Fotoğrafçılık Forumları
Dslr Alım Sorunu - Hüsran
Arkadaşlar bir türlü slr makina alamıyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
#pazarbey' tarafından 11.01.2007 18:32:41 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 10.02.2007 18:04:35 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 17.02.2007 08:24:05 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 25.02.2007 22:45:49 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 22.04.2007 21:56:46 tarihinde düzenlendi.
Bakalım artık. Alacağımda kesin değilde. BElki diyorum yani.
Transporter + VIP Paket = 36-40bin ytl
sunroof,deri koltuklar,mini bar ,lcd,dvd, lazerle karartılmış camlar,özel jantlar,lumuxin aydınlatma,otomatik kapı,body kit ve varda var..... :D dahil çıkıyor.
pazarbey
bence nissan note al. K10d neyse fiyat performans olarak note da oyle. 1.6 tekna 110 beygır, otmatık klıma, sis farı alımınyum alasımlı cant, otomatık 4 cam, 4 hava yastıgı, 410cm boy (kı arka dız mesafesı gercekten super. Arabaya bın bır dene derım ). arka koltuklarda cocouklar ıcın acılır taburalar ...arak koltuklar ılerı gerı gıdebılıyor. bagac hacmı boylece 280lt den 450 lt ye cıkabılıyor...ıste boyle bır suru ozellık var arabada
Coluk cocuk varmı bılmıyorum ama aılelı ınsanları ıcın bıre bır derım.Gecen yıl avrupada 100 bıne yakın note satılmıs bunların yarısına yakını hayatlarından ılk kez nıssan oto almıslar...
Su an lıste fıyatları 31,5 cıvarı ama ekımde bayagı ındırme gırıyor gecen yıl ekımde 2006 1.6 tekna yı 26 ya almıstım...
aslında note renault scenıe+honda jazz/2 gıbı bır arac...
Sİz naıyonuz ya.BEn en ucuz aracı almaya çalışıyorum.Sİz gidip vip araba tavsiye ediyorsunuz. Nissan noteye ben tek başıma ancak sığarım.Bana küçük araba yaramaz. Büyük olcek.
Ayrıca transporterler 2. elde çok zarar ettiriyor.
Astra classic nasıldır siz onu söyleyin bana. Daha ucuzu varmı. MEsela nissan veya mitsubishide. Almera veya lancerde.
Bunu al pazarbey
Magnumdan mı çıkıyor bu bufalo.
Onikson lazerle karartılmış cam nasıl oluyor ? Bende film çektirmeyi düşünüyordum ziebarttan, birisi lazerle karartırsın o fiyata demişti. Lazerle karartınca sonradan rengi açılıyormu camların, uv koruması da yapıyor mu ?
Pazarbey Astra iyi ama kasa çok eskidi be hocam. Megane privilege ler güzel görünüyor ama fiyatta yüksek. Megane alırsan satışı kolay olur beğenmesen bile. Bir de focus ghia düşün derim ikinci el, ben düşünüyorum da. Aslında işin doğrusu senin gibi ilçenin tek avukatına bmw 5,30 d veya mercedes 350 Sel falan yakışır ama paraya kıyamıyorsun ki arkadaş sende.Yinede paraya kıyarım dersen siyah olsun birde şoför tutarsın.
nisan primera al derim.2004-2005 leri 20 25 bin ytl arası bence cok rahat araba va bayağı özelliğide var.mesela kocaman bi ekranı var arkyı gösteren parkda fln işe yarar...
#winnerboy' tarafından 03.07.2007 21:33:43 tarihinde düzenlendi.
yaw pazarbey opel astra clasıs den cok daha genıs nıssan note ın ıcı. Sen benı dınle gıt note bır bın bak. Hatta arka koltuga bın o zaman oha dıyeceksın bu nedır dıye boyle... Sana bu dslr al demem ama note al derım gıt bır bak... sonra ızlenımlerını buraya yaz.
Makul olmayan murat ne yapcem minacık arabayı.O arka diz mesafesi koltuklar taaa arka cama yapışınca oluyor.Aynısı toyata yaristada var.Note almaktansa yaris alırım.
BEn 2. el araba almam vinnerboy. Elimdeki arabanında birşeyi yok.Sadece yeni olsun diye. Birkaç senede bir değiştirmek iyi olur. Garantisi falan yani.Primeralar çok hoş.Eskiden 33000 idi fayatları.Öyle olsa hemen alırım aslında.
Okyanus evet eskidi ama hala güncel.En azından 3 yıl garantisi olur.Ve opel neticede.Elden çıkarmak kolay olur. Kia çok zor. Fiyatta iyi gibi.
Meganları oldum olası sevemedim. Kütak gibi arabalar.Hiç rahat değil.Fordlarda pek ilgi alanıma girmiyor.
MErcedes ve bmw ye gelince.Neden olmasın.Şöyle bir tane manda kasa alıp tüp taktırsam mükemmel olur hani.
Bu arada cmk ödemelerinin 1/3 ünü ödeyecekler yakında.
Ya dslr alımından nasıl geldik bu konuya.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
259229 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
-
-
-
-
-