shark 81
shark 81 (üye)
İstanbul / Firma

Pentax Yetkili Servis Hakkında

Öncelikle sitenizin başarılı içeriğinden dolayı sizleri tebrik ediyoruz.
Fotoğraf adına çok memnun olduk.
Pentaxın yetkili servisi mevcuttur ve son derece sıhhatli bir şekilde servis vermektedir.
Fazladan söylemek gerekirse Pentax Türkiye servisi sadece ülkemize değil, kapasite ve teknolojik düzey açısından birçok avrupa ülkesinede servis vermektedir.
www.bukeyfoto.com sayfalarından '' SERVİSLER'' bölümünden tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
OPTİK ELEKTRONİK
Sunay ERDEN
0212 514 47 96
www.optikelektronik.com

İlgililere duyrulur.
BÜKEY FOTOĞRAFÇILIK


Tarih: 3 Kasım 2006, 16:38 - İp: 81.***.**4.174
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sayın Sinan Bükey,

Sitemize üye olarak aramıza katılmanızdan ötürü size öncelikle hoş geldiniz demek istiyorum.

26 mayıs 2004 tarihinde de
(burayı tıklar mısınız )

Yine bu sütunlarda Pentax satış sonrası teknik hizmetleri ile ilgili bir duyuru yapmıştım. O günden bu güne sitemizde Pentax fotograf makineleri ile ilgili hiç bir şikayet söz konusu olmamıştır.

Ben bu başarınızın altında sağlam,titiz ve disiplinli bir çalışma ve iş ahlakı olduğunu düşünüyorum.

Bu vesile ile öteden beri ülkemiz fotograf sektörünün duayeni kabul edilen Sayın Orhan BÜKEY beyefendiye de sitemiz adına saygılarımızı sunuyorum.







 

Tarih: 3 Kasım 2006, 17:43 - İp: 88.***.**9.78
murgur
murgur (üye)
İstanbul / Amatör

Sayın Sinan bey,

Sitemize üye olmanız bizleri çok mutlu etti. Forumun "dslr fotoğraf makinesi satınalma rehberi" bölümüne bakarsanız, şu an en çok konuşulan ürünlerden birinin Pentax K100D olduğunu göreceksiniz. Bu konuda açılan birkaç başlık var, genelde herkesin görüşü, bu ürünün fiyat/performans açısından çok iyi olduğu yönünde. Ancak gördüğüm kadarıyla insanlarda "Türkiye'de yeteri kadar Pentax lens ve aksesuar bulabilir miyiz?" endişesi var. Mesela bir arkadaş şöyle yazmış:
"Pentax son modelleriyle oldukça iyi bir çıkış yaptı. Ve bunu sürdürecek gibi. Nikon D200 ile kapışabilecek bir kamerayı onu yarı fiyatına satmak her yiğidin harcı değil. Ancak ülkemizde bu işler böyle yürümüyor. Pentax'ın Türkiye distribütoru Orhan Bükey fotoğrafçılık Pentax'ın yurtdışındaki atılımlarını ülkemize yansıtmakta gecikiyor. Daha fazla reklam ve daha iyi bir servis ağı oluşturmak zorundalar yoksa Pentax Türkiye'de daha ileriye gidemez. Avrupa'da 1 sene önce çıkan *ist DS2 modeli hala Türkiye'ye gelmedi. Gelmeyecekte.
Bence Pentax'ı destekleyenler telefon veya mail vasıtası ile destek vermeliler. Yoksa Pentax'ın yeni ürünlerini garantili olarak yurtiçinde kullanmamız pekte olanaklı gibi görünmüyor."
Konuyu bu linkten takip edebilirsiniz. Bence bu konuda forumdaki arkadaşları bilgilendirebilirseniz, insanların içi rahatlayacak ve Pentax K100D ve K10D ürünleri hakettiği ilgiyi görecektir.

 

Tarih: 4 Kasım 2006, 08:39 - İp: 85.***.**2.177
  • 1