sedatguler
sedatguler (üye)
Kayseri / Meraklı

Giriş Dslrden Dslr Like Geçiş

Canon 450d makinamı,sigma 18-200mm lensiyle, 750tlye sattım. Amatör bile olmadığım için bu işin heveslisi olarak dslr like makinaların kendime daha uygun olacağını düşünüyorum. Canon sx60 hs ve nikon p900 arasında kararsız kaldım. Nikonun uçuk fiyatı ve video gece çekimi eleştirisi beni bu cihazdan biraz soğuttu.Ancak bir makinada 1000 tl civarı fiyat farkı varsa bu da boş değildir. Öncelikle yukarıdaki satış ile ilgili yorumunuzu ve seçmeyi düşündüğüm makinalarla ilgili yorumlarınızı rica ediyorum.

Tarih: 8 Ocak 2016, 21:47 - İp: 88.***.**8.170
rockkesman
rockkesman (üye)
İstanbul / Amatör

Bende CANON'un SX60HS modeli var.yaklaşık 6 ay önce aldım.son derece bu üründen memnunum.Alırsan uzun yıllar kullanırsın.hem macro hem zoom özelliğini başka hiç bir makinada bulamazsın.en uzaktaki objeyi bile hem vesikalık gibi yaklaştırıyor hemde net keskin resimler çekiyor.Kesinlikle pişman olmazsın.Burda bu dsrl like makinayı kimse pek bilmez benden başka.Burda başka tavsiyelere uyarsan yine seni DSRL aldırmaya zorlarlar.Tercih senin.Başka bir model ve markaya kesinlikle bakma bundan başka.Ben sahibinden com vasıtasıyla bu sitede sıfır ve spot olarak aldım.Satın aldığım kişide dubaiden getirmişti ve elden almıştım kendisinden.Zaten bu sitede pek benden başka sana bu ürün ile yorum yapacak arkadaşta kalmadı.Sonuçta sana tavsiyem kesinlikle bu.

 

Tarih: 9 Ocak 2016, 11:40 - İp: 78.***.**7.238
sedatguler
sedatguler (üye)
Kayseri / Meraklı

yorumunuz için teşekkür ederim. bu sitedekiler dslr ye yöneltir demişiniz de aslında buradaki hakiki uzmanlar 30undan sonra bu işin geçici bir heves olduğunu kompakt bir makinanın işimizi hayli hayli göreceğini düşünüyor, kalbimiz kırılmasın diye söylemiyorlar. çekirdekten yetişilmesi gereken işlerin başında geliyor fotoğraf sanatı, deklanşöre bastığımız zaman çıkan ses içimizi titretmiyorsa çok da bu hevese kapılmamak gerekiyor. al normal bir şey hevesin geçsin. bu söylediklerim kendi serüvenimden sonraki naçizane tespitlerim.

 

Tarih: 9 Ocak 2016, 18:12 - İp: 95.***.**4.7
sedatguler
sedatguler (üye)
Kayseri / Meraklı

Dayanamadım 100d aldım.

 

Tarih: 4 Şubat 2016, 23:15 - İp: 212.***.**7.125
  • 1