Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
taze taze :D bu sabah gün doğumu.
#onixon' tarafından 10.11.2007 07:25:33 tarihinde düzenlendi.
Ahmed üstad önce verdiğin derin eşsiz bilgiler için teşekkür ederim, Karadenizden inciler serisi devam ediyor demekki bitmemiş, aklıma ne geliyor biliyormusun, senin laptop'u ayaklarından tutup sallasak içinden kimbilir ne kareler çıkar
kad-ir dediğin gibi gerçekten çok değerli bilgiler topic içinde kayboluyor, bu konu ile ilgili aklıma Serkan'ın bi ara açtığı ''Pentax beğenilen fotolar'' gibi, K10D faydalı bilgiler, teknik konular, yararlı bilgiler, derin mevzular, pratik bilgiler veya benzeri başlılklı bir üstad tarafından (mesela ahmed abi) ayrı bir konu açılsa ve o topic'e sadece bu tip bilgiler yazılsa diye aklıma geliyor.
hamsiköy ne denebilir bilmiyorum, harika olmuş eline sağlık
foxfo, Erhan bey abime katılıyorum fotoğrafınız ReDynaMix olmadan da güzelmiş.
Erhan bey abi teşekkürler
Dediğim gibi sizin yorumlarınızı dört gözle bekliyorum, inanıyorumki diğer arkadaşlarda yorumlarınızdan çok şey çıkarıyor.
Serkan sen her sabah bu manzarayla uyanıyorsun değilmi, çok güzel bi duygu olmalı. çok güzel bir kare.
Büyük önder Atatürk'ü saygıyla ve özlemle anıyoruz...
Bayrağımı yarıya indirmedim , herzaman böyle coşkulu ve hür dalgalanmalı...
serkan sabah sabah gözüm gönlüm açıldı.eline sağlık
Eskilerden birkaç kare daha
Hiçbir fotoğrafik değeri olmadığını bilerek tamamen detayları paylaşmak istedim.
#acemi38' tarafından 10.11.2007 12:24:50 tarihinde düzenlendi.
Acemi38 çok temiz çok net kareler.
Özellikle güllerle dolu olan yolu daha çok beğendim.Yerdeki dökülmüş güllerle güzel olmuş.
Sevgili erex teşekkür ederim. Umarım bir gün sizin gibi değerli insanlarla sohbet imkanını buluruz. Asıl ben siz buradaki tüm dostlarla sohbet etmekten keyif alırım ve çok istiyorum.
Acemi38 fotoğraflarınız yine çok güzel.
ironsailor, abi gezdiğin yerler, fotoğraflarındaki netlik, kadraj, kontrast gerçekten harika.
hamsikoy sis fotoğrafın muhteşem olmuş
Ahmed makro açıklamaları ve uzak makron
Erhan abi estağfurullah, ben özellikle color settingse girmemiştim ama açıkladığınız iyi olmuş zira hepsi birbiriyle ilintili. Programlarla ilgili hobim var diyorsunuz ama bir de profesyonel olarak ilgilenseniz kim bilir ne olacak? [
Ömer daha önce S/b yüklediğin fotoğraf bence her türlü güzel...
Fatih abe hdr'li hdr'siz
Avs katılıyorum.
Serkan arada 8mm'yi çıkarman iyi olmuş
Naci abi fotoğraflarınızda bu kadar detay ve canlılık nasıl oluyor? Göz detayları müthiş. sigma 70mm makro ile fotoğraflarınızı ne zaman göreceğiz?
avs, hepimizin başı sağolsun tekrar.. dileklerine katılıyorum.
fatih abi renkler harika çok güzel bir kare.. seninle gölyazıda güzel kareler çekicez, sınavlar bitsin havanın güzel olacağı bir zaman uygun oluruz umarım..
naci abi, harika kareler.. çiçekli yol ve kuşlar çok güzeller..
gözdeki detaylar çok çarpıcı.. insan gözdeki detayları görünce bir tuhaf oluyor. göz çok estetik bir organ ama detayları o kadar estetik gelmiyor bana..
serkan, renkler çok güzel..
kobak1, fotoğrafında noise var elbet. 1/2 enstantane 400asa da noise çıkması doğal.. gece çekimlerinde 100 asa'dan şaşmaman gerekiyor. naci abinin 1600 iso fotoğrafı düşük enstantane ve iyi ışıkta çekilmiş. dikkat etmek gerek..
ama 100 asa için çok iyi diyebilirim, 100asa da çektiğin çekim 6dakikalık bile olsa seni rahatsız etmez emin ol :D denedim biliyorum..
yüklediğin fotoğrafı f8 de 15sn pozlama ile çekseydin neler çıkardı hayal edemiyorum.. çok güzel olacağına eminim..
#sdtyrdkn' tarafından 10.11.2007 17:38:19 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü
18 Haz. 2025, 17:21 miratcenk
021618 Haz. 2025, 17:22
miratcenk -
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky