mersun80
mersun80 (üye)
İstanbul / Amatör

Neden Bu Forum Tanıtılmıyor?

Açıkçası bu forum, Türkçe sayfalar arasında görece en düzgün, bilgi açısından en doyurucu dijital fotoğrafçılık forumu. Açıkçası bu kadar az kullanıcının olması, bazı konuların yüzeyselliği (tartışmadan ya da soru cevaplardan çok "makinemi satıyorum, değiş tokuş yapalım mı" gibi topiclerin varlığı) açıkçası forumun doyuruculuğunu azaltıyor. Neden bu forumun tanıtımı için daha çok uğraşılmaz ve daha çok dijital kamera kullanıcısının dikkati çekilmez? Açıkçası sanal mağazalara, aldıkları dijital kameralarla ilgili "review"ler yazıp, oraları tartışma platformuna çevirenlerin de onun yerine makinelerini neden böylesine ortamlarda tartışmadıkları da ayrıca düşünce konusu.. Keşke daha çok yazarımız olabilse, ve bu forum Türkçe sayfalar arasındaki bu boşluğu giderebilse.

Tarih: 12 Aralık 2003, 00:00 - İp: yok
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Öncelikle teşekkür etmek isterim.
Bence fotoğrafla ilgilenenlerin forum kültürünün tam yerleşmemesinden kaynaklanıyor halbuki web sayfası tasarımı ile ilgili sitelerde bu çok daha üst seviyelerde inşallah zamanla olacak. Gelen maillerden anladığım kadarıyla çok ciddi takip ediliyoruz.
Site tasarımında bir süredir değişiklik yapmaya çalışıyorum ve mümkün oldğu kadar sade ve anlaşılır sayfalar üzerinde çalışıyorum, bir de gerçekten ziyaretçi trafiğim her geçen gün katlanarak çoğalıyor, sponsorluk ile ilgili çok ciddi olmasada görüştüğüm firmalar var eğer onuda başarırsam çok daha derinlere dalmak isterim.

Bol fotoğraflı günler
Fikret Diker

 

Tarih: 12 Aralık 2003, 23:01 - İp: yok
mersun80
mersun80 (üye)
İstanbul / Amatör

Sayın Diker,

Asıl teşekkürü zamanınızı buraya ayırdığınız ve emekleriniz için siz hakediyorsunuz. Çalışmalarınızı takdir etmemek olanaksız. Umarım burası hakettiği yere gelir ve Türkiye'nin önde gelen dijital fotoğraf platformlarından birisi olur.

 

Tarih: 12 Aralık 2003, 23:58 - İp: yok
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Bu topik eski ama,2007 son aylarında gelişmeler güzel gidiyor..

 

Tarih: 8 Kasım 2007, 02:16 - İp: 88.***.**1.215
  • 1