fotodeneme
fotodeneme (üye)
Ankara / Meraklı

Foto-efekt-muzik-slide Show-vcd ¿¿¿

Herkese Merhaba,

Siteye yeni üye oldum,
Başlıktanda anlaşılacağı gibi sorunum fotoları vcd'ye çevirme ve bu aşamada yapılan işlemlerle ilgili.

Forumda bu sorunla ilgili çeşitli konuları okudum ama kimi cevapta önerilen yöntem yazılım vs. bir başka cevapta kötülenmiş ya da sağlıklı çalışmadığı belirtilmiş.

Benim ricam aşağıdaki bir kaç soruya bu işi bilen tercihen kendisi evinde ofisinde bu işi uygulayan birileri tarafından cevap verilirse sanırım bundan sonrada bu konuyla ilgili çözüm arayacak arkadaşlar için toplu ve düzenli bir konu başlığı olur.
Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler...

1-) Temel amacım bilgisayardaki fotoğrafları arada geçiş efektleri kullanarak ve arka planada müzik ekleyerek bir slide show hazırlamak.Bunun için bazı programlar önerilmiş ama kimisi vcd'ye aktarım yaparken çözünürlülük resim kalitesinin tv'de bozulması adına sorun çıkartıyormuş.Bu sorunu çıkartmayıp tv'de de net görüntü verecek ideal program nedir ?

2-) Önerilebilecek ideal program internetten nereden bulunup indirilebilir? Freeware (ücretsiz ve sınırsız kullanıma açık mıdır)? Eğer değilse crack dosyası nereden bulunabilir ?

3-) Önerilebilecek programla slide show hazırlandıktan sonra vcd'ye aktarım aşamasında programın kendi komutları yeterli olur mu yoksa Nero vs gibi ek cd yazılım programlarınada ihtiyaç var mıdır ?

4-) Aktarımını yaptığımız vcd'nin herhangi bir vcd playerda sorunsuz olarak oynatılabilmesi için bağlı kalmamız gereken bir format çevrilmesi gereken bir uzantı vs var mıdır ?


5-) Ve son olarak önerilebilecek programla slide show hazırlayıp vcd'ye yazdırma işi için gerekli minimum sistem kapasitesi ve donanımları ne olmalıdır ?
Örneğin P'2 266 mmx bir makineyle bu işler yapılabilir mi?

Bu soruların bildiğiniz kısımlarını tercihende hepsini cevaplayabilirseniz sevinirim.Dediğim gibi şimdiden yardımcı alacak herkese teşekkürler...

Tarih: 8 Eylül 2005, 18:31 - İp: yok
virtual
virtual (üye)
Kayseri / Doğa Fotoğrafçısı

memories on tv
pro show gold

videolar içinde ulead video studio 9-10

 

Tarih: 8 Ekim 2006, 15:54 - İp: 88.***.**2.171
hudemirtas
hudemirtas (üye)
Bursa / Meraklı

memories On Tv 2.2.1 versiyonu mükemmel crack bende var ayrıca üst sürümlerinde yeteri kadar efekt var ayrıca slayt arkasına parça video çekimi atabiliyorsun artı cd içindeki fotoları studyoda çıkartabiliyorsun

 

Tarih: 8 Ekim 2006, 20:35 - İp: 88.***.**0.186
sushi
sushi (üye)
İstanbul / Meraklı

selam,

öncelikle şu soruna cevap vererek başlamak istiyorum. fotoğrafları VCD formatına çevirdiğin zaman 352x288 piksele düştüğü için kalite ister istemez bozulur. Bu çözünürlük VCD için mecburidir. Başka çözünürlük VCD için mümkün değil. Eğer daha kalite bir çözünürlük istiyorsan SVCD ya da DVD formatını kullanacaksın.

ben program olarak Lodos'un VCDStüdyo programını kullanıyorum. Diğer arkadaşların söylediği programlar da çok iyi ama bnun bir farkı var.

VCD,SVCD, DVD formatlarını destekliyor ama başka bişey daha yapıyor, ürettiği CD'yi bilgisayara takınca size mevcut CD'yi seyrettirmek yerine PC için özel bir sunum arabirimi açıyor. Yani hybrid bir CD yapıyor. Tek cd ile hem VCD hem de PC yani.

Bir de yazılımın asıl hazırlanış amacı Stüdyocular için, 36 pozu 2 dk. içinde hem efektli, hem müzikli, hem VCD ya da DVD hem de PC için hazırlayıp CD'ye yazıp bırakıyor. O yüzen müşteriye promosyon CD dağıtan stüdyolar bunu kullanıyor. Bir de CD'nin içine firma tanıtımızı ekliyor. yani reklamınızı.

programı www.lodos.com adresinden indirebilirsiniz.

 

Tarih: 9 Ekim 2006, 15:26 - İp: 85.***.**8.2
dreamzilsesi
dreamzilsesi (üye)
Adana / Stüdyo Fotoğrafçısı

Yazı için teşekkürler. Üyeler için faydalı olacaktır. telefonzilsesleri.net telefon zil sesi kitaplığından ücretsiz zil seslerinin nasıl indirileceği hakkında biraz daha konuşmak istiyorum

#dreamzilsesi' tarafından 03.02.2021 06:18:20 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 3 Şubat 2021, 06:17 - İp: 171.***.**3.203