prodersler
prodersler (üye)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

İşbankası [işcep] Otomatik Ödeme Talimatı Verme







İşbankası İŞCEP Otomatik Ödeme Talimatı Verme Apartman site aidatı otomatik ödeme talimatı nasıl verilir? işcep otomatik ödeme talimatı verme, otomatik ödeme talimatı nasıl iptal edilir? düzenli ödeme talimatı verme, otomatik ödeme talimatından ücret kesilir mi?
Bir talimat vererek, başka banka ya da bir şirkete, kuruma ya da kişiye ödemeniz gereken kira, aidat gibi ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Otomatik ödeme talimatı nasıl yapılır?
Otomatik ödeme talimatı ödemeyi ne zaman yapar? Ödemeleriniz sabit miktarlarda sabit aralıklarla ya da değişken miktarlarda değişken aralıklarla olabilir. Sınırsız Bankacılık üyesi iseniz; İnternet Şubesi ya da Telefon Bankacılığı aracılığı ile talimat verebilirsiniz. Talimatınızı size en yakın iş Bankası şubesinden de verebilirsiniz. Ödemeleriniz belirttiğiniz tarihlerde gerçekleştirilir. Ödeme günü tatil gününe denk gelirse ödemeniz takip eden ilk iş günü gerçekleştirilir. Üstelik sistem ödemenizi gerçekleştirmek için hesaplarınızı 3 iş günü (işlem günü + 2 iş günü) kontrol eder. Otomatik ödeme talimatı ücretli mı? Otomatik Ödeme Talimatı nasıl verebilirim?

Tarih: 1 Ocak 2022, 02:25 - İp: 78.***.**4.239