netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Çocuklar - 22 (Çocuk portrelerine bir süre ara veriyorum. Cephane toplamam lazım)

Zamana Karşı Direnenler.

Tarih: 24 Temmuz 2009, 07:46 - İp: 85.***.**0.156
mutluvideo
mutluvideo (üye)
Ankara / Amatör

Tarih: 24 Temmuz 2009, 09:46 - İp: 81.***.**3.102
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Hemşhrim (Ben de Beypazarlıyım) Serkan Mutlu yüklediğin fotografları ben göremiyorum. Arkadaşlar görüyor mu bilmiyorum. Yüklemede bir sorunun varsa yardımcı olayım. Aramıza hoş geldin hemşehrim.

Bizim balkonun köprü ve boğaz manzarası yok ki. Oh ne güzel kurul balkona tık tık.
Böyle şanslı insanla da var işte

Tarih: 24 Temmuz 2009, 10:33 - İp: 85.***.**0.156
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

şuan en güzel zamanlar güneş tam karşısında çamlıca çekimleri için

papatyalar çok güzel derinlik sağlamış fotoğrafa selehattin abi;

adr dede

ege sahilleri serisine devam kad-ir abi hiç boş durmamış

Tarih: 24 Temmuz 2009, 13:35 - İp: 85.***.**2.162
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

Paylaşımın artması çok güzel. Aktifleşti forum.
Perşembe günü tatilde olan teyzemlerin çiçeklerini sulamak için gittiğimde balkonda ölü bir kelebek buldum. Renklerini canlıymış gibi üzerinde muhafaza ediyordu, bir peçeteye koydum evde duruyor halen aynı ancak antenlerini biri maalesef düşmüş. bugün de makinamı arkadaşdan aldım. kelebek üzerinde bir kaç makro çalıştım. Tripod iş yerinde kaldıgı için elde çekim biraz zorladı. Makro da tripod mutlaka bir şart.

Tarih: 26 Temmuz 2009, 00:50 - İp: 88.***.**3.178
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

İskandinav yarımadasında gün batarken..

Skåne bölgesi / İsveç

K20D - SMC K 135mm f/2.5 Manual

#adr' tarafından 26.07.2009 13:59:07 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Temmuz 2009, 13:55 - İp: 81.***.**9.210
mutluvideo
mutluvideo (üye)
Ankara / Amatör

selahattin abi fotoğraf eklemeyi beceremedim

Tarih: 27 Temmuz 2009, 09:06 - İp: 81.***.**3.102
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

aranızda yer var mı bugün 12:30 itibari ile k20d'm ve ben aranıza katılmaya talibiz

Tarih: 27 Temmuz 2009, 09:16 - İp: 81.***.**7.150
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

:D last hope hayırlı olsun ;sorman hata (: bizim topluluk her makina,modele açık
marka bahane (:

Tarih: 27 Temmuz 2009, 09:35 - İp: 85.***.**2.162
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

biliyorum onixon takıldım öylesine bugün keyfim yerinde pazar emminin yarım bıraktığı misyonunu devam ettirme kararı aldım

Tarih: 27 Temmuz 2009, 11:06 - İp: 81.***.**7.150