sema2905
sema2905 (üye)
İstanbul / Meraklı

Teröre Lanet Olsun!.

LANET OLSUN!!!

1 Günde 7 vatan evladının öldürülmesi ne demek? Türk askeri kurbanlılk koyun mu? Bir ülkenin 7 evladını kaybetmesi günü kurtarıcı sözlerle ifade edilebilir mi?

Türkiye 1 günde 7 evladını kaybetmenin acısını yaşarken eli kanlı bölücüler hergün yeni saldırılarıyla Türk askerini ya da sivil halkı hedef alıyor. Bir şeyler bu kadar basit olamaz! ABD ve AB güdümündeki politikaların onca vatan evladını şehit vermemize neden olduğu unutulmamalıdır. Ne yazıkk ki yönetim kadrosunda olan zihniyetler bugün teröristleri destekleyen DTP lilere para akıtıyor. Bir ülkeki düşünün kendi evlatlarını vurdurması için katillerine milletvekili maaşı ödüyor. Bunun neresi demokrasi? 1 ayda onlarca mehmetçiğin ölümü ve milletveili maaşı yiyen nankörler...

Şehit anaları, duyarlı Türk halkı kan ağlıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri kurumsal anlamda yalnızca kendisinden destek buluyor. Siyasi iradenin güçsüzlüğü, ulusal bilinçten yoksunluğu malesef Türkiye'nin bu kritik günlerinde ülkeyi zor günlere sürüklüyor.

Bugün gelinen noktada Türkiye'ye, Kemalist rejime karşı açık savaş ilan edilmiştir. Bölücü örgüt ve onlara destek veren yardakçıları Türk ulusunun bir yönünü unutuyor olmalılar. Mehmetçiğe dokunanın; elleri, beyni dağıtılır, kurutulur!

Bir Türk genci olarak günlerdir çok rahatsızım. 1 günde 7 Türk askerinin hunharca katledilmesi sinir sistemimi alt üst ediyor. Her yuırttaş bu saldırılarda eşini, kocasını, kardeşini kaybeden şehit yakınlarımızı yalnız bırakmasın. Onları anlamamız için en yakınımızı şehit vermek gerekmiyor.

Bu ayrımcılar anayasamızın 3. maddesini sindire sindire okusunlar aksi halde mehmetçiklerimizin ve teröre kurban verdiklerimizin acısı ve üzüntüsüyle Türk ulusu içindeki asalakları sindirmesini çok iyi bilir!

"LANET OLSUN BÖLÜCÜ TERÖRE, LANET OLSUN TERÖR BELASINA DESTEK VERENLERE, LANET OLSUN TÜRKİYE'Yİ 20 YILI AŞKIN SÜREDİR BU VATAN HAİNLERİYLE UĞRAŞTIRAN İÇ VE DIŞ GÜÇLERE VE LANET OLSUN ÇOCUKLARI, KADINLARI, ANALARI BABASIZ, KOCASIZ, EVLATSIZ BIRAKAN TERÖRE! LANET OLSUN! LANET OLSUN!..."



BUGÜN AMASYA'DA TORAĞA VERİLEN 21 YAŞINDAKİ ŞEHİT MEHMETCİĞİMİZ YATIĞIN YER CENNET OLSUN!.. RAHAT UYU ÜLKEMİZ KÖPEKLERİN ELERİNE KALMAYACAK!..

Tarih: 17 Haziran 2007, 20:58 - İp: 88.***.**0.190
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Lanet olsun kendi menfeatleri için terörü hortlatanlara. Lanet olsun huzur ortamını bozan bombacılara.Lanet olsun onlara arka çıkan dönmelere. Lanet olsun lanet olsun lanet olsun. Lanet olsun bunlara karşı basiretli bir davranış sergileyemeyen siyasilere. Lanet olsun şehit cenazelerinde boy gösteren timsah gözyaşları dökenlere.Lanet olsun lanet. Terörü bitirmek yerine konuşunlara.Terörü siyasete alet edenlere. Lanet olsun lanet. Başka şeylerde siyasi iradeyi arayıp sormayan ama Türkiyeyi çamura saplamak için siyasi iradeyi arayanlara.Lanet olsun lanet. Hepsine lanet.Oynanan bunca oyuna, gelinen bunca oyuna lanet. Düştüğümüz durama lanet. Lanet lanet. Rahmet okumak yerine lanet okumaya lanet.

