scoree
scoree (üye)
İstanbul / Amatör

Yenı Makına Alacagım Karar Veremedım

arkadaslar oncelıkle merhaba
yenı bır makına almak ıstıyorum ama karar veremedım amator benımkı acıl olarak yardım edersenız cokk sevınırım ..
fujıfılm ax200
casıo exsıılım ex z16
hangısı acaba fıyatlar cok yakın 150/160 arası tesekkur ederım simdiden

Tarih: 12 Aralık 2010, 18:36 - İp: 85.***.**5.80
elcezeri
elcezeri (üye)
İstanbul / Amatör


-casiolardan uzak durun...fuji

 

Tarih: 12 Aralık 2010, 18:45 - İp: 78.***.**3.107
scoree
scoree (üye)
İstanbul / Amatör

hangı bakımdan casıo sarjlı fuji piili

 

Tarih: 12 Aralık 2010, 18:51 - İp: 85.***.**5.80
elcezeri
elcezeri (üye)
İstanbul / Amatör

hangı bakımdan

-"fotoğraf makinası" bakımından...saat alsaydın casio derdim...pilli makina her zaman tercihimdir...

 

Tarih: 12 Aralık 2010, 18:57 - İp: 78.***.**3.107
scoree
scoree (üye)
İstanbul / Amatör

piili samsung vardı elımde cok cabuk pıl bitiriyordu evet o konuda sana katılıyorum saat casio o zaman fujı hd kalıtede vıdeo kaydedıyor..

 

Tarih: 12 Aralık 2010, 18:59 - İp: 85.***.**5.80
elcezeri
elcezeri (üye)
İstanbul / Amatör

-fujiler iyidir...daha iyisini istersen...f200exr...

 

Tarih: 12 Aralık 2010, 19:07 - İp: 78.***.**3.107
scoree
scoree (üye)
İstanbul / Amatör

aslında bana cazip gelen hd cekmesı casıo da bu yok fıyatlar nerdeyse aynı kafam cok karıstı casıo nun vıdeo cekımı cok kalıtelı degıl bılemıyorum ..
Dijital kamera sektörünün önemli isimlerinden Casio, EXILIM serisinin yeni üyesini tanıttı. Casio'nun EXILIM EX-Z16 adı altında üreteceği dijital fotoğraf makinesi fiyat itibariyle giriş seviyesinde yer alacak. Casio'nun 12.1 MP CMOS sensöre yer verdiği dijital fotoğraf makinesinde 2.7 inç boyutunda LCD ekrana yer verilmiş. 3x optik yakınlaştırma yapabilen Exilim EX-Z16'da 14.9 MB dahili hafıza bulunuyor. Fazladan depolama ihtiyacı için ise SD/SDHC kart girişi ihmal edilmemiş. Casio Exilim EX-Z16'da maksimumum 848 x 480 çözünürlükte video çekme özelliği yer alıyor.

Casio'nun Exilim serisi altında üreteceği yeni dijital fotoğraf makinesi EX-Z16, Ekim ayından itibaren 99$'lık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

 

Tarih: 12 Aralık 2010, 19:13 - İp: 85.***.**5.80
scoree
scoree (üye)
İstanbul / Amatör

FUJIFILM AX200

Fujifilm güzel, hoş ve albenili olmasına rağmen en çağdaş teknolojileri bünyesinde barındıran FUJIFILM AX200 modelini tanıttı. Kolay kullanım teknolojileri ile mükemmel bir resim niteliği sunan FUJIFILM AX200, böylece ailenin her ferdi için vazgeçilmez bir ifâde aracı hâline gelmeye aday olacak.

12 milyon piksel çözünürlük oluşturan CCD ışık algılayıcı, 5 kat optik kaydırma (Zoom) yapabilen Fujinon objektif, çekim ortamını otomatik olarak tanıma ve yeni geliştirilen çekim kipleri ile FUJIFILM AX200, görkemli ve kalıcı resimlerin çekilmesini kolay ve zevkli bir hâle getiriyor. HD niteliğinde filmler çekebilmenin yanı sıra çok farklı çekim ortamları için önceden hazırlanmış düzenlemeler her türlü ortamda en iyi ayarların yapılmasını temin etmekteler ve 6,9cm çapındaki ekran vasıtası ile kare tasarımı ve çekilen resimlerin izlenmesi kolaylaşmaktadır.

GenelTeknik ÖzelliklerSadece 27,8mm derinliğinde, ince gövde

12 Milyon piksel çözünürlük

ISO 3200 seviyesine kadar ışık duyarlılığı

28 – 140mm (eşdeğer) aralığında 5 kat optik kaydırma nitelikli objektif

6,9cm çapında sıvı kristal ekran (LCD)

Çekim ortamını otomatik olarak tanıma işlevi

HD niteliğinde video çekimleri

Türkçe kullanım özelliği

 

Tarih: 12 Aralık 2010, 19:15 - İp: 85.***.**5.80
elcezeri
elcezeri (üye)
İstanbul / Amatör


fıyatlar cok yakın 150/160 arası

-bu fiyataysa, fuji bedava sayılır...

