muglali
muglali (üye)
Muğla / Amatör

Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le

Pentax analog makinemde yıllar önce kullandığım lensleri Nikon D800 de kullanabilir miyim?

Tarih: 22 Mayıs 2017, 05:03 - İp: 88.***.**3.205
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Eğer lensiniz "K" bayonet ise, şu adaptör işe yarayabilir; https://www.bhphotovideo.com/c/product/995090-REG/fotodiox_pk_nk_g_pro_nikon_f_mount_lens.html?sts=pi

 

Tarih: 26 Mayıs 2017, 10:40 - İp: 95.***.**0.201
papriko
papriko (üye)
İstanbul / Amatör

Tütün Kesesinden Herkes Memnun
Tütün kesesi son günlerde farklı amaçlar için de olsa sık kullanılır bir ürün oldu. Tütün kesesi görünüş ve kullanışlı olması nedeniyle sigara severlerin imdadına yetişti. Zira sigaraya gelen zamlarla birlikte ister istemez sarma sigaraya bir yönelme oldu. Ve bunun içinde tütün, filtre ve sigara kağıdına ihtiyaç oluyor. Müşterilerim bu ürünleri alırken bunları birlikte tutabilecekleri bir ürünü sormaya başlayınca, bende internette araştırma yaptım. Ve eski dönemlerde sigara tiryakilerinin olmazsa olmazı tütün kesesi ile tanıştım. Bu sitede çok farklı ürünlerle karşılaştım. Ürün özelliklerinden ve kullanıcı yorumlarından etkilenerek üründen deneme amaçlı sipariş verdim. Üründen, tütünü kuru tutması ve tüm tütün sarma gereçlerini birlikte koyabilme imkanı vermesi nedeniyle çok memnun kaldım. Sonra müşterilerime tavsiye ettim. Onlardan bazıları benim referansımla kullandılar. Şimdi sitenizden hem ben, hem müşterilerim bu üründen ediniyor ve kullanıyor. Hem sitenizin güvenli alışveriş ortamından hem de ürünün hızlı ve ayıpsız şekilde ulaşmasından son derece memnunuz.
Tütün Kesesi Aynı Zamanda Hediyelik Ürün
Müşterilerimden bir çoğunun bu üründen hediyelik eşya olarak istifa ettiklerini öğrendim. Açıkçası ben daha önceden niye düşünmedim diye hayıflandım. Ürünün kullanışlı, pratik, zarif ve estetik görüntüsü ile cazip bir hediyelik olduğunu söylemem gerek. Bugünlerde bende müşterilerim de tarihi bir geçmişi olan tütün kesesinden yararlanıyoruz. Akrabalarıma ve dostlarıma, özellikle sigaradan dolayı sorunu olanlara bu ürünü rahatlıkla tavsiye ediyorum. Ayrıca bu site sayesinde bir çok ürüne, uygun fiyatlarla ulaşma imkanı vermesi nedeniyle teşekkürlerimi bildirmek isterim.

 

Tarih: 27 Mayıs 2017, 16:33 - İp: 172.***.**6.95
  • 1