Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
yedigöllerde ne var. ne zaman var.
Arkadaşlar yakınlarda yedigöller'e giden oldu mu ? Yol durumu binek araçlar için uygun değil mi? Ben 10 yıl kadar önce gitmiştim hem de binek arabamla bazı yerlerde ufak tefek sıkıntı oldu ama o zaman bile ulaşabilmiştik. Şimdilerde duble yollar yapıp yoldan yolunu bulanlar buralara uğramamışlar mı? Hayret. Gerçi hiç yol olmasa daha iyi olur. Hafta sonları trek yapıyoruz bütün yaylalara yolllar yapılmaya başladı, yol giden yaylalar pislik içinde.
Pazarbey sen de mutlaka gelmelisin. Eminim tekrar Pentax alırsın.
herkese selam ,
linkte Yedigölleri anlatan genel bir yazı var bakabilirsiniz , ulaşıma dikkat çekerim yol , özel araca uygun değil minibüs daha hesaplı ve sağlıklı olur kanımca
http://www.yedigoller.info/yedigoller-ulasim.html
2.el k20d body 18-55 ve sigma 70-300 apo düşünen varsa arkadaşımla irtibata gecebilir.
http://www.fotokritik.com/forum/99348
camoka ab yollar kötümü o kadar. Allah Allah halbuki her yerde yol çalışması var.
BEn kanon 7d alcem ağbi.
Pazarbey benim sana tavsiyem al bir 'Leica S2' şu işi kökünden çöz. Herkesin ağzını kapat. Birkaç dava kazandın mı olur biter.
Yedigöller'in yollarının son durumunu ben de bilemiyorum. Yoldan yolunu bulanlar nasıl olup da burayı atlamışlar ben de anlayamadım. Niyetler ciddiye binerse önceden bir keşif gezisi de yapabiliriz. Olmazsa yürürüz
Yedigöller'i duman almış yürüyelim arkadaşlar.
bende ciddi manada katılmayı düşünürüm ikizlerden fırsat bulursam hatta bir yada iki arkadaş gelebiliriz. çok iyi olmuş bir araya gelmek lazım uzattık valla özleştik. yeni makine alan tüm arkadaşlarada hayırlı olsun.
Katılım artıyor Bu iyiye işaret.
Arkadaşlar bu yol durumunun bizi o kadar da engelleyici olacağını sanmıyorum. Google'dan o yollarda çekilmiş fotografları gördüm yollar gayet de iyi görünüyor.
Üstelik gideceğimiz günler kış kıyamet günleri de değil. Ben binek arabalarla bile sorun olacağını düşünmüyorum.
Bolu'da bulunan bir yakınımdan yol hakkında bilgi istedim. Bakalım nasıl bir bilgi gelecek. Bu fotograf sevdası hepimize birer 4x4 aldıracak en sonunda
Selahattin abi,
Arkadaşlar Bolu'dan bilgi geldi. Bolu 7 gölle 40 km civarında imiş. Yol biraz bozukmuş. Yani altı yere çok yakın arabalarla gidilirse sorun yaşanabilirmiş. Diğer bineklerle yavaş seyir halinde bir sorun olmazmış. Ancak yine de minübüs tercih edilirse daha iyi olurmuş. Bolu'dan minübüs temin etmek istersek arkadaş bize yardımcı olacak.
Ben de minübüs kiralayarak gtmekten yanayım ancak bu durumda sayımızın bir yerlere varması gerekir. Forumu bu konuyla daha fazla meşgul etmeyelim. Gelmek isteyenler bana mail göndersinler oradan haberleşelim. Kasım ayı başında durumumuza bakarak araç konusunda bir çözüm üretiriz.
Öztlemek İstersek:
FOTO SAFARİ (sanki aslanları çekmeye gidiyoruz, Buna FOTO TREAKING desek daha uygun olacak)
Tarih 14-15 Kasım
Yer Yedigöller (fırsat olursa bölgede diğer yerlere de uğrarız)
Bir gece konaklamalı
Konaklama Yurdaer Otel'de olabilir hem de güzel yemeklerden tadarız.
Araç: Katılımcı sayısına göre belirlenecek
Katılmak isteyenler postalarınızı bekliyorum.
#camoka' tarafından 04.09.2009 14:23:19 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2203521 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk