ulaş çelik
ulaş çelik (üye)
Ankara / Amatör

Konicaminolta Dimagez2 Kullananlar

3 gün önce z2 aldım,makine çok güzel.
anacak makineyle ilgili tavsiyelerize ihtiyacım var:örneğin makinenin eksileri,artıları,zorlandığı durumlar...vs
şimdiden teşekkürler

Tarih: 4 Eylül 2005, 00:36 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

eksilerini sen kesfetmeye calismalisin ulas celik.. zaten begenerek almissin; simdiden eksilerini ogrenmekle sadece kafani karistirmis olursun.. hem unutma, her makinenin eksileri var.. bir digerine gore yani..iyinin de iyisi var..

 

Tarih: 4 Eylül 2005, 15:23 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

çok iyi bir makinadır.En büyük artısı 800x600 videosu.Çok ergonomik.Hatta en ergonomik makinalardan birisi.Kullanımı çok kolay.Çok iyi bir lcd si var.Pil kullanımı makul
fotoğraf kalitesi çok iyi değil.Focus zamanı, açılma zamanı, zoom zamanı ve focus kabiliyeti zayıf.Titreşim engelleme sistemi yok.

 

Tarih: 5 Eylül 2005, 13:38 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

pazarbey'in soylediklerinden sonra hala daha makinenin cok guzel oldugunu dusunuyor musun ulas?

 

Tarih: 6 Eylül 2005, 18:16 - İp: yok
ulaş çelik
ulaş çelik (üye)
Ankara / Amatör


biraz kafam karıştı,doğrusu.

 

Tarih: 6 Eylül 2005, 23:17 - İp: yok
dpalut
dpalut (üye)
İstanbul / Amatör

PAZARBEY BU YORUMLARI HANGİ MAKİNAYI ÖLÇÜ ALARAK YAPTIĞINIZI ÖĞRENEBİLİR MİYİM. BENDE Z2 KULLANIYORUM DA MERAK ETTİM..

 

Tarih: 7 Eylül 2005, 11:10 - İp: yok
ozerstore
ozerstore (üye)
Aydın / Amatör

Bence hiç kafan karışmasın. Makineni güle güle kullan. Elindeki makinenin de kıymetini bil. Pazarbey Z3'ü bulunca biraz fazla abartmış. Benim sanırım 6 yada 7. makinem. Şu an bende Z2 kullanıyorum. " Muhteşem, inanılmaz, eşsiz" demek abartılı olur ama kendi fiyat ve teknoloji sınıfında önde gelir. Bana göre öyle büyütülecek kusur yada eksiği yok. Çok çok profesyonel kullanacaksan ona birşey diyemem. Ayrıca Z2 nin en iyi özelliklerinden biri 600x800 çekimden önce , 30 fps de kesintisiz, sürekli video çekimidir. Özellikle süper makrosu ile ve uzun pozlama ile bir çok kimsenin ilgi ve beyenisini toplayan fotoğraflar çektim. Daha da tam olarak kuallanamadığım birçok özellik var. Eee daha ne olsun. Bundan daha pahalı olan Canon S1 IS nin ne fazlalığı var sanıyorsun? Onu alanlara sor bakalım kaç tane eksik, yetersiz nokta sayacaklar. Canon alırsın ,Nikon iyi derler. Nikon alsan Panasonic niye almadın derler. Sen fazla gürültüye kulaklarını tıka elindeki makineyi tam özellikleriyle birlikte kullanmaya çalış. Yoksa çamaşır yıkama özelliği olsa ne olur? Al makineni çık dışarı gece-gündüz deme çek babam çek. bir kareyi çeşitli ayarlarda defalarca çek. Nasıl olsa banyosu yok, kesesi yok.
Unutma herşeyin en iyisi sende olan, sana hizmet edendir. İyi günler dilerim.

 

Tarih: 7 Eylül 2005, 17:14 - İp: yok
ozerstore
ozerstore (üye)
Aydın / Amatör

Hem bir de bak forum da ne sorunları olanlar var. Canon S1 IS değil adam Canon S2 IS den dert yanıyor.Araştır bakalım ortalıkta satılmakta olan modelleri 40x zoom + 600x800 kesintisiz ve sesli video + 3 cm. S.makro + çok düşük pil tüketimi (harici 4xAA) aynı anda kaç modelde var, fiyatları ne kadar?
Bilerek yada bilmeyerek iyi bir makine almışsın. Umarım her zaman memnun kalırsın. Markalar değil biz kullanıcıların memnuniyeti ve mutluluğu önemli.
Herkese saygılar... [>:D

 

Tarih: 7 Eylül 2005, 17:26 - İp: yok
ulaş çelik
ulaş çelik (üye)
Ankara / Amatör

aslında gelişen teknolojiye ayak uydurmak zor,ama almışken iyisini almış olmak istedim.
uzun yıllar canon ae-1 kullandım,daha sonra trust ile dijitale başladım ve bu 2. makinem

 

Tarih: 7 Eylül 2005, 23:10 - İp: yok
dpalut
dpalut (üye)
İstanbul / Amatör

NE GÜZEL YAZMIŞSIN OZERSTORE AĞZINA SAĞLIK. BİZ ŞU MARKA TUTKUSUNDAN BİR TÜRLÜ VAZGEÇEMEDİK. AĞIZLARDA PELESENK OLMUŞ MAKİNA ALACAKSAN CANON,NİKON BAŞKA TANIMAM BENDE Z2 KULLANICISIYIM VE MEMNUNUM BU FİYATA (550 YTL) BU ÖZELLİKLER BENCE ÇOK ÇOK İYİ...

 

Tarih: 8 Eylül 2005, 08:29 - İp: yok
dpalut
dpalut (üye)
İstanbul / Amatör

AYRICA SN. ULAŞ ÇELİK AYNI SORUYU DAHA ÖNCEDE SORMUŞ VE PAZARBEYDEN MAKİNA HAKKINDA ÖVGÜLER ALMIŞ(BKZ. KONİCA MİNOLTA Z2 ?Z20 Mİ?TOPİĞİ)ŞİMDİ İSE NEREDEYSE BU MAKİNAYI NEDEN ALDIN DEMEYE GETİRİYOR.LÜTFEN YANİ...

 

Tarih: 8 Eylül 2005, 14:36 - İp: yok