Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Al bakalım, başçavuşun eşeği şey ediyor burada sanki.
Ucuz olsun ucuz olsun da nereye kadar 28-300 objektif mi alınır yaaaa
ne geniş açısı bir işe yarar ne telesi bir işe yarar....9500 in objektifinin daha iyi olduğuna emin olabilirsin.
Konuşuna bak ya kendisinin objetifi çok farklı sanki. 18-200
Kendi yer üzümü sonra tabi
La havle. Alsanya o zaman 50 mm prime. Bak paktomun çektiği fotoya.
Gece sahil çekmeye benzemez bu iş akıbat bey.
bendeki 18-200 kit, üstelik 18mm den başlıyor. bana maliyeti 400 lira filan oldu. piyasada 1100 liraya satılıyor. kit lens alacağıma bunu alayım dedim, geziler için güzel bir lens. geniş açısı var, bokehi düzgün,kontrastı fena değil, makrosu desen o da var.
ben zaten dedim sana , hatta yazdım da buraya, rahat kullanım istiyorsan 18-200 al, geniş açıdan teleye uzanıyor.
ama senin aldığın lens dar açıdan teleye uzanıyor, onu alacağına 70-300 al. elinde zaten 18-55 kit var.
bendeki lens 27mm den başlıyor sendeki 42mm den ikisini nasıl kıyaslıyorsun hayret valla.
neyse keyfin bilir, yeryüzündeki en garip sete sahip olacaksın sanırım
bende zaten 50mm prime var , ikinciyi neden alayım?
bak benim 50mm
Accık daha parayı kıyıp 18-200 mü alsaydım. Arada 150 ytl fark vardı. Ama o zaman 18-55 i napcektim. Neyes olan oldu aldım daha doğrusu sipariş verdim.
Keyfini çıkarmaya bakayım gali.
50 mm prime filan değil.Bildiğin minolta.
Eğer bende a100 h alsaydım o zaman 18-200 bedava gelmiş olacaktı neredeyse.
Kaç gündür okuyorum da amma yaptın sonunda pazarbey. cidden çok garip bir set ayarlıyorsun. İmkanın varsa 70-300 apo bari al. Lensin kalitesi malüm zaten. Sen de elindeki şınaydır illaki kalsın, boşa gitmesin, işe yarasın diyorsun. İşte çok güzel fırsat. İkisini de kullanırsın.
Hem zaten 70-300ün kalitesi 28-300den daha iyi değil mi?
Fiyat diyorsan 70-300 daha ucuz
#meliksahu' tarafından 04.09.2007 22:23:03 tarihinde düzenlendi.
aldi yaaa..inanmiyorum o alakasiz lensli aldi...28 ne yaa...genis aci yok...e o zaman nasil bir ginluk kullanim ki bu
BEn garip bir adamım meliksahu hemde çokgarip.Benim aldığım sette , aldığım makina gibi garip olmalı. Ancak bu zamana kadar alıpta memnun olmadığım bir marka olmadı hiç. Mustek i saymazsak.
Mustek berbattı.
28-300 ilk izlenimlerim topiğini eğer bufalodan hızlı davranabilrsem açarım.Ama davranamazsam o açar.
Zafertekin'in fotoğrafının altına yazdığın yorumdan bonra sana bir mesaj atmıştım... Geç kalmışım...
28-300 ün marifetlerini görmek için sabıursızlıkla bekliyorum..Hatta siparişi nereye verdin ben bi koşu alıp getireyim sana istersen
Haa bu arada yeni lensin hayırlı olsun... Güzel ve taze (!) fotoğraflarını bekliyoruz... (En son hatırladığım son kullanma tarihi geçmiş bir uğurböcüğü fotosuydu)
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2139628 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -