moral
moral (üye)
İstanbul / Meraklı

En Çok Tıklanan Fotograf Hangisi?

Bu sitede en çok ziyaret edilen fotograflara ayrı bir yer açsanız ya da öncelik tanınsa.Neden bu kadar ziyaret edildikleri tartışılsa diyorum.
Ayrıca site yöneticilerinin sorgu ve sualsiz kafalarına göre fotograflarımızı siteden kaldırmalarını kınıyorum.Eğer bu site bir fotograf portfolyosuna sahipse parayı harcayıp Hard Disklerini büyütsünler ve fotografları kaldırmak gibi abes ve basiretsiz bir davranışda bulunmasınlar.

MORAL

Tarih: 29 Temmuz 2005, 01:01 - İp: yok
flassv
flassv (editör)
Afyonkarahisar / Haber Fotoğrafçısı

Sevgili arkadaşlar
Siteye cevap yazarken artık zorlanmaya başlıyorum. Çünkü dadanagast arkadaşımızın bahsettiği gibi büyün üye arkadaşlarım farklı teklifler farklı istekler farklı şikayetler geliyor, bunların hepsini karşılayabilmemiz ne teknik nede etik anlamda mümkün olmamakatadır. Bu nedenle sitenin kuralları içinde yaşadığımız hayat gibi şartlar değiştikce yenilenerek değişiyor.Bu değişikliği üyelerimizin daha iyi sitemizden faydalanabilmesi için yapıyoruz.


Avadanlık fotoğrafıma gelince isteyen istediğini düşünsün saygı duyarım hakaret olmasın işin içinde yeterki hayatımdaki vazgeçmik için çok uğraştığım tek kötü alışkanlışım sıgara.

selam ve saygılarımla.

 

Tarih: 3 Eylül 2005, 11:50 - İp: yok