemlerini yapıp sana tekrar geri gonderebilirim. Senin zahmet etmene gerek yok. Yeterki klavuz olsun biz kopyalarız.
ben istanbuldayım. Ok. dersen Gerekli iletişim bilgilerini veririm sana.

 

Tarih: 5 Eylül 2005, 14:45 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Arkadaşlar kendi sitemde s2 ile h1 in fotoğraflarının karşılaştırmasını koydum.İki fotoğraf yan yana bakarsanız faydalı olacaktır.

http://pazarbey.xoopiter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=29

 

Tarih: 6 Eylül 2005, 22:09 - İp: yok
hemera
hemera (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşlar eminim hepiniz sony h1 ile canon s2 is arasında kalmışsınızdır bende bu sıralar ikisi arasında kararsızım birçok site inceledim ve artık kararımı h1 den yana kullanıyorum

http://www.e-fotografija.com/artman/publish/article_724.shtml

kararımı vermemde yukarıda verdigim sitenin büyük katkısı oldu , canon s2 is + panasonic fz5 + sony h1 aynı şekilde test etmişler ve bence aralarında en iyi çekimi h1 yapmış tabi tercih meselesi ama benim tercihim h1 den yana oldu...

video çekimde zoom yapmak önemli degilse sizin için h1 her açıdan çok iyi , hem kimbilir belki firmware ile zoom özelliğide katarlar yada h2 de aynı s2 is deki gibi köklü değişikliklerde yapabilirler bunu zaman göstericek...

 

Tarih: 8 Eylül 2005, 10:14 - İp: yok
zyilmaz
zyilmaz (üye)
İstanbul / Amatör

Ahhh Ahhhh
Bir Klavuzumuz bile olmadı...

Klavuzzzzzzz İstiyoruzzzzz

 

Tarih: 12 Eylül 2005, 15:15 - İp: yok
puma
puma (üye)
İçel / Amatör

ewet arkadaslara artık benimde bir h1 im var ama kılavuzum yok deneye deneye bulacaz artık merak ettiklerimizi. ya benim sorunum bu işten fazla anlamıyor olmam. bazıları kılavuza gerek duymayabilir ama benim var sebebide gayet acık , cünkü fazla bisey bilmiyorum!!!

ama siddetle ögrenmek istiyorum ne nedir, ne degildir.. bunu icin az yada cok bu kılavuzun işe yarayacagına eminim. benim makina amerikadan geldigi icin hersey ingilizce anlıyorum ama biyere kadar???

son olarak kılavuzu olan istanbullu arkadasım bize bi güzellik yapsada sayın zyılmaz'a sunu gönderse bi zahmet..

ha bu arada makinayıda cok begendigimi ifade edeyim.

 

Tarih: 12 Eylül 2005, 23:24 - İp: yok
iborotti
iborotti (üye)
Yurtdışı / Amatör

bence zyilmazda kilavuz falan yok salliyor dikkat cekmek icin.

 

Tarih: 13 Eylül 2005, 02:44 - İp: yok