shinto
shinto (üye)
Antalya / Meraklı

Ufuk Ali Arkadaşa

Merhaba Ufuk Ali Arkadaş
Senin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Yardımcı olursan sevinirim.

Tarih: 23 Haziran 2004, 10:53 - İp: yok
Ufuk
Ufuk (fotoşopçu)
İzmir / Meraklı

kafamda bazı şeyler var.Ben de tecrübelerimi paylaşmak istiyorum artık insanlarla ama bu bir dergi veya kitap yoluyla olacak.Veya özel ders vermeye başlayacam.İlerki günlerde netleşir

 

Tarih: 23 Haziran 2004, 23:40 - İp: yok
shinto
shinto (üye)
Antalya / Meraklı

unutmaki her şey para değildir. Eğer biz de senin gibi düşünseydik hiçbir zaman insan yetiştiremezdik. Ben de yıllardır gazete ve dergi sektöründe çalışan bir insanım. Şu an Antalya da ajansta çalışıyorum. Allaha şükür photosop bilgim çok çok iyi. Sizin gibilerin eline düşmek çok kötü olurdu herhalde. Benim bu forum sayfalarına katılmamdaki amaç insanların neleri ne kadar bildikleri görmek. Ortaya birtakım sorular atıp onların cevaplarını görerek neyi ne kadar bildiklerini görebiliyorum. Bu da biz profesyoneller için gerekli bir şey. Mesleğimizin geleceğin açısından kaygılar besliyoruz. Ama görüyorum ki herkes birşeyler bildiğini sanıyor. Burada gerçekten merakli ve azimli olanları ayırıyorum.
Daha çok çalışmanız lazım. Çok.

 

Tarih: 24 Haziran 2004, 09:35 - İp: yok
Ufuk
Ufuk (fotoşopçu)
İzmir / Meraklı

Düşüncelerin çok saçma.Bugüne kadar zaten çok az paralara çok şeyler yaptım ama elime geçen hiç bir şey olmadı.Çok bedavacı bi toplumuz.Makinalara gelince trilyonları milyarları vermekten kaçınmayız ama iş bilgialmaya gelince bedavaya getirmeyi çok seviyoruz.Neden ben beynimi bedava satiyim ki.Enayi miyim ben.Bugüne kadar bedavaya sattım da noldu.Maddi durumum iyi olsa neyse derimki zaten maddi durumum iyi paraya ihtiyacım yok zevk için yapiyim bu işi.
Ayrıca da bana yazdığın her mesaj için forumda yeni konu açman çok saçma.Özel mesaj veya mail yazabilirsin ya da açılan konulara cevap yazarsın.

 

Tarih: 24 Haziran 2004, 13:28 - İp: yok
shinto
shinto (üye)
Antalya / Meraklı

Sana öncelikle şunu söylemek istiyorum. Hiç bir düşünce saçma değildir. Belki gerekli bilgi ve donanımdan eksiktir diyebiliriz. Toplum olarak bize ters gelen her şeye saçma etiketi yapıtştırıyoruz. Dediklerinin bir kısmına katılıyorum. Bilgi yeri geldiği zaman maddi boyuta taşınabilmeli. Bunun için uygun bir ortam seçilmeli ve bu ortamda yapacaklarını yaparsın. Hiç bir zaman bunun yeri forum köşeleri değildir. Eğer bu konuda sana yardımcı olmamı istersen yardımcı olurum. Bilgini paraya dönüştürmek çok zor değil bu ülkede. Önemli olan diğer bir yandan da mesleki anlamda bir etik oluşturmak. Eğer sen ve senin gibiler böyle davranmaya devam ederse bu mesleğin geleceği pek parlak değil. Sen belirli yerlerde tecrübelerini paylaşıp aktarmazsan ortada hiçbir zaman istemediğimiz şarlatanlar türer. Ve senin yaptığın mesleğin bir vizyonu ol maz canım. Bilmem anlatabildim mi? Çünkü senin yaptığın iş bir sanattır.

 

Tarih: 24 Haziran 2004, 14:54 - İp: yok
Ufuk
Ufuk (fotoşopçu)
İzmir / Meraklı

benim forumda yazdığım yazıları okursan zaten yeri geldiğinde bildiklerimi paylaşıyorum insanlarla.Hatta yakında sitede bi kaç dökümanım yayınlanacak.Ama sen konuyu bilmeden hemen bana paragöz insan muamelesi yaptın.Neyse konu kişilsel bir tartışmaya dönüşüyor.Benimle konuşmak istersen messenger adresim : [email protected]

 

Tarih: 24 Haziran 2004, 19:30 - İp: yok
shinto
shinto (üye)
Antalya / Meraklı

seninle iyi dost olacağız galiba. Paragöz demedim canım alına hemen. Seni takdir ediyorum. İnsanlara yardımcı oluyorsun. Görüyorum ayrıca çalışmaların da başarılı. Paylaşımların bol olduğu bir dünya dileğiyle.
kendine iyi bak.

 

Tarih: 25 Haziran 2004, 09:32 - İp: yok
quiii
quiii (üye)
İstanbul / Meraklı

Merhaba,
Sırf bu konuya cevap vermek için üye oldum. Shinto nickli arkadaın photoshop bilmediğinden adım gibi eminim, bu tür insanları çok iyi tanırım ve hiç sevmiyorum nedense. Nası dönmüş söylediklerinden, ayrıca Ufuk ister paylaşır ister paylaşmaz kime ne?
Neyse vesile oldu üye oldum artık, arada bir post atarım

 

Tarih: 18 Ekim 2004, 16:59 - İp: yok
shinto
shinto (üye)
Antalya / Meraklı

photoshop bilmediğimi söylemişsin kendinden çok emin olarak hadi bakalım hodri meydan.

 

Tarih: 18 Ekim 2004, 17:40 - İp: yok
  • 1