Fotoğrafçılık Forumları
Dslr Alım Sorunu - Hüsran
Arkadaşlar bir türlü slr makina alamıyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
#pazarbey' tarafından 11.01.2007 18:32:41 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 10.02.2007 18:04:35 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 17.02.2007 08:24:05 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 25.02.2007 22:45:49 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 22.04.2007 21:56:46 tarihinde düzenlendi.
Bufalo linkini versene bi. Verecek paramı kaldı bende.
Madem kendim alacağım gidip k10d alırım.Niye a100 alem ki.
Ya merson bufalonun başına gelen gaijinle benim başıma gelmedi.Lazutun başına geldi.İkiside ustası oldular kargonun.
Ne yani, bu kadar sayfadan sonra mintax mı alacaksın
Ama,
Muratlarına erdiler...
BUfalo ver linki o zaman.Yoksa Mintax alır geçerim valla. Bİraz pahalı ama olsun.
Sen yoksa kargodan korktuğun için mi alamıyorsun yoksa dslr yi.Eyvaaahhh ki eyvah.vah benim Anadolu insanıma..Bu kadar mı korkak ettiler seni..
24 gün bekledim ama şimdi minareleri yamuk çıkartan bir makine ile muradıma erdim.
Yooo hayır eremedim..Ya abiler ablalar niye benim minarelerim yamuk çıkıyor.Birileri yardım etsiiiiiinnn.Gelisn ben çekerken şu minarelere bir omuz atsın yahuuu
Şimdi "inceleme bölümü"ne minareyi yazıyordum, bakıver.
İyi geceler
Minareler laz işi olduğundan olmasın sakın daa.
Belki de rükua eğilmişlerdir ha..Ne dersin.İşte karadenizin camilerinin de farklı olduğu ortada.Sizin camileriniz rükua eğiliyor mu ha..
Ya pazarusta o kadar gıyabında seni savunduk .Şimdi bi el at şu olaya hıh?.Niye bu minareler eğri çıkıyor? Lensden biliyorum da her lensde de böyle mi çıkar bu minareler.Ve bu sorunu nasıl düzelteceğiz
Makinanızın alıcıları ile oynamayın lazut hocam. Geniş açı böyledir.R1 ile çekilen fuar fotoğraflarını görmedin mi. Sanki kapı kulbundan bakar gibi.
tık
tık
tık tık tık tık tık tık
tık tık
tık
tık
tık tık tık
tık tık
tık
tık
tık tık
tık
tıklardan birisi benim aldığım fiyattan bile ucuz valla, tripod , kart filan da hediye.....diğer tık benim aldığım fiyat ve yer.
sefer hocam, omuz atmana gerek yok, photoshopta iki tık, düzeltiyorlar. ayrıca canon s3 teki f8 den sonra gördn f22 leri uçuyorsun
f11 den fazla uçma, lensin düşme eğilimi gösterdiği eşik zaten f11, ondan sonra kalite düşer....
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
259229 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
-
-
-
-
-