ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Osym Lys Soru Hatasi

Ozansanin kendi bulusudur bilmiyorum baskalarida buldumu???...

Biyolojisini,Kimyasini falan karistirmislar hatalari bulmuslar ancak kimse yabanci dillerden bahsetmiyor.Oysa oylesine buyuk bir hata varki ingilizce LYS 69. soruda.

69.soru bir ingilizce cumleyi turkceye ceviri sorusu ve bu soruda cumle sonundaki "Southeast Asia" turkcesi "guneydogu asya"Turkceye yapilan cevirilerde hicbir sikta yer almiyor.



#ozansan' tarafından 27.06.2011 12:52:49 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Haziran 2011, 09:24 - İp: 221.***.**3.132
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

mechul, turkiyedeki universitelerin yuzde 50 sinin dogru durust kampusu, bırak kampusu bahcesi bile yok. gumushanede ktü nün mühendislik fakultesi vardı, yibo ile ortak bir beton bahcesi vardı. ders aralarında ilkokul cocukları universitelilerin arasında top oynar, universitelilerde karsıdaki daga kufrederdi.
universitelerin durumu bu.
adının onunde 3 satır unvan olan proflar sunlar bunlar (ösym baskanı şakirt dahil) intihalci, kopyacı.

her sınavda hatalı sorular olabilir eyvallah, ancak yapılan butun sınavlarda şaibe butun sınavlarda skandal olmasını kim nasıl acıklayabilir. bu skandallara ragmen o adamın orada oturmasını kim acıklayabilir..
coluk cocugun yenilen haklarını kim geri verebilir.

bundan utanmayıp buna laf etmeyen egitimciler var. cocuklarımızı buyutuyorlar.
bunun üstüne giden egitimcileri tehdit eden bir basbakan var.


allah vatan millet sakarya edebiyatı yapmaktan baska birsey bilmeyen işbilmez yobaz sürüsü.
allah belalarını versin.

 

Tarih: 28 Haziran 2011, 18:26 - İp: 213.***.**5.27
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Takma kafaya bak krizler ülkesi Türkiye'de istikrar sürüyor

 

Tarih: 28 Haziran 2011, 19:47 - İp: 78.***.**1.20
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Tayyibin her koye bir Universite kampanyasiyla masallah yakinda bizim koyede gelir bi tane.

Akillarinca yandas Proflar yetistirecekler.Goruyoruz TV de falan bin sahit ister Prof demeye.Hele su OSYM nin basindaki adam nasil bir Prof dur anlamam.Aceminin onde gideni


Gecen senenin sorulari ile ayni sorulari soracak kadar buyuk bir dangalaklik olurmu!Bide bakan cikmis, arkadaslar goz yorilmasi,beyin yorulmasi su-bu gibi destekleyici sozler soylemezmi.Yahu gectim her turlu hatayi yap,gecen senenin sorularini sorma be adam.Goz olsa beyin olsa gorur be.Isiniz ne zaten onuda benmi yapayim...

 

Tarih: 29 Haziran 2011, 11:38 - İp: 221.***.**3.132
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Ozansan bakanın bahaneleri beni zerre ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren milletin bu bahaneleri hazmediyor olması. Abartısız söylüyorum akepe hükümeti döneminde yaşananların binde biri bir başka hükümet döneminde yaşansaydı o hükümeti taşla sopayla Edirne'ye kadar kovalardık.

 

Tarih: 30 Haziran 2011, 00:48 - İp: 78.***.**2.157
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

acemi nalbant gavur eşşeğinde öğrenirmiş.... sabredin bir kaç yıla öğrenip adam gibi sınav yaparlar... Nolmuş yani evlatlarınız bir kaç yıl kaybetse ne çıkar... hayret bişey... sizde kabahat zamanında aldırsaydınız çocuklara burs, kurs, kaset şifre şimdi çoktan sınav stresini aşmış, burstan artanlarla yatını katını gemisini malikanesini yanki vatandaşlığını almış keyfine bakıyorlardı... siz nasıl ana babasınız ki çocuklarınızı böyle sınav sınav süründürüp basiretsiz beceriksiz ve bir okadar da yüzsüz öşeyimiye'nin eline bırakıyorsunuz...

 

Tarih: 1 Temmuz 2011, 09:55 - İp: 188.***.**6.214
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

evet emmi mehape döneminde kafalarında az kalsın yazarkasa kıracaktı millet. LEn yüzde 11 böyümüşüz. Gevurlar şaşmış bu işe. siz hala vatan satılmakta edebiyatı yapın.

 

Tarih: 1 Temmuz 2011, 16:59 - İp: 88.***.**7.120
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

heee ardımızdaki delik % 11 büyüdü....

 

Tarih: 1 Temmuz 2011, 17:31 - İp: 188.***.**6.214
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

sapık.

 

Tarih: 1 Temmuz 2011, 20:55 - İp: 88.***.**8.163
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Guzel tespit.Olay tek tarafli bir istatiksel veriden ibaret fazla simarmaya gerek yok.Ben isimi %11 buyuturken,misal pazarbey %11 daha fazla para kazanmaya baslarken.%17 civarlarindada daha fazla borc altina giriyorsa bu iyi birseymidir yoksa kotu birseymi taktirini yuce turk milletine burakiyorum.

O kadar ozellestirme ve satmaya ragmen Turkiye ekonomisinin acik vermesi ve sicak para ile donuyor olmasi pek hayra alamet bir durum degil.%11 buyumeyi %11 daha iyi Turkiye gibi algilamak cok buyuk hatadir.Su anda bir Turkiye akimi var kabul diyorum ama bu akim modasi gecen ispanyol pantolonlar gibi bir gun son bulacak.Mali goturen gotursun bi koseye koysun.Yakinda arariz kemerleri SIKMA ve cari acigi kapatma planlari islemeye basladiginda.

Buraya yazdigim kadar Borsa topiklerindede aktif bir insanim ben .Yatirim yapmak isteyenler ve bu isin uzmanlarinin bulustugu topiklerde durum acikca bilinmektedir.

Fotograf sitesindeki insanlarin bu olaylardan cakmamalari normal ki bide Kibrisa karadenizde diyen insanlar(Tayyibin muridleri) ne derecede anlarlar bilemiyorum

 

Tarih: 2 Temmuz 2011, 05:27 - İp: 221.***.**3.132
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

@pazarbey al işte, cocukların istikbaliyle oynanıyor diyoruz, ekonomi yuzde 11 buyudu diyorsun.
dam ustunde saksagan, bu ne biçim lacivert

 

Tarih: 3 Temmuz 2011, 22:13 - İp: 88.***.**8.140