 

Tarih: 17 Haziran 2007, 21:52 - İp: 88.***.**3.48
zafertekin
zafertekin (üye)
Ankara / Amatör

Bende lanetliyor,ve kınıyorum.Terörden medet uman ,terörden beslenen babamda olsa lanet olsun.
Bir önerim var,bir sürelğine tüm porfolyodaki imaj fotoğraflarımızı gelincikle değiştirelim derim. Bunu daha önce başkaları lale ile süslemişler ,değerli görüşlerinize sunarım.Selamlar.

 

Tarih: 17 Haziran 2007, 22:43 - İp: 88.***.**5.133
sema2905
sema2905 (üye)
İstanbul / Meraklı

zafertekin düşünceniz çok güzel ben uyarım bunun için bir form oluşturun herkes katılsın...yetim bebeler ağlamasın şehit anaları ağlamazın...

 

Tarih: 17 Haziran 2007, 23:46 - İp: 88.***.**0.190
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

allahtan sehitlerimize rahmet,yakınlarına bassaglıgı diliyorum..
artık ölen insanları sadece sayılardala ifade etmeye basladıysa eger insanlar,iki gitti uc gitti bugun bes gitti haberlerini izleyip sadece sayıya odaklanıyorsa,hem terorsit orgut ve yandasları,hemde bu halkı duyarsızlaştırmaya calısanlar basarılı oluyor demektir..

hamisine guvenip bugun bu şekilde davrananlar yarın oburgun ama elbet birgun akıllanacaklar..lanet olsun hepsine

 

Tarih: 18 Haziran 2007, 01:14 - İp: 88.***.**3.192
dose
dose (Objektif)
İzmir / Meraklı

binlerce kez lanet olsun..

 

Tarih: 18 Haziran 2007, 04:52 - İp: 88.***.**1.66
liebster
liebster (üye)
Kütahya / Firma

allahım böle insanlara ne dünyada nede ahirette gün yüzü göstermesin.onların bagırlarınıda yaksın....lanetlerrrrrrrrrrr.

 

Tarih: 19 Haziran 2007, 21:44 - İp: 88.***.**4.127
photoali
photoali (üye)
İstanbul / Amatör

terör geçmiş yüzyıllarda farklı isimler çıkmıştı insan oğlunun karşısına şimdi daha daha farklı.

biz halk olarak ne yapabiliriz.

bu iş o hiç haketmedikleri gibi saltanat içinde yaşayan 550 millet vekilinin kararlarına bağlı olarak değişecek. tabiki meydanlarda halka tekrar yalan atmalarından zaman kalabilirse.


Allah türkün yardımcısı olsun.

 

Tarih: 20 Haziran 2007, 18:49 - İp: 85.***.**7.41
sema2905
sema2905 (üye)
İstanbul / Meraklı

photoali çok haklısın o 550 millet vekillerinin oğulları nedense bu vatanda askerlik yapmıyorlar vede bu milleti temsil ediyorlar hak uyansa çok iyi olur.Bu cehalet bizi çok kötü yerlere sürükler...

 

Tarih: 20 Haziran 2007, 18:53 - İp: 88.***.**9.191
photoali
photoali (üye)
İstanbul / Amatör

kardeş. cehalet konusunda üzerimize yoktur sanıyorum.
mimarından mühendisine, bankacısından muhasebecisine, öğretmeninden tamircisine bu halk eğer işsiz bir şekilde kaderine terkedilmişse söyleyecek birşey yok.

bugün yaz aylarında tatil yapabilen kaç insan var. veyahutta bir türkiye turuna çıkabilen. azdır ve az olacaktır. neden çok değil neden çok olmuyor.

imkan meselesi hepsi.bu meselenin sonu mevcut iktidar partilerinin yönetim anlayşına kalmış durumda.

ne acı hemde ne acı.

dünyada ülkemizi tanıyan ülkeler komşularımızdan ibaret, reklamlara bakarsan türkiye dünya devi olmuş,

dün bir haberde türkiye asgari ücrette 9 AB ülkesini solladı diye manşet vardı. O ülkeler kim biliyormusun.
Bulgaristan, letonya, estonya gibi kabilelikten ülkeliğe geçmiş insanların ülkeleri.

bizim gibi köklü bir ırka ait bu eşsiz ülke ismini bu ne olduğu belirsiz ülkelerle bir tutup, kıyaslama yapan zihniyete yazıklar olsun.

türk insanları bunları haketmiyor. etmezde.

bizler daima dünyanın ana komuta odasında olmalıyız. bugüne kadar olmadık mı.

öyle bir ülkeyizki yıllardır hem içten yediler bizi hem dıştan bitiremediler.

saygılar

 

Tarih: 20 Haziran 2007, 19:19 - İp: 85.***.**7.41
seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

şiddet'e bin lanet..

 

Tarih: 21 Haziran 2007, 10:23 - İp: 88.***.**1.1