Fotoğrafçılık Forumları
Tatil (otel) Rehberi 2
        Malum yaz bastırdı.. 
sadece yaz bastırsa amenna diyeceğiz ama başkaca baskı odaklarıda iş başında 
Durum böyle olunca forumdaşlara bir danışalım bilgi ve tecrübe paylaşalım dedim.. 

ülkemizin güney veya güneybatı kıyılarında, 
küçük bir çocukla uygun fiyatlı, temiz ve ince kumsal sahili olan bildiğiniz otelleri reklam da olsa görelim bakalım.. 

kısacası varmı tavsiye edeceğiniz bir otel

Ali Haydar bey paşalar gibi fethiyede yapıyor tatilini.Şimdi telefonla görüştük,saklıkentten çıkmışlar pataraya doğru gidiyorlarmış.Rokomet çok fazla düşünme artık sen de. 

#mgirgin'' tarafından 25.06.2008 20:30:52 tarihinde düzenlendi. 

mgirgin... sende bekarsın değilmi.. 

sayenizde bizde birşeyler öğreniyoruz.  eyvallah! 
... 

cennettatil.com
        ben de bi tatil turu yapacam bu yıl. tüm netfotograf üyelerini gezecem. özellikle denizkıyısında olanları. adresleri özelden verin lütfen  

marmarise 25 km mesafedeki akkuyu da yücelen otel 4 yıldızlı orta kalite otel denize sıfır  plajı kum ve temiz oda kahvaltı 2 kişi 150 ytl  yp 190 ytl  bu bölge araştırılmaya değer 
apartlar daha uygun yeme içme uygun fiyatlı 
   ölü deniz de deniz kenarı yerine yukarda dağda konaklamak daha uygun ve daha güzel  önerim perdikia willa tipi apart  
temiz ve büyük oda ve balkonları var sessiz ve serin  tek kişi 70 ytl  artı akşam yemeği 10 ytl 2 kişi110 ytl ve akşam yemeği 10+10 =130 ytl  kahvaltı set kahvaltı ama idare eder tavsiyemdir . 
denizi ni pek sevmedim ölü deniz ölmüş. ama tandem ringo banana  yamac paraşütü  yapabilir güzel akşam ise hisarönü gezmeye değer  
kalkan ingiliz istilasında güzel ama tuzlu bir yer  
 kaş a gidemedim ama orada güzelmiş  
 patara plajı temiz ve kumsalı güzel 
saklıkent güzel  bir yer   
tlos antik kentin 2 km ilerisinde yakapark diye bir tesis var cok güzel bir mekan 
 marmaris ve içmeler  akşamları güzel  deniz için ise trunç plajı marmaristen 20 km uzaklıkta  aracı olmayanlara marmaristen taksi tekneler var  turunc hem ekonomik hem sakin hemde denizi güzel. 
içmelerde halit narin trizim ve otelcilik lisesi uygulama oteli var  uzuz  kişi başı 25 ytl  konaklama için uygun ve sakin bir bölgede lüks değil ama fiyatına göre  cok iyi sedir adasını tavsiye ettiler zamanım yetmedi 
 akhisar da köfte içinde köfteci ramizi tavsiye ederim  
 vs vs  

fethiyede tatil yapıpta 12 adalar turuna katılmamak olmaz A.haydar.. öğle yemeği dahil fiyatı bana çok ucuz gelmişti vakti zamanında.. 
kelebek vadiside meşhurdur bahsetmeye gerek yok.. 
ancak patara plajı dünyada liste başı olmuş bir plaj ve caretta carettaların üreme zamanına denk gelirseniz plaj kapalı oluyor ancak bu olayada şahitlik etmek muhteşem birşey..

benim teklifime hiç kimse cevap yazmamış.  

hoşa nedense ankarada olmaktan şu an acayip bi mutluluk duydum.. 

gerki melik bey başkan bize denizi getirdi ama sen bakmazsın burlara 

İlgili olabilecek konular
- 

- 

Youtube Kanal Yönetme Rehberi Videolar19 Kas. 2020, 00:50 prodersler 0166719 Kas. 2020, 00:50
 prodersler
- 

- 

- 

- 

Detaylı Hdr Fotoğraf Çekme Rehberi30 Eyl. 2017, 21:47 omaryayla 1371718 Eki. 2018, 23:01
 nedim_yildiz
- 

Doğal Işıkta Portre Çekim Rehberi04 Ara. 2017, 17:19 omaryayla 0602304 Ara. 2017, 17:20
 omaryayla
- 

Dünya'nın En Kapsamlı Tripod Rehberi!17 Eki. 2017, 17:23 omaryayla 0382817 Eki. 2017, 17:23
 omaryayla
- 

Tatil Fotoğrafı Çekmenin 9 Yolu – Fotoğraf Çekim T31 Tem. 2017, 15:25 selinvardar198 0445031 Tem. 2017, 15:26
 selinvardar198
-