Fotoğrafçılık Forumları
Düşük Bütçeli Dslr Makine Önerileri !!!
Öncelikle iyi forumlar.
Uzun zamandır kompakt makine kullanıcısıyım artık bu makıneler isteklerimi karşılamaz oldu. sizin bilgi ve deneyimlerinizden yararlanarak önerileriniz dogrultuısunda dslr yada dslr like bir makine almayı düşünüyorum...
Çok fazla fotograf çeken sureklı elınde makıne olan bir insan değilim. Macro çekimler ve uzak cekımler gibi özel alanlarımda yok. DAha çok anı ölümsüzleştirmek tarzında kullanıyorum. cok fazla megapixellik ozellik vs.. arayan bir insan da değilim. sadece cektıgım fotoların daha gercekcı daha net olmasını en azından fotonun netligiyle dslr bir makıneden cekılmıs oldugunu bana hıssettırecek o zevkı verecek bır makıne dusunuyorum..
ozellıkle dıkkat ettıgım nokta, gece cekımlerınde ve az ısıklı kapalı mekanlarda performansının iyi olması. arastırdıgım kadarıyla bu konuda sensorler devreye gırıyor. dslr lıke modellerde ıse bu sensorler yeterli olmuyor. bu sebeple dslr bır model dusundum.. Ne kadar dogru dusunuyorum bılemıyorum..
bütçe olarak max 500-600 liraya 2.el düşünüyorum..
Sizin tecrübe ve bilgilerinize guvenıyorum,bana bu şartlarda hangi cihazları önerirsiniz?
Ben uzun süre Canon 10d ve 20d kullandım, çok beğenirim, sahip olduğunuz bütçe ile bu makinalardan alabilirsiniz, bu makinalardan ufak olsun derseniz Canon 400d arzu ettiniz fotografları çekmenize yeterli olur,
Perde (çekim) sayısının önemli olduğu bu makinalarda mümkün ise perdesi yeni değişmiş olmasına özen gösterin.
Merhaba ürünü indirimli KDV dahil 1550 TL Canon türkiye garantili 75-300mm lens ve 8gb hafıza kartı ile birlikte süper fiyat peşin fiyatına taksitte sunuyorlar
www.argebilgisayar.com
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
Bütçeme Göre Güncel Dslr mı Fullframe Dslr Mı?
12 Nis. 2020, 08:34 uaemir
2348012 Nis. 2020, 23:07
mete007 -
5000₺ Bütçeli Fotoğraf Makine Önerisi
26 Eki. 2019, 23:25 aemiirhan
0199626 Eki. 2019, 23:26
aemiirhan -
360 Çekimler İçin Uygun Bütçeli Öneri Arıyorum.
12 Nis. 2019, 23:43 easutay
0202712 Nis. 2019, 23:43
easutay -
-