ceko
ceko (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Galeriye Konulan Fotoğraflar

Benim galeriye konulan fotoğraflarla ilgili bi sıkıntım var.
galerilere fotoğraf kabul edilirken az da olsa estetik kaygısı güdülmeli. seçici davranılmalı. dikkat ediyorumda önüne gelen yollamış. kedisinin resmini, köpeğinin resmini, çiçek böcek fotoğrafları... anlıyorum herkes profesyonel değil burda ama insanları motive etmek ve daha iyi fotoğrafçekmesini sağlamak adına bence seçicilik şart.

Tarih: 2 Temmuz 2005, 17:39 - İp: yok
saltiks
saltiks (üye)
Denizli / Meraklı

haklı olabilirsin ama acımasız olamassınız. neden mi bugün kedi resmi gönderen, bizlerin yapaçağı yapıcı kalp kırıcı olmayan eleştirilerle daha iyisine ulaşacak öğrenecek ve mükemmele ulaşacak. dostum burası okul. bildiğini paylaşmıyorsan bidiğin neye yarar.

 

Tarih: 12 Temmuz 2005, 01:21 - İp: yok
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Sn. Thalassa,

Galeriden fotoğraf sildiğinizi yazmışsınız. Aslında bu bile önemli bir katkı sağlayabilir fotoğraf kalabalığının hafifletilmesine. Eminin herkesin vardır sonradan bakıp da "yaa keşke göndermeseydim bunu" dediği fotoğrafları. Gerçi Fikret bey sağolsun benim adıma yapmış o işi. Bayağı bir temizlik yapmış benim galerimde . Şaka bir yana siz nasıl fotoğraf sildiniz galeriden? Ben öyle bir seçenek göremedim.

 

Tarih: 12 Temmuz 2005, 14:59 - İp: yok
thalassa
thalassa (üye)
İstanbul / Amatör

Selamlar,
yukarıda kontrol paneli var, orayı tıklıyorsunuz açılan sayfadan gaelrimi açıyorsunuz ,sonrası kolay tek tek siliyorsunuz. sevgiler..

 

Tarih: 12 Temmuz 2005, 15:22 - İp: yok
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Teşekkürler. Daha önce kontrol paneline çok girdim de sol tarafa bakmamışım hiç. Aramızda kalsın.

#bitpire' tarafından 12.07.2005 16:25:43 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 12 Temmuz 2005, 16:20 - İp: yok