Fotoğrafçılık Forumları
Dslr Alım Sorunu - Hüsran
Arkadaşlar bir türlü slr makina alamıyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
#pazarbey' tarafından 11.01.2007 18:32:41 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 10.02.2007 18:04:35 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 17.02.2007 08:24:05 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 25.02.2007 22:45:49 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 22.04.2007 21:56:46 tarihinde düzenlendi.
iki üç güne kadar sinirlerim bozulabilir...
pazarbey lensin çok ama çok kaliteli olduğunu söylüyorlar..bence fiyat farkı ondan kaynaklanıyor..
Sevgili merhaz üzüldüm.Ama sevindimde.Bence objektife o kadar para fazla. Yurt dışından 350 euroya bir tane tamron veya sigma getirt.Verme o kadar parayı sony ye. Yada kaçak maçak bul.Bunların arızalı olma ihtimali daha zayıf sanırım.
Sony a100 ile 18-200 kit lensi beraber kullanan varmı acaba.
Pazarbey varsa eminim 18-70 i beğenmeyip biraz parası bol biridir.. (can hocam üstüne alınma)
18-200 ün vitrindeki fiyatını 1.800 ytl olarak görünce daha fazla hayranlıkla seyretmeden içimden objektife "size iyi günleeer" diyip uzaklaştım.. (Gerçi henüz A100'üm yok ama)
Merhaz 100mm macro konusunda eski minolta lens araştırması yaptın mı acaba.. sanırım ikinci el olarak temizini çok çok uygun fiyata bulabilirsin.. hani şimdi ne eksisi var diye düşünülürse fokus hızı şikayet konusu olabilir.. ama macrobey pardon pazarbey ustanında macro konusunda daha iyi belirteceği "macro ve hız" ikilisini bir düşünmek lazım.. macroda hıza ne derece ihtiyac var.. hızdan kasıt fokus hızı.
saygılarımla
tşk ler rokomen..
ben kafama koydum bir kere sony nin 100mm makrosunu alacam.sony sanki bu lenslerin gövdesinde biraz rütuş yapmış gibi geldi bana..pazarbey bu lens hakkında oldukça övgüler var..keşke dememek için fazladanda olsa paraya kıyacaz ne yapalım.
bugun 18: itibarıyle kuzenime k10d siparişini verdim...subatın 14 u gibi gelecegini soyledi..bir aksilik cıkmazsa artık pentax saflarına katılıyorum..hep bir canon isteyip bir sony h1 aldım,hep bir nıkon isteyip pentax alıyorum,manyakmıyım neyim pazarbey son sansların benden once davranıp al su makınayı,yoksa hayatta alamazsın
buarada makinayı alınca hanki lensi aliyim,hanki objektif atınca kafa yarar,hanki hafıza kartı noterlerin daktilo yazma hızında yazar gibi sorularla topicini mesgul edebilirim..ama once bir makina gelsin,bi aksilik cıkar rezil olmayalım
gaijin öncelikle şimdiden yeni makinen hayırlı olsun diyeyim. ben de bir k10 amerikada'dan getirtmeye uğraşıyorum ama malesef yakın bir zamanda giden yada dönen bir tanıdık bulamadım. neyse pes etmedim. arayışlarım devam ediyor. sanırım en kötü ihtimal seninle aynı tarihlerde ben de bir yolunu bulmuş ve makinayı getirtmiş olurum.
bu arada sana bir tavsiyede bulunayım. makinenin lenslerine de karar verip onları da amerika'dan beraber getirtirsen çok iyi olur. çünkü onlarda da ciddi fiyat farkları var.
#melrock' tarafından 17.01.2007 21:08:28 tarihinde düzenlendi.
evet lens konusu onemli..ben kit lensle idare ederim diye dusunuyorum bir surelik,ama haklısınız..turkiye amerika farkı cok olmadıgını soylemiştiler burada,ama parasını kuzenim odeyecegi için boyle almayı tercih ettim..bir aksilik cıkazsa subat sonunda yeni makinam gelecek..madem konusu acıldı ne lens onerirsiniz onuda sorayım?
merhaba arkadaşlar
gaijin kit lens ile birlikte k 10d yurtdışında nekadar acaba fiatını öğrenebilirmiyim
sanada şimdiden hayırlı olsun
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
259229 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
-
-
-
-