netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
bariss
bariss (üye)
Bursa / Amatör

Hehe yeni kek kalıbıda aldıydım
Buluşma olursa bu görevi ben üstlenirim

kad-ir bu daha önce yüklediğin fotoğrafsa bu hali çok daha iyi olmuş.
Şu olayı bi ara öğrenmem lazım

Tarih: 20 Kasım 2007, 00:14 - İp: 85.***.**4.252
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

@Ahmet, artık sana da üstad demeye başlayacağız. hepimizin gururu oldun. başarıların için tebrikler.

Tarih: 20 Kasım 2007, 00:19 - İp: 85.***.**9.251
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

ahmed abicim, desteğini her zaman hissediyorum. senin yakın ilgin ve öncülüğün olmasa bu kadar hızlı ilerleyemezdim.. daha çok başlardayım ama bu noktaya senin ve diğer abilerimin tecrübeleriyle geldim..

enis abi, ahmed abim benim en baştan beri üstadım olur..

ahmed abi; demişsin ki "kursiyerlerinin gezilerinde onlara refakat etme görevini üstleneceğim."

ilk kursiyerlerinden olarak senden haftasonu bursa gezisine gelmeni rica ediyorum uygun musun abi?

#sdtyrdkn' tarafından 20.11.2007 00:34:17 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Kasım 2007, 00:31 - İp: 85.***.**1.219
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

@Sedat, o üstaddan ne kastettiğimi anlamıştır.
@realfriend'in kulakları çınlasın

Tarih: 20 Kasım 2007, 00:42 - İp: 85.***.**9.251
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

enis abi, tamam sustum

recep abi'nin de her yerde gözü kulağı var diye bilirdim, msj (pm) attım cvp gelmedi..

şaşırdım

Tarih: 20 Kasım 2007, 00:54 - İp: 85.***.**1.219
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Evet yaaa sedat'cım;Ben tek bir üstad tanırım ki asıl üstadlığı photoshop konusundadır.Kendisi tevazunun da üstadıdır.Evet doğru tahmin ettin Recep üstad dan bahsediyorum.Enisin de söylediği gibi kulakları çınlasın

Bu arada teşekkürler enis ve sedat kardeşlerim [>:D

Tarih: 20 Kasım 2007, 00:54 - İp: 88.***.**3.228
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

ahmed abi, onu bunu bilmem, ben recep abi'nin tekne fotoğrafıma yaptığını gördükten sonra ona üstad'dan başka sıfat kullanmam

adnan abi, kad-ir.. hadi arkadaşlar, herkes bursa'ya

Tarih: 20 Kasım 2007, 02:29 - İp: 85.***.**1.219
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Müthişsiniz gene. Söz söylemek ne haddimize.

sevgili; Ahmed (Tek kelime ile harika hepsi- ayrıca başarıların devamını dilerim. inşallah bir gün senden ders almak nasip olur.)

Recep (vapurlara oldum olası hastayımdır herbirinin maketini yapmışlığım vardır hey gidi günler)

Sedat (her zamanki gibi enerjik cıva gibi),

aramıza yeni katılan ok1 (hoşgeldin),

barıss, (7göller+çadır+gazel+ağaçlar)

kobak1,(çekinmeden yüklemeye devam)

Serkan (yine martılar. Bunlar senin sözünü dinliyor galiba.Bu hangi lens exifte F görünmüyor da)

Kad-ir (SB taşların arasındaki güvercin SB düşünmen tam yerinde bir karar.Ayrıca tekne. Renkler şimdi daha iyi)

Avs (ağaç dalları + gökyüzü tam sevdiğim kareler)

Komutan(metro durağı +vapur - ne derseniz deyin reDynamix sihirli bir plugin, uygulanan fotolarda sanki fotoğraf beni içine çekiyor)

Unuttuğum varsa af ola.

varmış: Sevgili Adnan Erol en başta seni yazacaktım sayfa uzayınca unuttum. özür dilerim.

Sedat benim internet dandikleşti dakikalarca açılmıyor sayfa gezi için bir alo dersen sevinirim.

Herkese Selam, saygı ve sevgiler

#foxfo' tarafından 20.11.2007 11:21:43 tarihinde düzenlendi.

#foxfo' tarafından 20.11.2007 14:50:31 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Kasım 2007, 06:23 - İp: 88.***.**2.237
acemi38
acemi38 (üye)
İstanbul / Amatör

Ahmed üstad yine aynı tevazu ile dahada harika karelerle buradasın, hepsi birbirinden güzel 4 kare eline emeğine sağlık
Ahmed abi bu arada İFSAK'taki Hocalık vazifen hayırlı olsun

kad-ir barışın karesine uyguladığın RedynaMix fotoğrafı nasıl değiştirmiş öyle her ikiside ayrı lezzeterlde olmuş.

Sinan üstad şimdi sen arşivini birde RedynaMix ile tekrar gözden geçirirsen gözlerimiz bayram eder. daha güllü ev, şile sahil vs. fotolarını yeni yeni görüyoruz.

Tarih: 20 Kasım 2007, 08:20 - İp: 81.***.**6.191
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

foxfo 8mm ile f4'de

Tarih: 20 Kasım 2007, 10:48 - İp: 88.***.**2.159