Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
şu renkleri yine gosterdin ya bize.. Ayyy ne itici renkler boyle. Rengini sen mi acıyorsun pazarbey. Filtre filan mı kullandın..
pızarbey, ya sahiden satcan mı lensi ya dur bismillah, 1 gün olmadı daha
Canımdan bezdirdiniz ulan beni.
Daha almadan sattırıyorsunuz.
Hani kötü gayınnalar (Kayınvalide) gelinleri daha evlenir evlenmez canından bezdirir aynı öyle işte.
Bakın bide üstüne kontzilla gelmiş. Neyi varmış renklerin kontzilla.
pazar paşa, sen bu makineyi satarsan 3 sene daha bir şey almazsın şimdi
sen neleri sevmedin bu makine ve lenste onu anlatsana, yoksa değil biz, tüm Türkiye sat diye kampanya başlatsa satmazsın, bahane uydurma şimdi
pazarbeyim, karagözlüm
ne diye elin ağzına bakarsın sen?
yeni gelin gibi süzülüp onun bunun ağzına bakarsan kötü gayınnaların boşarlar seni alimallah!
Alış bakalım biraz elindeki lense, makine için acemilik devreni bir geçir.
Tamam perde ömrü 40 bin filandır amma, pintiliği bırak da bas bakalım deklanşöre.
Aksi halde cümle siteye çiğneteceksin karizmanı.
Makinen güzel, beraber test ettik.
Kit lensin bile fena değil, aldığın lens ise kit lensten mutlaka iyidir
Tak yeni lensini, en çok eliştirilen geniş açısında bir sürü deneme çekimi yap ve neticelerini karşılaştır.Mutlaka atladığın bir şey vardır.
Yoksa popülerliğini a-700 topiğine kaptırmaktan ötürü ilgi çekmek mi istiyorsunha ?
Yaparsın seen
Pufalo satarsam a700 alırım. Valla.
Yav lensi beğenmiştimi ama siz beğenmediniz.Birde tam bir keskinlik göremedim. Tabi tam olarak denemimiş olmamında tesiri var ama. Genede tam keskin değil gibi geldi bana. Mesela canon s2 nin teleleri daha keskin gibi. Hele z3 apo lensin teleleri jilet gibiydi. acaba apo olmadığı içindmi keskin değil. birde öyle mor saçak yapmışkı.
Birde ku
şları çekerken bir türlü net olmadı.Gerçi çok uzaklardı ve ışık azdı ama.
Fipar gx10 un perde ömrü 150.000. Yani korkaçak birşey yok.
Aslına bakarsan geniş açı sorunsuz. Ama küçültmeden mütevellit netlik azalması oldu. Bence telede tam bir kaskınlık yok.
Ayrıca bu topik benim değil. Pufalonun. Hain adam benden önce davrandı. Bu sebepten popülerlik korkum yok.Nasıl olsa topik elin.
Pazarbey 10X zooma sahip bir lens daha ne kadar keskin olacak.18-200 de alsan sonuç benzer olur.
Ayrıca çektiğin fotoğraflarda keskinlik o kadar da kötü değildi.
Sen hem sadece jpeg çekiyorsun.Fotoğrafları P/S den geçirsen daha iyi sonuçlar elde edebilirsin.
Bence acele etme.Lensi kullan.Lensin kalitesi hakkında bir günde karar veremezsin.
As görmüyonmu anti pentaks kuvvetleri iş başında.Afaroz etcekler beni yakında .
Suçumuz gx10 almak. k10 bile değil.
Benim bildiğim pazar paşa bu makineyi 10 gün içinde satar
Pazarpaşa 40d mi ,a700 mü d300 mü alacaksın?
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2143128 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1204001 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -