Fotoğrafçılık Forumları
Ftograf Makınası Almak Iıstıyorum(canon)
Ben fotograf cekılmek yerıne cekmeyı sevenlerdenım, fotograf cekmek beni asırı fazla cezbediyor ama bu ıste artık uzamanlasmak ıstıyorum. Bunun içinde ilk olarak baslangıc ıcın uygun bır makına almanın dogru oldugnu dusunuyorum baslangıctan kasım 4 5 hatta 6 yıl dıyebılırım cnku ogrencıyım okul bıtıp ıse baslayana kadar alamam baska bır makına. sımdı benım butcem 2 bın tl cıvarı dıyım almak ıstedıgım makına anlık cekımlerı cok hızlı bır sekılde yapıp cok net goruntuler saglamalı atıyorum ruzgarlı bır hava dalgalanan sacların fotografını cekmek ıstedıgımde o sacların her bır telını ayrı ayrı gormek ısterım veya arabayla gıderken cok guzel bır sey gordum ama acele etmem lazım duramam hemen o an net bır fotograf cekebılcegm bır makına olmalı aynı zamanda manzara fotografıda cekmeyı severım ama ısıgı tamamen benım gozumun alabıldıgı gbı net almalıkı sevdıklerımde orayı benım gıbı grebılsınler tabı bu mesafeden kastım 100 m en fazla hatta 50 75 dıyelım bugun arkadasımın eos 20 d makınasını denedım guzel bır makına olarka gozuktu gozume ama babası daha ıyı anlıyor ve 500d daha ıyı alcaksan bundan alabılırsın dedı ama bıraz arastrdm 550d de kafamı kurcalamaya basladı bır sole bısı dedı 20d ıcın yarı prog dedı ve prof makınaları daha yavas cekım ypıo dedı bnde bu yuzden yarı prof dedgı tarzda bır makına almak ıstedım bır de dademın bır yazıda gordum 50d nasıl bır makına bunlara ve bnım ısteklerıme gore ve aynı zamanda lens olarak ne kullanmalıyım hee birde su war dıyafram ayarı yada ıso ayarı ıle ugrascak vaktım olmayabılır o yuzden onu otomatık oalrak ayrlıyım en ıyı goruntyu vercek makına ne olabılır isteklerıme uygn
yok yok d90 falan nıkon falan ıstemıom bı d500 ıstıom onda karar kıldım bunda mevcutmu pekı
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Agfa Dlab 1 Baskı Makınası
17 Eki. 2015, 21:50 fotografelvan
0183017 Eki. 2015, 21:51
fotografelvan -
-
-
-
-