Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Kanyon yeniden
Sevgili Ali (Endorf) demek ki oradan tanışıyoruz. Henüz tanışmamış olsak da
Arkadaşlar Ali Bey'in bir 'Foto Safari ' fikri vardı. Ben bunun için bir öneri getirmek istiyorum.
14-15 Kasım tarihlerinde Yedigöller'de buluşma fikrine ne dersiniz?
Yer hem Ankara hem de İstanbul'dan ulaşmaya uygun. Yani ortada bir yerde.
Mevsim çok uygun.
Zaman da çok uygun bence. Arada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve onun sağladığı 4 günlük izin imkanı var ama bu tarihte doku henüz kahverengi'ye dönüşmüş olmuyor. Uzun tatil nedeniyle fazla kalabalık da olur. Ayrıca bu tarihte ben Konya Karaman, Beyşehir,Çatalhöyük,Meke Gölü gibi fotografik alanları kapsayan bir geziye katılıyorum. Bu geziye de gelmek isteyen olursa bana mail göndersin.
Araç olarak katılım sayısına bakarak karar veririz. Katılım az olursa kendi araçlarımızla gideriz. Katılım fazla olursa minübüs veya Otobüs kiralayabiliriz.
Günübirlik veya 1 gece kalmalı gidebiliriz. Gece kalmalı gidersek otel ayarlaması da yapmamız lazım. Çadırı olanlar isterlerse çadırda da konaklayabilirler.
Gezi Hanımsız veya erkek erkeğe olabilir
Başka fikri olanlar, katılmak isteyenler elleri görelim.
Selahattin abi ,
Kasım ayı başında bende Yedigöller gezisine katılmak niyetindeyim , forumdan katılanlar olursa sizlerle gelmek tercihimdir yalnız Yedigöllere 40km kala taşlı ve mıcırlı yol varmış , özel araçlar için sorun yaratabilir
bence 18 kişilik sprinter bizleri taşır.
Sertan, önce niyetler ve katılımcılar ortaya çıksın araç gereç işine sonra bakarız.
şahane bir fikir Selahattin Abi,
yalnız İZmir i katmamışsın davete
bu geziye herkes katılabilse çok güzel bir buluşma olur
kadir ,
mutlaka gel kardeşim atla bir otobüse, biz seni karşılarız
Kadirsiz düğün olmaz
İzmir Bursa,Çanakkale Grupları ve daha her nerede yaşatılıyor ve yaşayan fotograf gönüllüleri davetlidir.
pentaksın ahı tuttu bana.
pazarbey,
Yedigöllere senide bekleriz belki şansın döner
Sevgili Selahattin bey, Kasım ortası yurt dışında olma ihtimalim yüksek ancak net değil. Tersi bir durumda kesinlikle etkinliğe katılmak, tanışmak isterim. Yedigöllerin yolu çok ciddi engebeli, zaman zaman büyük araçlar bile zorlanmakta, bunu göz önüne almakta fayda var. Kalabalık bir grup hayalim
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2203521 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk