Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Niye millet pazarbey e bu kadar takılıyor ya
ama belli ya 150 euro luk mala 50 milyon vermemesinden
SAtassanız satın kardeşim, zorla almıyoruz ya.
Oguzi bunlar hep böyle.
Doktorum teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Bufalo aslında fena fikir değil. Raynoks dcr 150 veya 250 hiçte fena olmaz hani.
Ama ben genede gidip 90 mm tamron veya 150 mm tamron alcem. Niye sigma almıyorsun diye sormayacağınızı tahmin ediyorum.
Dunesa sen ne konuşuyon.Elinde milyarlık ekipman var sanacak.
ekipmanım öpsün seni emi
Lam olmayan paramla gittin aldım be ben bunları...
hemde baaaakkk....foruma başlık açtım,Dslr alıyorum diye...hatırlarsan aldığım ikinci dslr idi bu,ahahaha
neyse
sonrasında 1 hafta geçti geçmedi aldım makinayı...senin gibi 58 sene milletin kafasını şişirmedim...
lens işinide tekte halletim..aldım adam gibi tamron...ohhh paşalar gibi rahatım
yaw sen bir 28-300 için ramazan davulu çaldın resmen be forumda
konuşuyon ama bilmiyon ki 2 aya kalmaz bu abin alacak 105 vr yi takacak nikon body nin ucuna...o zaman ne diyecen...
bufalo kardeşimede alıyorum tamron...sony uyumlusu bulunuyor...ama sizin o zamzong ile pentax uyumlusundan henüz yoooookkkkk
evet tamron dayanışma cemiyeti kuracaz sitede
sende ağlamaklı bir suratla dayanırsın kapımıza ortakpazar "benim kit lensim var, benide alırmısınız acaba rica etsem ??? dışarısı çok soğuk vede yapayalnızım biliyormusunuz fıırk fırk" diye
Fıkradaki gibi. HAnım çalışıyo sen çalışıyo. Ya ben .Bİ ben çalışıyom. Güccücük ilçede. topu topu 6.000 nüfusu var onunda nasıl 6.000 yapıldığını ben bilirim. Gerisini siz düşünün.
28-300 bozuk çıktı napem. KEyfimden çalmadım davulu.
105 Vr alson nolcek. Nasıl böcek çekcen.
BUfalo alalım bundan sonra tamron. Adı bile etkileyici.
Ne yalvarcem size benide aranıza alın diye. Asıl ben sizi alayım yanima.
Bu arda evin camlarıda takıldı. Hemde refre cam. Tabi bilmezsiniz siz refre camı. Aynalı yani. Dışardan içerisi görünmüyor. Kuş çekimleri için.
Pazarbey resimdeki sizin şato mu?
Marmaris te değil mi Netekim oraya yerleşmeniz gerekiyor.
Çatıdaki odadan ne kuş resimleri çekilir şimdi
BEnim netekim. Çatı katındada oda var . Netekim netekim nü çükecem netekim. Burayı , burayı sanatsal çalışmalarım için ayırdım.
BEn o aynalı camlardan ne kuşlar çekeceğim bi bilseniz.
Pazarbey hiç yeni resim eklemiyorsun,dönüp dolaşıp aynı kuş ve at arabası resmini koyuyorsun.onlardan biri de 28-300 fotosu.
Bütün Türkiye nefesini tuttu senin yeni lensinin izlenimlerini bekliyor.
Objektifi öyle bir zamanda aldımki. Başımı kaşıyacak vaktim yok. Ayrıca mevsim itibarıyla çekecek hiçbir şey yok. Yakında sonbahar fotoları eklerim.
Ama durun bi bakayım.
Takır tukur takır tukur...
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2140328 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -