pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sigma Dslr Neye Benziyor

SEvgili Burkay usta en iyi siz bilirsiniz. Neye benziyor bu dslr .Gene flaşsız ve faveon teknolojisimi kullanacak yoksa düz ccd veya cmos mu.

Tarih: 5 Haziran 2006, 12:52 - İp: 85.***.**1.113
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

soylemez bence burkay.. (gaz veriyormusum gibi anlasilmasin.. )

Tarih: 5 Haziran 2006, 16:29 - İp: 62.***.**2.10
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Eminim öyledir.Söyleyemezki.

Tarih: 5 Haziran 2006, 17:21 - İp: 85.***.**1.113
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

....
ama soylemesi lazim.. cunku birkac konu altinda, sigma'yi bekleyin dedigine sahit oldum.. neden insanlar beklemeli sorusunu yanitlamali bence burkay.. (pazarbey biz burada karsilikli, burkay anlatsin diye careler bulmaya calisiyoruz ama gorunuse gore, burkay buralarda degil.. neyse.. gorene kadar devam.. )

Tarih: 6 Haziran 2006, 22:59 - İp: 62.***.**2.10
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

DEvam devam. Eninde sonunda görür. Bekle demesinin mantıklı bir açıklaması olması lazım. Ama ne. Nasıl birşey olacak acaba.

Tarih: 6 Haziran 2006, 23:18 - İp: 85.***.**3.107
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

bana kalirsa pazarbey.... tabii mutlaka ki burkay'in bildigi seyler vardir, ama.. sony alpha cikmak uzere.. ve cok da iyi olacagi kesin.. bekleyip ondan alsan senin icin cok daha iyi olur..
tabii yine de senin bilecegin birsey..

Tarih: 6 Haziran 2006, 23:39 - İp: 62.***.**2.10
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Valla dadanagastcığım Türkiyede gizli bir develüasyon oldu. Demir ve çimento fiyatları 2 ye katlandı. Allahtan elimde euro ve dolar vardıda fazla etkilenmedim. Ama artık dslr benim için hayal gibi oldu.BElli olmaz ama ...
Kahrolsun karaborsacı demirci ve çimentocular. Allah onları bildiği gibi yapsın. Bu arada bizim aptal yöneticelirimiz bir türlü amerika ve avrupadakı gibi tüketiciyi korumaya yönelik kanunlar çıkaramıyorlar. Eee demekki iyi besliyorlar onlarıda.

Tarih: 6 Haziran 2006, 23:42 - İp: 85.***.**3.107
kcbilir
kcbilir (üye)
İçel / Meraklı

Kim? Burkay mı? Valla bana da bekle dedi ama nedenini söylemedi. Uğraşmayın söylemeyecek
Bence O'da bilmiyor, "güzel birşeydir herhalde, bekleyin yeni bir alternatifiniz olsun" demek istedi herhalde...

Tarih: 7 Haziran 2006, 00:59 - İp: 195.***.**2.66
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

pazarbey, ben turkiyeye gelmeden once pound'u 2.5 lira ile degistirmistim burada.. bir kisim paund'u da turkiyede bozdurdum.. 2.9 liraydi bir pound.. gercekten inanilmaz bir yukselis..
tabii bu sekilde olunca herseyin fiyati yukselmistir..

........

kcbilir, haklisin galiba.. alternatif olmasi acisindan soylemistir buyuk ihtimalle..

Tarih: 7 Haziran 2006, 01:11 - İp: 62.***.**2.10
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

İlker Türkiye ye 2 hafta geç gelseydin kur farkından bir Alpha 100 parası çıkartırdın.Yazık oldu.

İlker bu arada her şeyin fiyatı uçtu da Sony R1 inkini yaklaşık 300ytl.düşürdü.Yani kur farkını müşteriden çıkartmadı.

Pazarbey sende inşaatı bir kat eksik yap ta sana da bir dslr alalım.Ha 15 kat olmuş ha 16 pek bir şey farketmez.

#as' tarafyndan 07.06.2006 01:37:26 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 7 Haziran 2006, 01:20 - İp: 81.***.**7.179
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

valla alirmisim adnan..

saka bir yana, senin r1'in fiyati gercekten cok makul turkiyede.. ustelik gercekten de cok iyi ceken bir kamera..
su benim 350d'yi satsak da bana da alsak adnan..

bu arada pazarbey, 16 katli degil gokdelen yaptiriyordur kendine.. birak 1 kati eksik yapmayi, kapilarin tokmaklarini gumusten yaptirmasa, kendine 1DsMII ile bir duzine de L serisi lens cekecek ama..(lenslerden biri 1200mm L..) dinlemiyor ki..

Tarih: 7 Haziran 2006, 02:32 - İp: 62.***.**2.10