bmadran
bmadran (üye)
Ankara / Amatör

Mozilla Firefox

Netfotograf.com firefox la düzgün çalışmıyor. Bunun için yönetimin yapabileceği birşey var mı acaba?

#bmadran' tarafından 26.03.2006 18:41:48 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Mart 2006, 18:36 - İp: yok
iskefiyeli
iskefiyeli (üye)
İstanbul / Amatör

Sorun üye girişi yapıldıktan sonra forum, galeri ya da diğer bölümlere giriş yapılmak istendiğinde yeniden üye girişi istemesinden kaynaklanıyor. Denedeğim bütün internet tarayıcılarında durum aynı. (İşletim sistemi olarak Mac OSX kullanıyorum.) Bu sanırım bu site için genel bir uygulama.

Ancak bir kısırdöngü mevcut değil. Yani forum ya da galeriye tekrar giriş yaptıktan sonra, o bölümde rahatça dolaşabiliyorum.

Yine ancak, galeri ya da forum ya da bir başka bölüme geçmek istediğimde mutlaka yeniden üye girişi yapmak gerekiyor. Bu işte bir sorun ve düzeltilebilmelidir diye düşünüyorum. Ve bu Firefox ya da diğer Gecko tabanlı uygulamala ait bir sorun değil.

 

Tarih: 27 Mart 2006, 13:28 - İp: 88.***.**7.180
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Sunucu yönetimiyle ilgili çok fazla bilgim yok, netfotograf sunucusunu datacenter'ında barındıran radore firmasının sahibi Kubilay bey, bundan 5-6 ay kadar önce sitenin trafiğinden dolayı alt alanadlarına bölünmesinin faydalı olacağını önerdi. O dönem siteyi galeri, forum ve diğer bölümler olmak üzere üçe böldüm forum.netfotograf.com, galeri.netfotograf.com ve www.netfotograf.com ancak bunlardan herhangi birinde oturum açtığınızda oturumunuz diğerine taşınamıyor. Siz tek sitede dolaştığınızı düşünüyorsunuz ancak browseriniz üç farklı site olarak görüyor. Ancak "kısır döngü" olarak adlandırıldığı şeklinde bir problem olmaması lazım.

 

Tarih: 28 Mart 2006, 09:46 - İp: 81.***.**8.46
emrahçınar
emrahçınar (üye)
Denizli / Amatör

ben de firefox kullanıyorum,geçenlerde özel mesaj atamıyordum forumdan herhangi biryere,sayın F.Diker sorunu çözmüştü sağolsun.ben evde kullandığımdan forumu beni hatırla kutusunu işaretlemiştim,o gün bugündür bir daha kullanıcı ismi ve parola yazmadım sitede.çıkış yapmadan çıktığım için bir dahaki girişte hiçbirşey sormuyor...ama galeri-forum -anasayfa geçişlerinde de bir problem yok...

 

Tarih: 4 Nisan 2006, 00:30 - İp: 81.***.**9.33
bishaunen
bishaunen (üye)
Antalya / Doğa Fotoğrafçısı

bende sürekli logout oluyorum ama bu siteden kaynaklı hangi tarayıcıyı kullanırsam kullanayım yapıyor birçok yerden girdim siteye yine aynı şey oluyor.
Firefox da öyle bir sorun olmaması lazım. Bence opera kullanın en iyi gezgin

 

Tarih: 7 Nisan 2006, 21:54 - İp: 85.***.**3.25