 

Tarih: 12 Aralık 2010, 20:01 - İp: 78.***.**3.107
scoree
scoree (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaslar bıraz yardım edın lutfen

 

Tarih: 13 Aralık 2010, 16:44 - İp: 85.***.**2.242
scoree
scoree (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaslar ax100 fujufılm yanlıs yazmısın






12,2 Mega piksel ve 3 kat Optik Zoom
12,2 Milyon piksel seviyesindeki yüksek çözünürlüğün gücü ile 3 kat optik yakınlaştırmanın işbirliği, olağanüstü neticelerin teminatıdır.

Fujifilm tarafından geliştirilen yüksek kesinlikteki Fujinon objektif, dünya çapında aldığı olumlu değerlendirmeler ve övgüler almaktadır. Çok çeşitli sanayi alanlarında, uzayda dolaşan uydularda, TV ve film sektöründe, güvenlik alanlarında ve her sınıftan fotoğraf makinelerinde kullanılan mercek sistemi, bu modelde olağanüstü nitelikte 3 kat optik kaydırmalı bir objektif biçiminde sunulmaktadır.

3 Kat Optik Yakınlaştırma

3 kat Optik Yakınlaştırma yapabilen objektifi ile bu muhteşem makine, görkemli geniş-açı çekimlerinden heyecanlı yakın çekimlere kadar çok sayıda çekim kipinin keyfini sürmenizi sağlar.

Ortam Tanımı ve Yüz Tanımı

Yeni geliştirilen ve 6 farklı çekim ortamını ayırt edebilen Ortam Tanımı (SR AUTO)ve Yüz Tanımı özellikleri ile her türlü çekim sahnesini ve çehresini en uygun şartlarda fotoğraf hâline getirmek çok daha kolay olmaktadır.

Çekim Ortamı Tanımı - Bu makine, en iyisini bilir

Yeni geliştirilen ve 6 farklı çekim ortamını ayırt edebilen Ortam Tanımı (SR AUTO) ve Yüz Tanımı özellikleri ile her türlü çekim sahnesini ve çehresini en uygun şartlarda fotoğraf hâline getirmek çok daha kolay olmaktadır.
Portre Manzara
Çehreler sürat ile tanınarak ayırt edilir ve netleştirme, aydınlık ve beyaz dengesi en uygun biçimde ayarlanır. Dağlar veya yapılar gibi öğeler otomatik olarak tanınır. Gökyüzünün, ağaçların veya çiçek bahçelerinin renkleri canlı renkler ve derinlik ile çekilir
Gece Makro
Az ışıklı ortamlar ve gece çekimleri için ışıklama süresi ve ışık duyarlılığı otomatik olarak ayarlanır; asgarî düzeyde kumlanma içeren keskin resimler oluşturulur Makro kipinde netleştirme konumu, en ince ayrıntıların betimlenmesine göre ayarlanır.
Gece Portre Karşı Işıkta Portre
Gece veya az ışıklı ortamlarda insan çekimleri yapıldığında SR AUTO işlevi flaş menzilini, ışıklama süresini ve portre çekimlerinde arka planın da yumuşak ve aydınlatılmış olmasını sağlayacak biçimde en iyi ayarlamaları yapar. Gölgede kalan veya arkasındaki fazla ışıktan ötürü düşük ışıklanacak olan çehreler, en iyi ayarlar ile çekilir.

ISO3200: Yüksek seviyede ışık duyarlılığı

ISO3200* seviyesindeki azamî ışık duyarlılığı ile resimler, özellikle az ışıklı ortamlarda, tüm doğallıkları ile çekilirler. Yüksek seviyedeki ışık duyarlılığı ile çok hızlı hareket hâlindeki konuları bile dondurmak, çok kolaydır. * ISO3200 seviyesinde kayıt edilen piksel adedi, 3 milyon ile sınırlıdır. Tam çözünürlükte (12 Milyon) ışık duyarlılığı, azamî ISO1600 seviyesindedir.
Sayısal, resim sâbitleme sistemi



16:9 biçiminde hem fotoğraf, hem de film çekebilen FinePix AV100 ile tam ekran HDTV görüntülerin zevkini yaşayabilirsiniz.


Fotoğraf çekimi : 16:9 biçiminde, çok yüksek çözünürlüklü resimler çekebilirsiniz (4.000 x 2.248 piksel, 1,920 x 1.080 piksel)
Film çekimi : 16:9 biçiminde, çok yüksek çözünürlüklü filmler çekebilirsiniz. 1,280 x 720 piksel [HD] (azm. çekim süresi: 15 dak.) / 640 x 480 piksel / 320 x 240 piksel (30 kare/san.) Kayıt sırasında 3 kat optik kaydırma (zoom) yapılabilir.
Doğal ışık ve flaş

Bu kip, otomatik olarak, aynı sahneyi iki kez çeker. Birinci resim yüksek ışık duyarlılığında ve doğal ışık altında, diğer resim ise: Flaş devreye alınarak çekilir. Böylece çelişkili ışık ortamlarında, en iyi sonuçlar elde edilir.

