Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
sevgili Adnan Erol cevap için teşekkürler, 2 sini de kullanan kimse yok galiba.
endorf, abi cs3 çok çok kaliteli, bence bilgisayar değiştirmeye bile değer
Erhan Bey fotoğraflarınız hayran bırakıyor.
Sedat bu akşam Bursa'ya döndüm.
Komutan fotoğrafdaki huzmeler güzel de hem tepeyi hem ağaçları kesmişsin, soldaki tepe ve ışık huzmeleri asli unsurlar olduğuna göre bence onların tamamı kadraja girmeliydi.
fatih abi, hoşgeldiniz.
çarşamba'dan sonra müsaitim bayramda da buradayım, gidemiyorum antalya ya
o verimli gezinin tadı damağımda kaldı..
komutanım, erhan abi.. bu ne güzel fotoğraflar..
4 foto da HARİKA!
Erhan abicim,saygı ile eğiliyorum.Son samurayından,gün batımına ve landscape ine kadar tüm kareler birbirinden güzel.Sitede şaka ile karışık aylardır üstad arıyoruz Buradan tüm arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.Daha fazla üstad aramaya gerek var mı? Benim fotoğrafta üstadım Erhan abi,digital maniplasyonda ise Recep tir.Bu benim görüşüm.Lütfen görüşleri alalım [>:D ]
Serkan.Az kaldı işlerin yoğunluğu bir biterse çıkıp istavriti konuşturacam.Meydan boşken keyfini çıkar Şaka bşr yana o lensin hakkını sonuna kadar veriyorsun kardeşim.Eline sağlık.
Sinan ne güzel kareler bunlar.Bizden habersiz kaçamak haaaa
Bir iki kare de benden
ahmed abi
bu arada 10-17'nin pt lens ile düzeltilmiş halini arıyorum, yardımcı olabilir misin abi?
Fatih abi kadraj açısından Malesef sol tarafta uygun değildi, 50*200 ile çektim bulunduğum yerden, hüzmeleri daha fazla sığdırma şansım olmadı, keşke dediğiniz gibi bir kare yakalayabilseydim... ama yorumlarınız ile gelişiyoruz, geliştikçede daha güzel karelerimiz olacaktır...
Sevgili Ahmed, bu benim 2.karedeki gölün ördeğine benziyor
amati hoş bir ördekcik,meydan yeteri kadar boş usta :D gel gel :O
komutan abi kar kareleri gelmeye başladı,ışığı iyi düşürmüşüz
erhan abi gün batımı karesi çok sıcak tonlarda
sedat çobanlara iyi alıştın bak
İlgili olabilecek konular
-
Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü
18 Haz. 2025, 17:21 miratcenk
014518 Haz. 2025, 17:22
miratcenk -
-