sigmafoto
sigmafoto (üye)
İstanbul / Firma

Sigma Spot Lenslere Dikkat!!!

Aldığımız bilgilere göre Sigma'nın İngiltere'de bulunan lens deposu soyularak pek çok adet lens çalınmıştır. Üretici firma çalınan lenslerin seri nolarını çıkarmış ve tüm firmalara dağıtmıştır.
Arıza ve ya başka bir sebeple son kullanıcı tarafından bu seri nolar dahilinde bir ürün bölge satıcılarına gelirse çok sıkı takip edilmesi ve gerekli yasal işlem başlatılması isteği tarafımıza bildirilmiştir.
Bu yüzden spot olarak aldığınız Sigma lenslere dikkat etmenizi rica ediyoruz.
Alacağınız tüm lenslerin seri no kontrollerini yaptırmanızı ileride tatsız bir durumla karşılaşmamanız açısından tavsiye ediyoruz.
Hepinize iyi günler diliyorum.

Tarih: 9 Temmuz 2007, 15:27 - İp: 213.***.**7.138
sigmafoto
sigmafoto (üye)
İstanbul / Firma

Sayın Kullanıcılarımız
Bu konu ile ilgili önceki yazılarımı da dikkatle okursanız hiç bir tehdit, aba altından sopa gösterme, gereksiz bilgilendirme, zorlayıcı ve bağlayıcı bir ifade ile herhangi bir nitelendirme ve ya zorlamada bulunmadığımı okumuşsunuzdur.
Önceki yazılarımda da defalarca belirttiğim gibi bu konu sadece üretici firma tarafından bize iletilen ve benimde son kullanıcıya sadece bilgilendirme amacı ile paylaştığım, bir konudur.
Bundan önce yaptığım tüm yorumlara dikkat ederseniz ve özellikle firma adını ve bağlanan kişi adını gerçekten gizlemeden ve şeffafça girişime dikkat ederseniz (ki mal üzerine yönlendirme yapmak istesem bunu niye yapayım), hiç bir marka veya kurum üzerine kötü, karalayıcı, yanlış bir yorumda bulunmadığımı sanıyorum ki eğer böyle bir yorumuma veya bu tarz bir girişimime rastlayan var ise lütfen bu hatamı bana bildirsin.
Ayrıca şimdiye kadar hiç bir kullanıcının maddi durumu, profeyonellik seviyesi, v.b. hiçbir kıstas düşünmeden yardımcı olmaya çalıştım.
Yukarıda derin sitemlerinize maruz kaldığım konuda ise önceden de belirttiğim gibi sadece bölümüme gelen bilgilendirmeyi kullanıcılarla paylaşmak amacı ile yazılmıştır.
Eğer bu konudan rahatsızlık duyan kullanıcılarımız var ise kendilerinden şimdiden özür dilerim.
Ancak, yaptığınız haksız eleştiriler karşısında da amacı sadece kullanıcılara tarafsız ve hızlı bilgi akışı sağlamaya çalışan biri olarak hepinizi biraz insafa davet ediyorum.

 

Tarih: 11 Temmuz 2007, 09:59 - İp: 213.***.**7.138