Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Selahattin Abi mesaj yollamıştım size
unuttum söylemeyi
Ali (Kobak1) Pil'i bugün kargo'dan alacağım. bana mesaj yoluyla cep numaranı gönderir misin ? Selamlar.
kaptanın fotoğrafını o kadar kıskandım ki hemen taklit etmek için çıktım dışarı ama nafile.. o kadar güzel bir fotoğraf elde edemedim..
benim soligor 95-210 ile..
benim otomatik uzatma tüpü de gelmedi hala 2haftaya kadar hepsi gelir diye tahmin ediyorum.. bıktım manuel tüp kullanmaktan.. bu kadar kullanışsız bi ekipman olamaz ya
bu da 50mm 1.4 + tüp ile..
iso 400 1/180 flashsız.
sarsıntı problemi yaşıyordum.. mecburen çıktım 400e.. diyaframı kaçtaydı hatırlamıyorum ama 5.6 dan daha kısık değildir eminim

Sedat korkma, burda konuşulanlar forumda kalır. yengenin kulağına gitmez bu arada kar macroların da çok güzel olmuş. tebrikler.hatta ilk foto bayanların taktığı süslü yaka iğnelerine benzemiş.
Fatih abi sizin siyah beyaz çalışması da hoş bir kare. biraz da bayram havasıyla anadolunun hüznü beraber olmuş gibi fotoğrafda.
ironsilor, şelale ve fotoğrafları çok hoş. elinize sağlık.
komutan, yemek fotoğrafı her zamanki gibi iştah açıcı ve dergilik olmuş. ekip çalışmalarınızda başarılar dilerim
Ben de bayramdan kalan son fotoğrafları koyayım bari
oya'nın arada sırada burayı takip ettiğini de söyleyeyim de, aklınızda bulunsun ...
şaka bi yana, ben de antalya'ya gitmeden önce fotoğraf çektim merkezde, ben de dvd leri okutabilirsem bir yerde.. o zaman yüklerim birkaç ulucamii fotoğrafı
bu arada fotoğraflara yaptığın yoruma teşekkürler abi.. özellikle 2. karedeki bakış açın çok farklı, tebrikler.. ilk fotoğrafın pozlaması, kadrajı ve RENKLERİ çok güzel ayarlanmış..
elinze sağlık.
Sedat ben mücevher gibi diyecektim, Enis yazmış. Ama zaten senin çektiğin her kare mücevher gibi.
Bu arada hangi tripodu ve extension tube'ü alıyorsun?
Enis ışıklandırmalar senin kadrajınla çok güzel olmuş
Sedat istersen dükkandaki bilgisayarda okutmayı bir deneriz.bursaya hoşgeldin.Üç gündür Soğukalgınlığından kırılıyorum, şelale sevdası .
fatih abi geçmiş olsun.. şelale sevdası fena çarpmış anlaşılan.. kurs için sık sık geliyorum merkeze, bir ara uğrarım, deneriz.
recep abi teşekkürler..
gitzo c128 aldım, pardon benro c128 yani
daha gelmedi..
jessops marka otomatik diyafram okuyan tüplerden aldım bir de..o da yolda. bakalım tastamam çalışacak mı ?
kafa için sizin aldığınızdan almayı düşünüyorum.. ama panaromalar için naci abinin kullandığı kafadan da alabilirim. tam karar vermedim..
fatih (hakguder) abi, senin aldığın yedekleme cihazı nasıl bi şeydi? markası modeli adresi var mı elinde?
notebook'umun HDD'si değişecek muhtemelen. eski hdd'yi bu cihaza takmayı düşünüyorum.
#sdtyrdkn' tarafından 26.12.2007 21:22:08 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü
18 Haz. 2025, 17:21 miratcenk
012618 Haz. 2025, 17:22
miratcenk -
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky