ulaş çelik
ulaş çelik (üye)
Ankara / Amatör

Konicaminolta Dimagez2 Kullananlar

3 gün önce z2 aldım,makine çok güzel.
anacak makineyle ilgili tavsiyelerize ihtiyacım var:örneğin makinenin eksileri,artıları,zorlandığı durumlar...vs
şimdiden teşekkürler

Tarih: 4 Eylül 2005, 00:36 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

arkadaslar aslinda pazarbey'in dediklerini fazla abartmamak lazim.. o zaten bu modellerden birini kullanmis (z3 veya z5 diyecegim ama hatirlamiyorum).. fotograf kalitesi acisindan buyuk ihtimal canon s2 ile karsilastirmistir.. ve sizler de soyluyorsunuz zaten, fiyati 550 ytl diye.. pahali makineler genelde daha iyi oluyorlar.. ha ama z2'nin fiyat-performans acisindan bakilinca cok iyi oldugu soylenebilir ama sadece performans acisindan bakilinca super de degil.. titresim engelleme sisteminin olmamasini da belirtmis ki genelde bircok 12x zoom'lu makinelerde titresim engelleme sistemi var, siz de biliyorsunuz..
onemli olan birsey var ki; bir insan bir makineyi karar verip aldiktan sonra eger bir foruma gidip eksilerini ogrenmek istiyorsa demek ki aklinda kalmis bazi seyler vardir..
ben eger oyle bir soru sorsam forumda; amacim aldigim makineyi kotu cikartip degistirmek istememden kaynaklanirdi herhalde.. yoksa zaten aldigin makineden cok memnunsan, neden eksilerini ogrenmek istersin ki?
tabii herkesin makinesi en iyisi kendisine gore ama neye gore iyi bizlerdeki makineler.. dogru oturup dogru konusmak lazim.. bir z2 modeli z3 veya z6 gibi olamaz..

 

Tarih: 8 Eylül 2005, 23:32 - İp: yok