Panorama (Çepçevre) çekim kipi

Panorama çekim kipi, çepçevre görüntüyü içeren çarpıcı resimler çekmeyi çok kolay hâle getirmektedir. Azamî 3 adet ardışık çekim birleştirilir ve bellek kartında, tek bir panoramik resim olarak kayıt edilir
• * En iyi sonuçları almak için bir sehpa kullanınız. Yalnızca birleştirilmiş resim kayıt edilir. Işıklama ve beyaz dengesi ilk karede ayarlanır ve flaş kapatılır. Kayıt edilen piksel adedi, 3 milyon piksel ile sınırlıdır.

Kolay kullanımlı “ bas ve çek ” kipleri

Otomatik, konum tanımlama Otomatik
Makine konuya kilitlendiğinde otomatik olarak çekim ortamını tahlil eder ve en uygun ayarları yapar. Resim çekmek için en kolay kip. Olağan çekimleriniz için bu kipi kullanınız.
Düzenlenmiş otomatik Doğal ışık ve flaş
Diyafram ve enstantane hâriç ayarların yapıldığı otomatik kip. Flaş ile ve flaşsız olmak üzere iki çekim yapılır. Zorlayıcı ışık ortamlarında çok kullanışlıdır.
Doğal ışık Portre
Az ışıklı ortamlarda çekilen resimlerin doğal havasını korur. Portre çekimleri için seçilir. Ten renkleri yumuşatılır ve doğal görünüm arttırılır.
Bebek kipi Manzara
Bebeklere zarar vermeden ve en güzel renkler ile çekim yapılır. Gün ışığı altında, dağlar veya yapılar gibi öğelerin berrak ve keskin betimlerini elde etmek için uygundur.
Panorama Hareket Sport
Azamî 3 adet ardışık resim birleştirilir ve tek bir resim hâlinde kayıt edilir. Hareket hâlindeki kişileri veya nesneleri en mükemmel biçimde yakalayabilmek için çok kısa ışıklama süreleri (enstantane) kullanılır
Gece Gece (Sehpa ile)
Akşam ve gece çekimleri için uygundur. Resimler, uzun süreli ışıklanır. Gün ışığı altında, dağlar veya yapılar gibi öğelerin berrak ve keskin betimlerini elde etmek için uygundur.
Havâi fişek Gün batımı
Uzun süreli ışıklamalar ile yapılan çekimler, havâi fişek resimleri için verimlidir. Gün batımı çekimleri, canlı renkler ile yapılır.
Kar Kumsal
Doğal olmayan karartmalar içeren resimler önlenir. Karenin çoğunun fazla açık renkte olduğu ortamlar için uygundur. Aşırı gün ışığı altında bulunan kişilerin berrak görüntüleri çekilir.

6,9 cm LCD Ekran

Geniş ve aydınlık ekran vasıtası ile muhteşem resimler tasarlamak kolay olur. 230.000 noktadan oluşan yüksek ekran çözünürlüğü sayesinde resimleri paylaşmak, bir zevk hâline gelmektedir.




Ürün Özellikleri : Renk Siyah Yüz Tanıma Var Kırmızı Göz Düzeltme Var Ekran Özellikleri: Ekran Boyutu 2.7" Genel Özellikler: Ağırlık 0.12 kg Boyutlar 93.0 x 60.2 x 27.8 mm Flaş/Flaş Modu Var/Otomatik Bağlantı / Arabirim USB Güç Seçenekleri 2 Adet AA Pil Resim Dosya Biçimi JPEG Türkçe Menü Var Sesli Video Kaydı Var Otomatik Zamanlayıcı Var Video Modu AVI - MJPEG Görüntü Özellikleri: Video Çözünürlüğü 1280 x 720 - 640 x 480 - 320 x 24 Görüntü Sabitleyici Var Görüntü İşlemcisi CCD Hafıza Özellikleri: Hafıza Kartı Desteği SD / SDHC Dahili Bellek 9 MB Objektif Özellikler: Çözünürlük 12.2 Megapiksel Optik Zoom 3x Dijital Zoom 6.3x Hassasiyet(ISO) ISO 3200 Diğer: Garanti Süresi (Ay) 24 Garanti Açıklama KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır Yurtdışına Satış Yok Stok kodu FT00161-SIYAH Mağazaya Eklenme 07.04.2010 Kıyaslama Listeme Ekle .... Dijital Fotoğraf Makineleri altındaki ürünlerden en az 1 adet alana Digiforce Fotoğraf Makinesi çantası + Tripod %25 indirimli !

 

Tarih: 13 Aralık 2010, 16:55 - İp: 85.***.**2.242
  • 1