Fotoğrafçılık Forumları
Hayyamda Güvenilir Dükkan Tavsiyesi
fotoğraf makinesi almak için istanbula geleceğim hayyama.fakat çok fazla dükkan olduğu için yardıma iihtiyacım var eğer bildiğiniz dükkan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim..
Doğubank'ı dolaş. Hayyam'dan daha ucuz. Orası da güvenilir...
maalesef belirttiğim gibi gidip dolaşma imkanım yok. izmirdeyim. o yüzden telefonu bilen varmı diye sordum. 1-2 yer buldum ama sony tutmuyo satmıyoruz dediler. a550 lazım mesela. ozansan, takashima abiye siz selamımı iletin.
a550 gelir zira gelse de gider,durmaz pek.Hyyama.
buldum bitane hayyam dışı.hayırlısıyla elimde olacak haftasonuna doğru. ilgilenenlere sonsuz teşekkür.
Merhaba.. tam olarak bu hayam pasajının özelliği dışarıya göre daha uygun olmasımıdır. Peki ürün garantisi veriyorlar mı? ve bu pasaj nerede..
ilginiz için teşekkürler
Sirkeci trengarından çık soldaki merdiv elli adım atın,tam karşınızda.
Polat FOTO .....Han girşinde sağdaki dükkan...Polat Bey size yardımcı olur. Makinalarıda ekipmanlarıda güvenilir olup , spot mal satmamaktadır. Orda MAcro Foto dahil hiç birisine güvenmiyorum. Geçen gün polis baskın düzenlemiş. toplamış tüm spotları..çalıntı mal bile oldugu söylenmiş. tavırları iğrenç bu arada..Canon 5D mark II soruyoruz ellerinde spot varmı (MAcroya ) adam bir yandan sandich yiyo bir yandan yarım agız bilgi veriyoo ... 5050 TL lik makina alıcaz boru değil...BOyle esnaflık mı olur??? Bence Spotda alacak olsanız onlara gitmeyin...Dısardan getirtin hatta internetten alın derimmm...Milleti bile bile Aptal yerine koymayın...
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
İnternetten Dükkan Açmak Ve Bilişimden
15 Eyl. 2013, 22:31 transfermatik
4429104 Eki. 2016, 00:43
hediye-rehberi -
-
-
-