bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Serbest Kürsü Forumları Hk.

ya artık serbest kürsü forumları çıprından çıkmış vaziyette tamam adı sütünde serbest kürsü ama birileri bi şekilde kendi topicine uygun mesajı yazmayanlara savaş açmış vaziyette artık.bu üyeleride kırıo siteden soğumalarına da neden oluo buna bi çözüm getirisek.....

Tarih: 3 Temmuz 2007, 21:36 - İp: 88.***.**4.29
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

cyaxar normalde forumlarla ilgilenen 3,4 tane mod olur ve bunlar surekli denetleme yaparlar..
forumda gereksiz sekilde aynı yada benzer konu acanlar,terbiye sınırlarını asanlar,saldırı nıteliği tasıyan yorum yapanlar,hatta ustuste iki yorum yapanlar bile,vs.
uyarılır,gerekirse uyeliği askıya alınır..
malesef bizim forumumuzda bu yok..bu yuzden insanlar galeridede forumdada cok rahat davranıyor..(sırf makina alacagım oneri diye siteye uye olanlar ve birdaha gırmeyenler,yada gizli kimlikle hareket edenler bile var..)
serbest kursude her turlu konusmanın yapılabilmesi taraftarıyım ancak duzenli denetlenmesi halinde..
kaldırma gerekcesi cıkması halinde,buffalonun onceden baska bir konuda belirttigi gibi,arşiv niteligi gozonune alınarak konu saklanabılır ancak yoruma kilitlenebilir..

dıger forumlarda sıkca gordugum kimsenın gozunun yasına bakılmadıgı,uyarınında askıya almanında belli kurallarla belirtildigi ve surekli uygulandıgı..bızım sitemizde bu gibi birşeyin yapılabılmesi için,oncelikle fdikerin siteye ekstra zaman ayırması gerekirki,zaten yeterince zaman ayırdıgını biliyorum..
sonucta burası birinci elden gelir kapısı degil,ama siteyi daha profesyonel bir anlayısa cevirmesi, ve gerekirse, ilgilenebilecek bir takım olusturması bence sorunların cozumunu saglayabılır..
tabı buradada siteyle surekli ilgilenebilecek insan bulma sorunu ortaya cıkıyor..

 

Tarih: 4 Temmuz 2007, 03:24 - İp: 88.***.**5.141
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

ya bence aslında f.dikerin bu konu hakkıında pek bi çaba sarf etmesine gerek yok gibi gelior bana dier kıytırık forum sitelerinde bile bilinçli forum üyeleri mod. yapılınca güzel işler çıkarıolar.o yüzden bence bu bölüm modlarını üyelerden "ama bilinçli üyelerden" seçmek mantıklı gibi gelior.yoksa bu site büyümeye devam ettiği sürece böle olaylarla sık sık karşılaşcaz.

 

Tarih: 4 Temmuz 2007, 10:36 - İp: 88.***.**9.227
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

http://forum.netfotograf.com/serbest_kursu.asp?msg_id=23041&syf=3

sayfasındaki davranışınız hakkında uyarmak istiyorum..

hep, büyük harflerle yazmak bağırmak manasına gelir..

bu konu, ana yazısından kopyalıyorum:.

"ya artık serbest kürsü forumları çıprından çıkmış vaziyette tamam adı sütünde serbest kürsü ama birileri bi şekilde kendi topicine uygun mesajı yazmayanlara savaş açmış vaziyette artık.bu üyeleride kırıo siteden soğumalarına da neden oluo buna bi çözüm getirisek.....
"

baştaki linkde.. kime hitabettiğinizi anlayamadım ama.. tepki verdiğiniz davranışı açıkça sergilediğinizi bildiririm.. o konu başkasına ait.. ve siz konuyu sahiplenir gibi cevap yazıyorsunuz..

özeleştiri yaparsam:.. "hatırlatma linkleri olayını artık yapmıyım"

sizde, özeleştiri yapın..

 

Tarih: 5 Temmuz 2007, 12:37 - İp: 85.***.**3.70
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

peki öleyse küçük harflerle yazarız bence çok mantıksız "büyük harf bağırmak anlamına gelir" gibi ifade.neyse bu da önemli deil kimsenin topicini sahiplenke gibi amacım yok olamazda nihayetinde sanal bişiy ben orda görüşümü dile getirdim he bundan hoşnut olmayan varsa çıkar zaten tasvip etmezlerdi senin dışında.o yüzden kusura bakma görüşünü kaale almıorum.

 

Tarih: 5 Temmuz 2007, 12:44 - İp: 81.***.**1.83
  • 1