pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Dslr Alım Sorunu - Hüsran

Arkadaşlar bir türlü slr makina alamıyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

#pazarbey' tarafından 11.01.2007 18:32:41 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 10.02.2007 18:04:35 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 17.02.2007 08:24:05 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 25.02.2007 22:45:49 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 22.04.2007 21:56:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Aralık 2006, 23:35 - İp: 88.***.**3.77
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Çıkmış bile 14-400 [>

Tarih: 23 Şubat 2007, 23:58 - İp: 85.***.**1.241
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ayrıca Allahım ne kadar da safım.Forumu baştan sona okudum.Nasılda gelmişim dadanagastın oyununa. Yedim seni dadanagast.

Tarih: 24 Şubat 2007, 00:00 - İp: 85.***.**1.241
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

yeni gozluk alcam ne marka alayım

Tarih: 24 Şubat 2007, 00:50 - İp: 88.***.**8.148
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Tarih: 24 Şubat 2007, 00:52 - İp: 88.***.**7.12
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

kaliteli optik ve cerceve için raybanmi alsam,yoksa cerceveden kısıp sadece camlarımı kaliteli polarizeli alsam??uzun sure kullanmayı planlıyorum..cercevenin agırlıgı rahatsız edici olurmu??
e ama tabiki yuzude doldurması gerekiyor,cokta kalitesiz bir govde olmaz,camlar uzerinde sırıtır..kemik cerceve tavsiye edermisiniz???

raybana,police takılma, exess de işini gorur diyenler var ama tabi raybanında ismi var??

almaya gidiyorumda bir yardım..buarada almanyada daha ucuz ordanda getirebilrim..garanti sorun olurmu???

#gaijin' tarafından 24.02.2007 01:06:33 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 24 Şubat 2007, 01:05 - İp: 88.***.**8.148
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sevgili gaijin.
Aynı kararsızlıkları bende yaşadım.BEnce öncelikle çerçeveye yatırım yapmalısın.Nasıl olsa yarın daha değişik özellikli bir cam çıkacaktır. Bu camları çerçeveye uydurmak kolay.Ama camı alsan cama çerçeve uydurmak gerçekten büyük sorun.
Ben kemik tavsiye ederim. Kendimde aldım bir tane zaten. Yakında ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım. Aslında test olacaktı ama site yönetiminin politikası malum.
BEnce almanyayı hiç düşünme. Rayban yurtdışı fiyatına yakın fiyatlarla satıyor.Yıllarca police bizi kazıklamış. Garanti önemli bence.

Tarih: 24 Şubat 2007, 01:12 - İp: 85.***.**1.241
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

verdigin bilgiler için tesekkurler pazarbey..
peki sence polarizeli cammı alsam daha iyi, ısıga cıkınca koyu ıc mekana girince saydamlaşan colormatik cam almakmı daha iyi??? polarizenin gercek renkleri yansıtmadıgını duydum...
birde benim gozlerim bozuk..gozluklerde numaralandırma yada dıoptri gibi bişey mumkunmu???

police evet malesef sertkayaların fiyat politikası nedeniyle oldukca pahalıya satılıyor..oyuzden raybana yatırım yapmak daha dogru olur..
peki kemik cercevenin yuze oturma sorunu hakkında ne diyeceksin??
bu geyik uc sayfa sursun alıcam soz

#gaijin' tarafından 24.02.2007 01:27:09 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 24 Şubat 2007, 01:26 - İp: 88.***.**8.148
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Colormatikler tarih olalı çok oldu. Artık onları sadece sert görünümlü matematik öğretmenleri ile müdürlerden başka takan yok.
Polarize tavsiye ederim. Her ne kadar gerçek renkleri vermesede gerçekten işe yaradıklarını söyleyebilirim.Distirsiyon sorunuda sıfır. Son zamanlarda numaralı olanlarınında çıkacağını duymaktayım. Fakat bu bir söylenti.Bir çin forum setesinde böyle bir yazı okumuştum. Ben kendim boyattım.
Sertkayaların fiyat politikası malum. Aslında bu konuyu teos arkadaşa bir sormak lazım.
Yüze oturma sorununuda dadanagosta sormalı.En iyisini o atar.
Fakat kafa karıştırmak gibi bir yan tesiri vardır.
Ayrıca bu geyiğin 3 sayfaya dayanması mümkün olmayıp en fazla 1. sayfanın sonunda sit eyönetimi tarafından kapatılacağına bir dslr ye bahse girerim.

Tarih: 24 Şubat 2007, 01:33 - İp: 85.***.**1.241
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

kontrast colormatık takmıyormu avatarında nasıl tarıh olmakmış bu??
çin forumunda ben kemik cercevenin yuvarlak kafalı cinlilere gore yapıldıgını sivri kafalı turklerde egreti duyacagını okumustum..
raybanda karar kıldım sanırım,oda polarize olacak,hernekadar colormatıgın kendine ozgu bir karizması olsada,polarize alırım..peki pigme, rayban için polarize cam uretiyormu acaba??fiyatları nelerdir???

Tarih: 24 Şubat 2007, 01:39 - İp: 88.***.**8.148
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Kontrasın kendisini görsen tarih olup olmadığını anlardın. Niye hep karanlıkta.
Aslında kemik çerçeve biz türklerede uyar.Zİra Türklerin çoğu yuvarlak kafalıdır. Ayrıca kafalarında eğer vardır.
Kontrasa baktpta alma sakın.Valla karizmayı çizerzin. Bu devirde manuel lens almak gibi birşey bu.
Sorunun cevabını ancak dadanagast bilir.

Tarih: 24 Şubat 2007, 01:52 - İp: 85.***.**1.241