ayhanasker
ayhanasker (üye)
İstanbul / Meraklı

Hp 735 Mi Orite Vc3010z Mi R. Caplio

HP 735 mi orite vc3010z mi R.Caplio rx mi ARKADAŞLAR BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM BANA TAVSIYEDE BULUNURSANIZ SEVİNİRİM.SAOLUN DURUM COOOK ACİL

Tarih: 16 Haziran 2005, 12:21 - İp: yok
ufukk
ufukk (üye)
Ankara / Amatör

dadanagast dostum, eline sağlık. Yemek tarifi vermiyoruz ki iğrenç olsun
HP'yi 128 mb sd kart ve 2 adet 2100 mah pille beraber 250'den satışa çıkardım, ancak 200'e bırakacaktım. Fakat bir arkadaşım isteyince hepsini 150 YTL'ye verdim. Eğer iğrenç olsaydı yakın arkadaşıma zaten vermezdim.

ayhanasker arkadaşımıza iyi alışverişler diliyorum.

 

Tarih: 11 Temmuz 2005, 20:53 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

dadanagast
saygısızlık yaptığımı söyleyerek terbiye sınırlarını zorladığını hatırlatırım.Eğer bu makinanın çektiği karanlık fotoğrafları yada flaşlı gördü isen konuş.yoksa çeneni kapa. bir daha böyle ukalaca tavırlar takınma.bir bilgim var bunu paylaşıyorum.İğrancin anlamı çok kötü ve tinsinti vericidir doğru.Dene fotoğraflarına bak iğrençmi değilmi gör.
ayrıca arkadaşın makinasını satmak istediğini sen söyledikten sonra gördüm.Bu konuda arkadaşta sende haklısın.Hp satıcısından özür dilerim.Fakat saygısız dediğiniz için sizde benden özür dilemelisiniz.
bende z2 vardı sattım. satarken fotoğraf kalitesinin canon , olympus panasonic gibi olmadığını fakat sair yönlerden memnun kalacağını açıkça söyledim.bu ticari bir ahlaktır.tüm arkadaşların bunu yapması gerekir.niyetimiz bildiğimiz birşey var ise bunu paylaşmaktır.saygısızlık etmek değil.aynı şey siziin içinde geçerli.

 

Tarih: 12 Temmuz 2005, 00:34 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ufukçuğum

öncelikle senden özür diliyorum.İnan bana makinayı sattığını dadanagast ın saygısız mesajını gördükten sonra farkettim. Her şerde bir hayır vardır derler.Bu hatamı görmeme sebep oldu. TEkrar özür dilerim.Fakat makinanın gece ve Falaslı fotoğrafları çok kötü. bu nedenle böyle yazmıştım.Ama sana zarar vereceğini bilse idim kesinlikle yapmazdım.

Fakat genede satarken bunu belirtmeniz gerekir gibi geliyor bana.

saygılarımla.

 

Tarih: 12 Temmuz 2005, 00:45 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

burkaycığım,
beni düşündüğün için teşekkür ederim. ama işler öyle yoğun ki bu sıcakta hala çalışmaya devam ediyoruz.
olayları farklı platformlara çekme. Onun gerçekten arkasında olmak istiyorsan, önce şu şirketinin adını değiştirmekle işe başlamalısın. bilmem anlatabiliyor muyum?

 

Tarih: 12 Temmuz 2005, 09:10 - İp: yok
ufukk
ufukk (üye)
Ankara / Amatör

pazarbey arkadaşım, ben sattığım ürünle ilgili pek bir yorum yapmadım, sadece Orite'dan kesinlikle iyi olduğunu söyledim ve her koşulda arkasındayım. Eğer arkadaş almayı düşünse idi, ona örnek fotoğraflar göndericektim. Benim tarzım bu, ticaret yapmıyorum, sadece elimdeki ürünü elden çıkarıyorum ve elimdeki ürüne ilgili iyi/kötü yorum yapmıyorum. İsteyene fotoğraf ve video gönderirim, herkes özgürce kararını verir. Ayrıca kesinlikle ve kesinlikle fiyatına göre iğrenç bir makine değil. Steve's Digicams'deki yorumlarını bir okumanı rica ediyorum, adam bu fiyat segmentinde kesinlikle aklınızda bulunsun diyor. Lütfen burdan merak eden herkes okusun :
http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/hp735.html

Öte yandan, ben ve arkadaşın tepkisi senin yazdıklarından çok tarzına idi. Bir ürün için iğrenç demen, kimseye yararı dokunmayan bir yorumdur. Ancak son mesajında yazdığın gibi yazsaydın, makinenin kötü yanlarını açıkca belirtseydin, kimse sana tepki göstermezdi. Bir fotoğraf makinesi için kimseyi kırmaya değmez, o yüzden bu konuyu burada tatlıya bağlanmışken kendi adıma kapatıyorum.

 

Tarih: 12 Temmuz 2005, 09:46 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili centurion ,
beni şaşırtıyorsun
sence burukay ne demek?

 

Tarih: 12 Temmuz 2005, 12:17 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

...

#centurion' tarafından 13.07.2005 09:26:17 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 12 Temmuz 2005, 13:41 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili centurion,
Kemal burkay bir şairdir.Bir ideolojisi vardır .Benim için onun şiirleri değerlidir.Onun ideolojisini de beğenenler vardır demokrasinin güzelliği budur.hazımsızlık sorunu olanlar düşünsün.
Bu memlekette Bülent Ersoy'u da dinleyenler var sen onlar içinde transeksüelizm yandaşları diyebilir misin?

 

Tarih: 12 Temmuz 2005, 14:22 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

haklısın. bu konuyu habire gündeme getirdiğim için üzgünüm...

 

Tarih: 12 Temmuz 2005, 14:43 - İp: yok