riode
riode (üye)
Antalya / Amatör

Anfok Kumluca - Finike Fotoğraf Gezisi -

Antalya'mızın çok güzel bölgelerinden olan Kumluca -Finike ,eşsiz doğası ,birbirinden değerli tarihi eserleri ile görülmesi gereken yerlerden.
Bizde Kumlucadaki fotoğraf dostlarımız olan KUMFOK - Kumluca Fotoğraf Amatörleri Kulübü ile çok güzel bir program hazırladık.Ziyaret edeceğimiz yerler arasında son aylarda önemli arkeolojik eserlerin bulunduğu ve gün yüzüne çıkarılan Rhodiapolis antik kenti olacak.Kumluca merkezi ve Finike limanına uğrayacağımız bu gezimizin çok beğeneceğinizi düşündüğümüz,eşsiz manzarasıyla Alakır gölü'de ziyaret edeceğimiz yerler arasında olacak.

Fotoğraf adına çok verimli geçececeğini düşündüğümüz bu gezimiz ayrıca bu güzellikleri görmemiz açısından da kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

Pazar günü görüşmek dileğiyle....

GEZİ DETAYLARI:

Gezi Tarihi : 30 Ekim 2011 Pazar

Gezi saatleri : 07:30 - 21:00

Buluşma Yeri ve saati : ANFOK Kulüp Merkezi - 07:30

Gezi son katılım tarihi : 27 Ekim Perşembe saaat 24:00

Facebook etkinliği tanıtım amaçlıdır ,buraya onay verdikten sonra isimleriniz de bize yazdırmanız gerekmektedir.Gezi kayıtları için [email protected] adresine,adınız,soyadınız ve telefon numaranızı göndererek kayıt yaptırabilirsiniz ya da perşembe günkü toplantımızda isimlerinizi yazdırabilirsiniz...

www.anfok.com

Tarih: 22 Ekim 2011, 12:04 - İp: 78.***.**8.173