Fotoğrafçılık Forumları
Dslr Alım Sorunu - Hüsran
Arkadaşlar bir türlü slr makina alamıyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
#pazarbey' tarafından 11.01.2007 18:32:41 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 10.02.2007 18:04:35 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 17.02.2007 08:24:05 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 25.02.2007 22:45:49 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 22.04.2007 21:56:46 tarihinde düzenlendi.
pazarbey sonucta yine bir dslr ve fotograf kalitesi digerlerinden geri kalmaz 350d'nin.. ayrica aslan gibi iki tane de lensim var..
ve bu yaza alacagim bir tane daha insallah.. 40d'nin cikmasini bekliyorum..
....
s5pro'yu cok istiyorum biliyorsun.. ama nikon sistemi kurmam gerekir alirsam.. o da biraz zor benim icin..
aslinda zor da degil, sonucta 350d'yi de lensleri de satabilirim.. ama zarar etmek de istemiyorum.. sonucta kaltieli lenslerim var ve o kadar para sayarak aldim her birini..
neyse sen beni birak simdi..
senin sebebin nedir?...
artık dslr alma vakti geldi ya kısmet olursa ben de yaza dogru bi seyler alıcam. şimdiden hayırlı olsun pazarbey makinen
butun eski r1'ciler dslr'ci oluyorlar yavas yavas..
bulent sen aliyordun bir ara, 5d falan diyordun yanlis hatirlamiyorsam.. senin de dslr alma durumun, pazarbeyi gecti valla..
ama yok yok, pazarbeyi kimse gecemez bu konuda..
o ne zaman ki 30 kuponla dslr verilmeye baslanacak, o zaman ancak bir dslr sahibi olabilecek..
...ki o kadar da planlar yapardik pazarbeyle..
30 kupona DSLR tuttum bunu.
dogru degil mi adnan..
30 kupon çok gel şunu 20 yapalımda Pazarbeyi DSLR sahibi yapalım. Yoksa yakında bunu 20 kupona verirler diye gene bekler almaz.
adnan sen benden cok yasayacaksin valla..
diyecektim, 30 kuponu da biriktirmez pazarbey diye ama artik yapar birseyler diye vazgecmistim..
valla 20 yapalim.. onda da forumca yedek kuponlaeri tutalim elimizde ki, ileride yok su kuponum yok alamam dediginde, cikartir veririz eksik kuponu..
Pazarbey gelirse bunların hesabını bize sorar valla.
hesap sormasindan degil, isin kotu yani hangi gazete veriyormus diye sorup inanmaz umarim..
belki kuponla alirim diye dusunurse, almasi hayal olur artik..
....
pazarbey, al artik bir dslr.. bak neredeyse 80'ine geldin, yaslaniyorsun, yakinda kurbagayi yutan cekirge fotograflari falan da cekemeyeceksin..
bir de k10d falan deme lutfen reca ederim.. seni canon'a sikayet edecegim, atsinlar sirketten valla..
sana yakinda cikacak 3d'den alalim pazarbey, ha ne dersin?..
3d olmaz ondan sonra 4d çıkacak.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
259229 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
-
-
-
-