juniperus
juniperus (üye)
İstanbul / Amatör

Dsrl Kullanım Forum

Yeni makina alan arkadaşların (bende dahil) makinalarını tanımak , teknik kapasitelerini daha iyi kavramak için , tecrübeli kullanıcılardan fikir ve önerilerini almak amacıyla bir forum alanı oluşturulsa sanırım çok iyi olur. Makinamı alalı 2 ay oldu henüz bir çok özelliğini kavramış değilim.
saygılarımla

Juniperus

Tarih: 1 Ağustos 2007, 13:59 - İp: 88.***.**0.14
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

makineniniz neydi?dslr satın alma forumunda markaya gör sınıflandırma yapıldı ve gayette yardımcı oluor o topic!

 

Tarih: 1 Ağustos 2007, 14:58 - İp: 88.***.**3.95
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

kapıyı gösterdi içeri sen gireceksin makinenin özelliklerine göre bir şey muhakkak vardır başlığı açmadan önce iyi bir araştıralım arkadaşım

 

Tarih: 1 Ağustos 2007, 15:05 - İp: 81.***.**7.150
juniperus
juniperus (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşlar ben satın alma konusunda değil makinayı kullanma konusunda tecrübeli arkadaşlardan istifade edelim diye bir forum topiği açalım diyorum. Makinanın satın alması ile ilgili zaten var . MAkinayı aldık yetersiz türkçe kullanım klavuzlarını anlamak için 10 defa okumak gerekiyor. Bunun yerine aynı makinayı kullananlar değişik tecrübe ve birikimlerini birbirlerine aktarabilirler.

 

Tarih: 1 Ağustos 2007, 15:45 - İp: 88.***.**0.14
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

bkz. burada sizin işinize yarayacak birşeyler bulabilirsiniz

 

Tarih: 1 Ağustos 2007, 16:00 - İp: 81.***.**7.150
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

bence makinenizle ilgili kafanıza takılanları anahtar kelimeler olarak sağ yandakiforum.netfotograf.com da arama yaparsanız çıkar.ayrıca dslr teknik bölümünde de yeteri kadar bilgiye ulaşırsınız.yada size en pratik yolu söylüyeyim galeriden makine modeline göer arama yaparsanız makinenizle ilgili çekilmiş fotoğrafları bulabilirsiniz burdan yola çıkarakda makine kullanıcılarına özel mesaj atıp bilgi edinebilrisiniz.ha diosanız ki ben kendi makinemle ilgili bi sorundan dolayı demiorum genel olarak bi forum açılsın diorsanız zaten dslr teknik diye bölümden herkez yeterince istifade edebilior.ben şahsen öle yaptım.

 

Tarih: 1 Ağustos 2007, 16:27 - İp: 88.***.**3.95
juniperus
juniperus (üye)
İstanbul / Amatör

ilginize teşekür ederim , kısa ve öz olarak nikon , canon, pentax, vs. markaların satınalma rehberi bölümünde yapıldığı gibi kullanım tecrübe ve paylaşım adı altında bir bölüm açılsın isteğimdi . tabiki makinamla ilgili bir takım bilgiler mevcut bunlar genelde satın almaya yönelik düşünce ve önerileri kapsıyor.

 

Tarih: 1 Ağustos 2007, 17:53 - İp: 88.***.**0.14
  • 1