Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
erex selam.
Fotoğraflarını şimdi farkettim.
Hocam bu sigma 70-300 bayağı iyi görünüyor.Başka topiclerde bu lensin fotoğraflarını gördüğümde beğenmemiştim.
Demekki iş çekendeymiş.
Tebrikler.
Sevgili AS, estağfurullah hocam, teşekkür ederim. Hasbel-kader bir iki iyi şey yakalıyoruz işte. Belki de bendeki iyi bir kopyadır.
Lens konusunda ise benim fikrim (tecrübelerime göre) "çok iyi". Özellikle F/P açısından düşünülünce bu fiyat skalasındaki en iyi lens diyebilirim.
Sevgiler.
Arkadaşlar beğenileriniz için teşekkür ederim.
Adnan abi teşekkürler.Daha sık uğramaya çalışırım abi.
Erhan abi lens iyi kopya değil,göz iyi kopya bence
bendekide fena değil
15-16 eylülde maltepede netfotoğraf'ın sergisi varmış.12 eylüle kadarda fotoğraf teslim edilebiliyomuş katılmak isteyenler.
katılmayı düşünen var mı?yada sadece sergiyi görmek isteyen?
Arkadaşlar Pentax ları için yeni objektif düşünenlere
16-45 ile 16-50 star serisinin karşılaştırması.
Edit : Fotoğraflar elde çekilmiş.Bu yüzden sağlıklı bir karşılaştırma olmayacağını düşünerek linki kaldırdım.
#as' tarafından 11.09.2007 16:18:33 tarihinde düzenlendi.
Serkan çok fena firikik vermişsin turist kızlar bunu kaçırmamıştır eminim.
#camoka' tarafından 11.09.2007 18:57:03 tarihinde düzenlendi.
abi hoşgeldin , farklı kareler için kadrajlar ararm hep,herkes düz çekmek için şekilden şekile girerken öle çekmem :D iyi oldu
serkan haklısın özellikle çok sık gördüğümüz yerleri değişik açılardan çekmek lazım
bu 7 8 yaşlarındaki kız izmitteki buz pistinde kayıyordu diycem ayıp olucak şov yapıyodu diyim.düşük diyaframla hareket etkisi olsun dedim ama bi garip oldu
hoşbolduk serkan.Kaosa geri döndük.Öncekilere bakamadım ama cami kubbesi resmin çok güzel olmuş.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2207621 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk