gardiyan
gardiyan (üye)
Sivas / Amatör

Üyeler Arası Chat

Sayın net fotograf yöneticileri o an net fotğraf adresinde bulunan aktif üyelerin ve ziyaretçilerin kendi aralarında fotoğrafçılık hakkındaki bilgilerini paylaşabilmeleri için bir chat sayfası yapılabilirmi.Arkadaşlar sizde bu konuda görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim

Tarih: 11 Aralık 2004, 17:40 - İp: yok
bako
bako (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Chat odalarının kontrolü çok zor olduğundan bence de uygun değil.
Benim teklifim bir tur şirketi ile anlaşıp fotograf gezileri düzenlemek.
Hem bir aktivite oluşturmuş oluruz hemde birlikte fotograflar çekip birbirimize bildiklerimizi aktarabiliriz.

Sevgiler
Bahadir

 

Tarih: 17 Nisan 2005, 22:34 - İp: yok
adopro
adopro (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

selam site sahibine sözüm var ben stüdyocu yum profesyopnel olareak çalışıyorum bu forumda chat muhabbetini ssokmayın yoksa ben bilgilerimi paylaşamam ayrılabilirim siteden saygılkar. saygı ve sevgi içinde olalım

 

Tarih: 19 Mayıs 2005, 14:45 - İp: yok
ayda
ayda (üye)
Sakarya / Amatör

Çok saçma bir konu sayın FDİKER çok haklı burası bir chat sitesi olamaz birisinin sorduğu bir soruyu veya bilğiyi herkes öğrenerek paylaşa bilmeliki amaç yerinde kalsın yoksa chat yapmak isteyen istediği herhangi bir üyenin MSN sinden chat yapabilir Bençe tekrar ediyorum sayın FDİKER çok haklı düşünçelerinde.

 

Tarih: 17 Haziran 2005, 20:28 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

"selam site sahibine sözüm var ben stüdyocu yum profesyopnel olareak çalışıyorum bu forumda chat muhabbetini ssokmayın yoksa ben bilgilerimi paylaşamam ayrılabilirim siteden saygılkar. saygı ve sevgi içinde olalım"

sen bilgilerini paylasamaz misin yoksa paylasmaz misin adopro?
seni burada zorla tutan kimse yok adopro.. istersen ayrilabilirsin.. bunda tamamen ozgursun; ama zannetmeki sen ayrilinca herkes uzuntuden bir hal olacak..
nedir bu tavrin senin allah askina?
profesyonel adam chat sayfasinda bulunmaz mi duye dusunuyorsun? chat sayfasina girmezsin olur biter.. yine de anlam veremiyorum ama.. neyse.
..
nedir chat sayfasinin olup olmamasi arkadaslar? chat sayfasinin olmasi ile bircok problem cozulmus olacaktir.. foruma yeni kayit olanlar, bir konuyu arayip buluyorlar; hatta konu sene once bile acilmis olabiliyor.. kimse bir sekilde fikirlerini soylemek istemiyor konularda.. cunku bazen tepkiler aliyor yanlis konusmalar.. oysaki bir chat sayfasi olsaydi; insanlar kolayca kaynasacaklardi; daha cok katilim olacakti.. ben baska forumlara da uyeyim; chat sayfasi olanlarda, daha cok insani gorebiliyorsunuz konularda.. herkes katiliyor.. ayrica chat sayfasi olunca, konusulacak konular, forumdaki konularda degil de chat sayfalarinda olmuyor.. herkes yine donup dolasip konulara donuyor..
..
bazen; acaba sunu mu bunu mu alayim diyen birine, bak sunu al, cunku su ozelligi var demekle cok da yardimci olmus olmuyorsunuz.. oysaki bir chat sayfasi olsaydi, herkes kaynasacakti, arkadasliklar olacak.. guven olusacak..
..
chat sayfasinin olmasi forumun itibarina da dokunmaz.. nasil dokunur ki zaten..
..

 

Tarih: 18 Haziran 2005, 21:46 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili dadanaga, chat sayfası olan fotoğrafla ilgili yerli veya yabancı hangi forumlar var?

 

Tarih: 24 Haziran 2005, 14:54 - İp: yok
saltiks
saltiks (üye)
Denizli / Meraklı

chat ortamı oldumu yani o ortam bu ortamı bozar .nerdeki chat ortamı var orda başka ortam oluyor acizane fikrim ben karşıyım .

 

Tarih: 11 Temmuz 2005, 18:57 - İp: yok
ceko
ceko (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Arkadaşlar biraz daha mantıklı düşünürsek chat ortamının siteye hiçbir zararı olmadığını, forumları kesinlikle kötü anlamda etkilemeyeceğini anlayabiliriz. Niye forumları etkilesinki. Zaten bir anda kaç kişi online oluyorki bu sitede. Örneğin ben bağlandığımda, aklıma takılan bir konu olduğunda niye sadece online olanlarla sınırlı kalimki. Foruma yazarım derdimi 1 hafta içinde kimler siteye giriyorsa çözümünü yazarlar. Chat insanların daha çok kaynaşmasını sağlar ve amatör olupta soru sormaya çekinen arkadaşlara yardımcı olur. İnsanlar dertlerini anlatırken ne kadar yakınn olursa o kadar faydalı olmaz mı?
Bazılarımız bir arkadaşımız sorunla karşılaştığında adresini veriyor, özel olarak mesajlaşıyor, hatta telini bile veriyor.
Ben kendi sohbet grubumla çeşitli aktiviteler gerçekleştirip, sorunlarımıza anında çözüm bulabiliyoruz örneğin.

 

Tarih: 11 Temmuz 2005, 22:05 - İp: yok
bruss
bruss (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

arkadaşlar bende site yöneticisine katılıyorum. dediği gibi herhangi birimizin biri sorunu veya sorusu olduğu zaman forum açıp bilen arkadaşlardan bilgi alabiliyorum. mesela 3 ay önce bende olmayan bir sorun arkadaşında yaşanmıştır.burada forum açmıştır cevaplanmıştır. chat olayında bu olmaz. bu bilgileri alamayız

 

Tarih: 28 Temmuz 2005, 17:43 - İp: yok